Προς το περιεχόμενο

Δείτε το πρώτο gameplay trailer του Just Cause 3


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι εταιρείες Avalanche Studios και Square Enix έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer του Just Cause 3. Και οι δύο εταιρείες υποσχέθηκαν ότι όλα όσα βλέπουμε στο υλικό gameplay έχουν γίνει in-engine, χωρίς cut scenes και δεν είναι scripted.

Σύμφωνα με την Avalanche Studios, αν οι gamers είναι αρκετά καλοί, όλα όσα δείχνει το gameplay trailer θα μπορούν να τα πραγματοποιήσουν.

 

Το Just Cause 3 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία. Εφόσον το προ-παραγγείλετε θα έχετε πρόσβαση στο Weaponised Vehicle Pack που περιλαμβάνει τρία αποκλειστικά οχήματα. Οι δύο εταιρείες δεν ανακοίνωσαν την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου, που θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά πολύ καλό game από το πρώτο κιόλας! Δεν ακούστηκε πολύ ποτέ όπως άλλοι τίτλοι, αλλά τα στοιχεία gameplay που είχε και τα γραφικά του ήταν πέρα από τα συνηθισμένα. Ελπίζω και αυτό θα είναι το ίδιο καλό ή και καλύτερο από τα προηγούμενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 2 ήταν πάρα πολύ ωραίο παιχνιδάκι με ωραία ιστορία. Έπαιζες άνετα με τις ώρες και αφού το είχες τερματίσει. Και το 3 φαίνεται να είναι πολύ καλό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...