kirileman Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Και τώρα που κοιτάτε το λευκό φόντο του φόρουμ, τα "μυγάκια" πρέπει να φαίνονται και μάλιστα να κουνιούνται ακολουθώντας το βλέμμα σας. Για να σας τρομάξω, παρατηρήστε την παρακάτω εικόνα (με κάθε μάτι ξεχωριστά, όχι και με τα δυο ανοιχτά) και δείτε αν υπάρχουν κενά στον κάνναβο (κάποιο τετράγωνο ή γραμμή που λείπει) ή/και παραμορφώσεις.
mentoras99 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ενταξει, μας τελειωσες.... Οποιος το βλεπει , νομιζει οτι εχει προβλημα στα ματια!
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μυγάκια στην όραση έλεγεο οτι βλέπει και η μάνα ενος φίλου. Ο οφθαλμίατρος της είπε οτι έχει καταρράκτη.
pavlos1908 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πριν 4 χρονια τραυματιστηκα στο ματι και απεκτησα οπη της ωχρας και μονιμα 3-4 μυγακια. Ενω αρχικα με δυσκολευε και με μπερδευαν, πλεον το εχω συνηθισει και πρεπει να ψαξω πραγματικα για να καταφερω να τα βρω οπως κοιταζω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 κανενας ιατρος απο αυτους ,δεν σας ελεγξε την πιεση; Δεν σχετίζεται πάντα με την πίεση. Και γω που έχω αρκετά δεν είχα ποτέ πίεση στα μάτια.
dollyyy19 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 δεν σχετιζονται με την πιεση,αλλα η πιεση τα ενισχυει. 1
eidikos33 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εγω παντως τα βλεπω μονο το πρωι το βραδυ δεν τα καταλαβαινω..ειχα παει στον οφθαλμιατρο και μου ειχε πει δεν ειναι τιποτα
xristos97 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δείτε το βίντεο που παρέθεσε ο φίλος από πάνω. Θα λυθούν όλες οι απορίες σας.
Anorymous Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 αν ειναι τακτικο το φαινομενο να πας καλητερα σε γιατρο, μοα θεια μου το ειχε και παθε αποκοληση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα