Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι 250-300 ευρω ειτε ειναι ηχοσυστημα ειτε ηχεια ξεχωριστα..

Να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα.Οταν δινεις πολλα χρηματα για να παρεις κατι ποιοτικο και θες ακριβως και αναλογη αποδοση,δεν γινεται να μου εισαι με την Onboard καρτα της μητρικης(την ιδια μητρικη εχω και εγω).

Καλη και χρηση η Onboard της μητρικης για All Around χρηση,αλλα οταν υπαρχουν τα χρηματα για κατι ποιοτικο τοτε αναγκαστικα πηγαινε σε ξεχωριστη καρτα ηχου.

Αρκετα δημοφιλης οι Asus Xonar αλλα δυστηχως δεν γνωριζω πολλα απο μοντελα καρτων ηχου,αλλα το σιγουρο ειναι οτι απο την στιγμη που χωρανε στο Budget σου(ειδικα αν πας οντως σε 2.1 αλλα και αν αργοτερα πας σε 5/7.1) υπαρχει οντως διαφορα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άν και δέν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσει για αυτά μιάς και δέν χρησιμοποιώ ξεχωριστή κάρτα ήχου θεωρώ οτι στα 300 αυρώ μπορεί να αγοράσει και τα ηχεία αλλά και την κάρτα ήχου σάν μελλοντική επένδυση

Δημοσ.

H αλήθεια είναι πως τα edifier s530 που έδειξε ο φίλος από πάνω για 240 ευρώ τα 145 περίπου watt μου φαίνονται λίγα θα ήθελα να κάνω την υπέρβαση να πάω στα 730 αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει budget.Τώρα για τα corsair που έστειλες από πλευράς δύναμης φαίνονται ok και όπως μου λες το παλικάρι που τα έχει είναι ικανοποιημένος.Θα περιμένω βέβαια και άλλες προτάσεις δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα και μετά να το μετανιώσω και ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων. :)

Τώρα για κάρτα ήχου και εγώ είμαι ψηλο-άσχετος ξέρω ότι η sound blaster Z είναι αρκετά καλή περίπου στα 60 ευρώ.Ρωτάω για την κάρτα της μητρικής γιατί την είχα πληρώσει πέρυσι 160 ευρώ και αναρωτιέμαι θέλει και άλλη κάρτα ήχου για 160 ευρώ περίμενα να είναι όλα αρκετά ποιοτικά...

Δημοσ.

Δεν εχει απολυτως κανενα νοημα η αγορα dedicated καρτας ήχου για χρηση με οποιοδήποτε συστημα ηχειων για υπολογιστή!!

Εκτος και αν υπαρχει αναγκη για ειδικές λειτουργιες οπως dts connect, dd live, ειδικα εφε κτλ κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε από μεριά μου τουλάχιστον δεν έχω σκοπό να τα χρησιμοποιήσω ''επαγελματικά''.Απλώς θα ήθελα να δω τη μέγιστη δυνατή απόδοσή τους τόσο σε ένταση όσο και σε ποιότητα ήχου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γνωμη μου για δωματιο μιας και ειχα 2.1 της creative, 5,1 της creative και 5,1 της logitech και τα ειχα να βαρανε στο τερμα αυτα εδω θα σε καλυψουν και θα γλυτωσεις και τσαμπα λεφτα https://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html 
αν θες παρε και μια καρτα ηχου της προκοπης εγω με την δικια μου ειδα μεγαλη διαφορα(αλλη mono βεβαια) + το οτι χωρις την καρτα ηχου στα τραγουδια απο το ιντερνετ πχ (youtube κλπ) δεν παιζαν ολα τα ηχεια σε δικα μου αρχεια πεζαν. με την καρτα ολα κομπλε..

Επεξ/σία από ekans
Δημοσ.

μια φθηνη φιλε μου 15 ευρω κανει περιπου δες στην υπογραφη μου.. αμα θες για δωματιο παρε τα ηχειακια αυτα που σου ειπα καιι μια καλυτερη καρτα ηχου.. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ μου φαίνεται ότι δεν θα δίνουν απόδοση 80watt λίγα μου φαίνονται.

Δημοσ.

εγω εχω τα logitech x530 και στο μισο τρυζουν οι τοιχοι και ο ηχος καθαροτατος.. τωρα αμα θες να ποναν τα αυτια σου ελα να σε παω μια βολτα μ αυτο http://prntscr.com/711wm3 με 2 ενισχυτες να δεις ηχο :P

Δημοσ.

Δεν θελω να δωσω πανω απο 250 και δυστυχως δεν υπαρχει κατι αξιολογο 5.1 σε αυτα τα λεφτα.. 

Δημοσ.

άν και δέν είχα σκοπό να ξαναγράψω μιάς και έκανα την πρότασή μου αναγκάζομαι να το κάνω. ΟΧΙ σε 5.1 για μουσική. τόσο απλά!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...