king2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Να σας πω τι επαθα. Πηγαμε εκδρομη στο πουλμαν παρασυρθηκα με την προην μου και φασωθηκαμε. Εκει που πηγαμε ηταν και ενα αλλο σχολιο και ηρθαν δυο κορίτσια σε εμενα και τον κολλητό μου και μας πιασαν την κουβέντα και τελικα μας προτειναν να παμε καπου απομακρα να φασοθουμε και λεω σιγα δεν θα μας δει και κανεις και πηγαμε. Και οπως ημουν με αυτην απο το αλλο σχολειο και φασωνομασταν σκαει απο το στενο η πρωην μου και μας βλεπει. Τα παιρνει στο κρανιο (γιατι ειχε γινεο αυτο στο πουλμαν) και ηρθε και με εκραζε. Τωρα δεν μου μιλαει. Την καινούργια (απο το αλλο σχολειο δεν την πειραξε και μολις εφυγε η προην μου, μου ειπε να συνεχισουμε). Με τα μούτρα κατω λοιπον χαιρετησα και έφυγα. Οσον αφορα τωρα το πρωτακι ρωτησα την φιλη της και μου ειπε οτι δεν έχω ελπιδεα γιατι της αρεσει αλλος. Αυτααα Ρε εσύ είσαι γαμιας ρε.Ωραίο το trolling απο ενα 14χρονο. 3
MT60RS Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εισαι nistisimo, επομενο ειναι ο μυαλο μου να παει στα θαλασσινα 1
eddie1996 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κοίταξε τρία πράγματα θα σου πω. 1) πες στην πρώην σου ότι σε ακούμπησε η άλλη πρώτα εσένα δηλαδή σαν να σε εκβίασε μπορεί να το πιστέψει και να σου δώσει μια ευκαιρία αλλιώς με πολλή κουβέντα ίσως γίνει κάτι. 2) Κάνε λίγο υπομονή 4 μήνες για Σεπτέμβριο και μιας που θα είσαι λύκειο έχει γαμάτες γκόμενες από όλες τις κατηγορίες( Βυγζια,κ@λους κτλ κτλ) και θα είσαι πιο οκ από ότι τώρα. 3) Εάν θες οπωσδήποτε φάση για το καλοκαίρι τότε τι να σου πω. Μόλις μπεις λύκειο θα πάθεις την πλάκα σου
*nenya* Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μερος της παιδικης ηλικιας ειναι και αυτο. Ειναι σαν να του λες, μην ζεις. Το βλέπουμε λίιιιιιιγο διαφορετικά. But it's ok
johnkal Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που δεν είχε γκόμενα στο γυμνάσιο; Άσχετα που δεν προχωρούσαμε και τον κάναμε λάστιχο, μια Μαιρούλα-Καιτούλα-Ελενίτσα όλοι την είχαμε, και κρυβόμασταν κι απ τις μανάδες μας. Εγώ. Την έβγαζα με τσόντες και είχα πάρει σβάρνα όλα τα μπουρδελα. Ούτε καν πρόσεχα συνομιλικες μου, ακόμα και χυλόπιτα είχα ρίξει γιατί τις έβλεπα ως κοριτσάκια και απεριποιητες χωρίς καμία θηλυκότητα σε σχέση με τα διμετρα ξεκωλα. Τότε μ'άρεσε πολύ όλο αυτό, πλέον μου φαίνεται μαλακια που δεν είχα έστω μια σχέση της πλάκας κατά τα σχολικά μου χρονια.
ThanksBay Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εεμ. Προς το παρόν τιποτα. Με την προην μου δεν υπάρχει θεμα τελικα. Το ειχε συνηθίσει φαίνεται 6 φορεσ τα φιαξαμε 5 την χώρισα Σοβαρές σχεσεις γυμνασιου βλεπετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα