AntiCambeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μην παιδευεσαι.Χρειαζεσαι μονο 1 ροπαλο και 1 ερημικο μερος. Ο τιτλος του θεματος ειναι αναλυτικοτατος.Καταλαβα τι ακριβως ηθελες πριν μπω να διαβασω το θεμα.
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κάθε ημέρα είναι Παρασκευή Σαν διαφημηση σουπερμαρκετ ακουγεται χαχαχα Ρε παιδια ειμαι 14 και ειμαι 3 γυμνασιου. Μου αρεσει μια απο την 1η αλλα δεν ξερω πως να την προσελκισω. Δεν εχουμε καθολου κοινους φιλους και αυτη ειναι παντα κολλητα με 2-3 φιλες της. Βρες κοινα ενδιαφεροντα η δωροδοκισε μια φιλη της να σου κανει κονε.
Stavmitsos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Σαν διαφημηση σουπερμαρκετ ακουγεται χαχαχα Βρες κοινα ενδιαφεροντα η δωροδοκισε μια φιλη της να σου κανει κονε. 1
Stavmitsos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 @star12δε φτάνει η ταλαιπωρία στα εγκεφαλικά μας κύτταρα στο τοπικ με τα ανεκδοτα, μου θύμισες και τη μ@λακια. 1
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Tι τρολλερς εχουμε εδω μεσα! (δεν μιλαω για τον ΤΣ) 1
revolver1990 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Giff her the big donger of yours. Κοινώς μπες.
Peleus17 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Άμα δείξει ότι γουστάρει, χτυπά δυνατά, πολύ δυνατά!! !
king2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Tι τρολλερς εχουμε εδω μεσα! (δεν μιλαω για τον ΤΣ) Αν το θέμα ενδεικνυται για trolling why not? 1
doubtful Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Λογικά θα έχει fb, προσπάθησε να την προσεγγίσεις εκεί. ωραια συμβουλη, προσπαθησε να μην το κανεις συχνα. Είστε μικροί για έρωτες. Άντε διαβάστε τα μαθήματά σας και κάντε τα χόμπι σας. Γενικά...απολαύστε την παιδική ηλικία !! Μερος της παιδικης ηλικιας ειναι και αυτο. Ειναι σαν να του λες, μην ζεις. Ρε παιδια ειμαι 14 και ειμαι 3 γυμνασιου. Μου αρεσει μια απο την 1η αλλα δεν ξερω πως να την προσελκισω. Δεν εχουμε καθολου κοινους φιλους και αυτη ειναι παντα κολλητα με 2-3 φιλες της. Συνηθως μετανιωνεις για αυτα που δεν κανεις, για την εμπειρια που χαζομαρα αρνήθηκες να ζησεις. Τα κοριτσια ειναι και αυτα ανθρωποι. Πλησιασε την απλα, ευγενικα και με ειλικρίνεια. 1
ThanksBay Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Να σας πω τι επαθα. Πηγαμε εκδρομη στο πουλμαν παρασυρθηκα με την προην μου και φασωθηκαμε. Εκει που πηγαμε ηταν και ενα αλλο σχολιο και ηρθαν δυο κορίτσια σε εμενα και τον κολλητό μου και μας πιασαν την κουβέντα και τελικα μας προτειναν να παμε καπου απομακρα να φασοθουμε και λεω σιγα δεν θα μας δει και κανεις και πηγαμε. Και οπως ημουν με αυτην απο το αλλο σχολειο και φασωνομασταν σκαει απο το στενο η πρωην μου και μας βλεπει. Τα παιρνει στο κρανιο (γιατι ειχε γινεο αυτο στο πουλμαν) και ηρθε και με εκραζε. Τωρα δεν μου μιλαει. Την καινούργια (απο το αλλο σχολειο δεν την πειραξε και μολις εφυγε η προην μου, μου ειπε να συνεχισουμε). Με τα μούτρα κατω λοιπον χαιρετησα και έφυγα. Οσον αφορα τωρα το πρωτακι ρωτησα την φιλη της και μου ειπε οτι δεν έχω ελπιδεα γιατι της αρεσει αλλος. Αυτααα
Unabomber Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Να σας πω τι επαθα. Πηγαμε εκδρομη στο πουλμαν παρασυρθηκα με την προην μου και φασωθηκαμε. Εκει που πηγαμε ηταν και ενα αλλο σχολιο και ηρθαν δυο κορίτσια σε εμενα και τον κολλητό μου και μας πιασαν την κουβέντα και τελικα μας προτειναν να παμε καπου απομακρα να φασοθουμε και λεω σιγα δεν θα μας δει και κανεις και πηγαμε. Και οπως ημουν με αυτην απο το αλλο σχολειο και φασωνομασταν σκαει απο το στενο η πρωην μου και μας βλεπει. Τα παιρνει στο κρανιο (γιατι ειχε γινεο αυτο στο πουλμαν) και ηρθε και με εκραζε. Τωρα δεν μου μιλαει. Την καινούργια (απο το αλλο σχολειο δεν την πειραξε και μολις εφυγε η προην μου, μου ειπε να συνεχισουμε). Με τα μούτρα κατω λοιπον χαιρετησα και έφυγα. Οσον αφορα τωρα το πρωτακι ρωτησα την φιλη της και μου ειπε οτι δεν έχω ελπιδεα γιατι της αρεσει αλλος. Αυτααα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα