tzo_85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλησπέρα έχω μια ιστοσελίδα και ανεβάζω τα άρθρα της στο facebook. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνω αντιγραφή του url ενός άρθρου από την σελίδα, στο Facebook, παίρνει τον τίτλο και λίγο από το περιεχόμενο αλλά δεν ανεβάζει την εικόνα του άρθρου καθόλου..μέχρι σήμερα κατάφερνα και ανέβαζα και φωτογραφίες από τα άρθρα μετά από 5 φορές προσπάθειας copy - paste to url του άρθρου. Τώρα και δέκα που το κάνω δεν το παίρνει με τίποτα.. καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει ; ; ; η σελίδα έχει social button κάτω από κάθε άρθρο για share kai like άλλα δεν το κάνω με αυτόν τον τρόπο γιατί για έναν πάλι άγνωστο λόγο στον δικό μου υπολογιστή δεν τα δείχνει..ούτε από τον mozilla ούτε από το chrome, από άλλους υπολογιστές κινητά κτλ είναι οκ το έχω ελέγξει Σας στέλνω και μια φώτο από το facebook όταν πάω να κοινοποιήσω ένα άρθρο να δείτε ότι δεν μου βγάζει φώτο. ***Έσβησα επίτηδες τα στοιχεία της σελίδας
jmirko15 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, Εδώ είσαι: https://developers.facebook.com/tools/debug/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα