Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε παρατηρησει ποτε το φαινομενο αυτο στην οραση σας;

Συνηθως γινεται σε εσωτερικους χωρους, πιο συχνα οταν πιεστει κανεις απο κατι κλπ

Εχει να κανει, συμφωνα με οσα εχω διαβασει, με το gel του ματιου, και γενικα μιλωντας, δεν ειναι κατι 'επικινδυνο', αρκει φυσικα να μην ειναι πολυ εντονο και δυσχεραινει την καθημερινοτητα.

Μαλιστα νομιζω δεν εχει καν σχεση με τις κλασικες παθησεις των ματιων, μυωπιες κλπ

Το παρατηρω κι εγω περιστασιακα, συνηθως δεν του δινω σημασια, αν και τελευταια νομιζω οτι τα βλεπω συχνοτερα, αλλα αναρωτιεμαι αν τελικα ειναι μονο ιδέα μου.

Ποια η αποψή σας πανω σε αυτο το θεμα;

Δημοσ.

Συνηθως γινεται σε εσωτερικους χωρους, πιο συχνα οταν πιεστει κανεις απο κατι κλπ

Εχει να κανει, συμφωνα με οσα εχω διαβασει, με το gel του ματιου, και γενικα μιλωντας, δεν ειναι κατι 'επικινδυνο', αρκει φυσικα να μην ειναι πολυ εντονο και δυσχεραινει την καθημερινοτητα.

Μαλιστα νομιζω δεν εχει καν σχεση με τις κλασικες παθησεις των ματιων, μυωπιες κλπ

Το παρατηρω κι εγω περιστασιακα, συνηθως δεν του δινω σημασια, αν και τελευταια νομιζω οτι τα βλεπω συχνοτερα, αλλα αναρωτιεμαι αν τελικα ειναι μονο ιδέα μου.

κατι τετοιο εννοεις;

http://tinypic.com/view.php?pic=ighouc&s=8#.VUIKuOThl0w

• Like 1
Δημοσ.

κατι τετοιο εννοεις;

http://tinypic.com/view.php?pic=ighouc&s=8#.VUIKuOThl0w

Τι ειναι αυτο ρε φιλε, μηχανακι;

Μιλαμε για μυγακια στα ματια.

Προφανως οποιος δεν το ξερει καν ως εννοια, δεν το εχει αντιμετωπισει, ή δεν το εχει προσεξει, και καλυτερα βεβαια.

Αν και ειναι απιθανο να υπαρχει ανθρωπος που σε καποια στιγμη της ζωης του να μην το αντιμετωπισει...

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο ρε φιλε, μηχανακι;

Μιλαμε για μυγακια στα ματια.

Προφανως οποιος δεν το ξερει καν ως εννοια, δεν το εχει αντιμετωπισει, ή δεν το εχει προσεξει, και καλυτερα βεβαια.

Αν και ειναι απιθανο να υπαρχει ανθρωπος που σε καποια στιγμη της ζωης του να μην το αντιμετωπισει...

Δημοσ.

Το είχε ο πατέρας μου και έκανε θεραπεία με laser, το έχω κι εγώ. Απ ότι μας έχουν πει οφθαλμίατροι, είναι πολύ πολύ μικρές τρυπίτσες στον αμφιβληστροειδή, δεν ξέρω  αν είναι κληρονομικό, αλλά χειροτερεύουν αν σηκώνεις βάρη και γενικά πιέζεσαι σωματικά. Είναι αρκετά εκνευριστικό αλλά όχι απειλητικό για την υγεία. Στην τελική αν χειροτερέψει κάνεις laser..

• Like 1
Δημοσ.

το εχω κι εγω αυτο, και σε μια φαση ειχα ανησυχησει κ οταν πηγα στον οφθαλμιατρο, του το ειπα και μου λεει πως δεν ειναι καθολου μα καθολου σοβαρο, δηλ δεν ειναι επικινδυνο. Νομιζω λέγεται μυοψια. Don't worry καθόλου παντως. Επιπλέον μου είπε πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος θα αυξάνονται λίγο, αλλά επειδή με την ηλικία το τζελ του ματιού τείνει να γίνεται πιο υγρό, τα μυγάκια αυτά όταν είσαι όρθιος θα πηγαίνουν προς τα κάτω και έτσι δεν θα είναι ορατά, αλλά όταν ξαπλώνεις θα επιπλέουν κ θα τ βλέπεις. Έτσι μου είπε ο οφθαλμίατρος και το θυμάμαι ακριβώς.

Δημοσ.

εχω και εγω ειχα παει στον γιατρο και μου ειπε δεν ειναι τιποτα συνηθως τα παρατηρω οταν το θυμαμαι...γενικα εχω σε καθημερινη βαση παντως

Δημοσ.

Το χω πάθει παρα πολλές, ειδικά όταν είμαι κουρασμένος! Γι'αυτό μου χει περάσει ως κάτι φυσιολογικό οπότε δεν έδινα σημασία για να ψάξω τι είναι και τώρα έμαθα πως ονομάζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...