shooterg Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γεια σας ! Ειμαι 18 χρονων και παω σχολειο ακομη και θα ηθελα να ανοιξω λογαριασμο σε μια οποιαδηποτε τραπεζα για να αποκτησω προπληρωμενη καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ ebay κτλπ. Δεν εχω εκαθαριστικο,φορολογικη δηλωση μονο αφμ μπορω να αποκτησω αυτη την καρτα?
Stavmitsos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θα πας στην πειραιως να ανοιξεις λογαριασμο, με μια βεβαιωση ΑΦΜ απ τη ΔΟΥ σου και την ταυτοτητα σου. Γενικα η Πειραιως δεν ζηταει τιποτα παραπάνω. Σε alpha + εθνικη θα σου ζητησουν βεβαιωση μηδενικου εισοδηματος την οποια παλι παιρνεις απ τη ΔΟΥ σου. Να ζητησεις να σου κανουν e-banking και ΜΗΝ παρεις την prepaid. Τσαμπα προμηθειες, δεν εχει νοημα.
dacourt Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θα πας στην πειραιως να ανοιξεις λογαριασμο, με μια βεβαιωση ΑΦΜ απ τη ΔΟΥ σου και την ταυτοτητα σου. Γενικα η Πειραιως δεν ζηταει τιποτα παραπάνω. Σε alpha + εθνικη θα σου ζητησουν βεβαιωση μηδενικου εισοδηματος την οποια παλι παιρνεις απ τη ΔΟΥ σου. Να ζητησεις να σου κανουν e-banking και ΜΗΝ παρεις την prepaid. Τσαμπα προμηθειες, δεν εχει νοημα. Ποτέ συνέβη αυτό στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ, γιατί εγώ που είχα πάει πριν κανά χρόνο.. ζητούσαν Εκκαθαριστικό.
Stavmitsos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εγω πέρσυ έκανα όσα λέω παραπάνω... Ίσως είναι στην διακριτική ευχαίρεια της υπαλλήλου; dunno.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εκκαθαριστικο ζητανε σε αυτους που εχουν κανει εστω και μια φορα φορολογικη δηλωση, στο παιδι που ναι προστατευομενο μελος μαλλον θα θελει βεβαιωση αφμ μονο
shooterg Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 πειγα ρωτησα στην αλφα μπανκ και μου ειπαν οτι θελουν το ε1 των γονιων μου πασο απο το σχολειο αφμ ταυτοτητα και λογαριασμο ΔΕΗ κτλπ..
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 πειγα ρωτησα στην αλφα μπανκ και μου ειπαν οτι θελουν το ε1 των γονιων μου πασο απο το σχολειο αφμ ταυτοτητα και λογαριασμο ΔΕΗ κτλπ.. Σωστά σου ειπαν όλες οι τράπεζες αυτά ζητάνε
shooterg Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εσεις τι προτειματε αλφα μπανκ η πειραιως?
Dare-Devil Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εσεις τι προτειματε αλφα μπανκ η πειραιως? Πειραιώς. Η alpha bank έχει γραφειοκρατία σε μερικά πράγματα και η Πειραιώς έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και το καλύτερο e banking . Μην κάνεις το λάθος και βγάλεις προπληρωμένη και τους πληρώνεις προμήθειες χωρίς λόγο . Ανοιξε ενα λογαριασμό και βγάλε μια χρεωστική. Σωστά σου ειπαν όλες οι τράπεζες αυτά ζητάνε Αμ δε !! Οτι τους κατέβει ζητάνε. 2 Υποκαταστήματα Πειραιώς έχω εδώ. Στο ένα μου ζητάνε δήλωση απο εφορία ότι δεν καταθέτω φορολογική δήλωση και απο το άλλο μου λένε απλά να υπογράψω εκεί στην τράπεζα μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν καταθέτω φορολογική . ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ !!! 1
eidikos33 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ολες τα ιδια ζητανε...εμενα η πειραιως μου ειχε ζητησει λογαριασμο δεκο δεν ειχα μετα μου ζηταγε βεβαιωση του καρτοκινητου μου και ουτε αυτο το ειχα
master1992g Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγώ έχω βγάλει από πειραιώς μόνο με πάσο και ταυτότητα.
Shadowjump Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Στην εφορια μπορεις να πας να παρεις μια υπευθυνη δηλωση σφραγισμενη απο αυτους οτι δεν κανεις δηλωση Ε1. Μια χαρα ειναι αυτο το χαρτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα