Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είπες και μόνος σου.Και εμάς στην Τρίτη μας λένε πως μην νομίζουμε πως θα πάρουμε εύκολα βαθμούς, αλλά στο τελος όλοι 16+ εχουν.Πρεπει να χαλαρώσεις, γιατι θα εχεις θέματα αργότερα.. :P

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να έχεις μέσο όρο σε μάθημα για να μην το ξαναδώσεις 9.5 ο οποίος βγαίνει έτσι πχ αν έχεις 11 πρώτο τετράμηνο και 13 ας πούμε στο δεύτερο τότε έχεις μέσο όρο 12 μετά ότι γράψεις στις εξετάσεις το προσθέτεις πχ αν γράψεις 8 γίνετε 20 και μέσος όρος 10 άρα περνάς το μάθημα αν γράψεις 6 στις εξετάσεις τοτε έχεις μέσο όρο 9 Και μένεις στο μάθημα πάντα,και ξαναδινειΣ Σεπτέμβριο

Δημοσ.

Τώρα ευτυχώς δεν είναι έτσι το σύστημα. Πρέπει να έχεις γενικό μέσο όρο 9,5 σε όλα τα μαθήματα μαζί... Αν ήταν έτσι θα είχαν μείνει αρκετά παιδιά λόγω ενός ή δύο μαθημάτων... Οπότε αν έχεις χαμηλό βαθμό πχ στη φυσική σε βοηθάει το project ή τα αγγλικά :D

Δημοσ.

Κρίμα... Απ'την άλλη όμως μετράνε τα Αγγλικά και το Project άρα κάτι γίνεται...

Τι αγχώνεσαι? Και εσύ ειδικά που έχεις ΓΜΟ α τετραμήνου 17....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αγχώνεσαι? Και εσύ ειδικά που έχεις ΓΜΟ α τετραμήνου 17....

Φοβάμαι μόνο τη φυσική στην οποία έχω 11... Στα υπόλοιπα μαθήματα είμαι κάπως καλύτερος. Ξέρω ότι μετράει ο γενικός μέσος όρος αλλά φοβάμαι μην είναι χαμηλός λόγω της φυσικής. Επεξ/σία από AekDikefalos21
  • Like 1
Δημοσ.

Ρωτάω γιατί άκουσα ότι το λύκειο έιναι πιό εύκολο και από το γυμνάσιο! Αλήθεια?

Για έναν μέσο μαθητή τα ίδια πράγματα είναι με το λύκειο......Χαλάρωσε δεν πρόκεται  να μείνεις με τίποτα με ότι και να γράψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για έναν μέσο μαθητή τα ίδια πράγματα είναι με το λύκειο......Χαλάρωσε δεν πρόκεται  να μείνεις με τίποτα με ότι και να γράψεις.

Ακόμα και με 2 μαθήματα κάτω απ'τη βάση (στις εξετάσεις)??

Επεξ/σία από AekDikefalos21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...