Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πόση βαρεμάρα παίζει να 'χεις για να κάνεις διάλογο μόνος/μόνη σου; 

Εκτός από την πρόσφατη εγγραφή που έγινε, καρφώνεσαι και με τα θαυμαστικά.

Να φανταστώ είχες την ελπίδα, ότι θα ζηλέψει κάποιος, που σε "κέρδισε" ο kwstis. Και πως να μην την είχες βέβαια, όταν έχεις πάρει τόσες σοβαρές απαντήσεις...

Δεν περιμένω να ζηλέψει κανένας ειδικά εδώ στο insomnia.
Αν έχεις την εντύπωση ότι είμαι καμία "γυναικούλα" ώστε να κάνω αντρικό προφίλ και να απαντάω στα θέματα μου.... πηστεψε με δεν είμαι!!!
Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο τύπος! 

Και ναι απλά έβαλα ένα θέμα τόσο κακό είναι πια??
Δεν νομίζω! 
Δημοσ.

Αν έχεις την εντύπωση ότι είμαι καμία "γυναικούλα" ώστε να κάνω αντρικό προφίλ και να απαντάω στα θέματα μου.... πηστεψε με δεν είμαι!!!

Δεν νομίζω! 

Δεν είσαι γυναικούλα αφού είσαι γατούλα

νιάου

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω! 

Εισαι 100% αντρας που τρολλαρει, απορω πως την πατανε μερικοι..

• Like 5
Δημοσ.

Δώσε ένα χρονικό όριο να τα πάρει και μετά ότι δεν θες πέτα το.its not rocket science..αντε problem solved κλειδωστε το...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε, τι να τα κάψει, τι είναι αυτά που λέτε μερικοί, με ποια πλευρά είστε;! Πως καταντήσαμε έτσι... κάποτε πιστεύαμε και σε ένα Bro Code.

• Like 7
Δημοσ.

Εισαι 100% αντρας που τρολλαρει, απορω πως την πατανε μερικοι..

δεν είναι , έχουμε μιλήσει skype 

αλλα και να ήταν σκέψου οτι το θέμα μπορεί να βοηθήσει κ άλλες που βρίσκονται σε τέτοιο αδιέξοδο 

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά τα δίνεις πίσω, εκτός κι αν σου τύχει άντρας που να σου πει "τα δώρα πλέον ανήκουν σε σένα".

Τα περισσότερα δώρα τα έχω κρατήσει (ρούχα/κοσμήματα), μερικά τα έχω χαρίσει γιατί δεν μου έκανε καρδιά να τα πετάξω αλλά ούτε τα δεχόταν ο άλλος αλλά ούτε μπορούσα να τα κρατήσω. Αρκετά τα χρησιμοποιώ, βλέπε μητρική/ssd/gadgets xD

Ένα πράγμα έδωσα πίσω γιατί δεν ένιωθα καλά στο να κρατήσω αλλά ο κύριος δεν το δεχόταν, έτσι βρεθήκαμε για μία τελευταία φορά και του το έβαλα στην τσέπη του όταν δεν ήταν παρών.

Δημοσ.

τον παιρνεις τηλ του λες ομορφα κι ωραια ελα να παρεις τα πραματα σου. αν σου τα μασησει και δεν σου δωσει ακριβη μερα και ωρα τα πετας.

υγ μιλαμε για δικα του πραματα ε; οχι δωρα

Κανονικά τα δίνεις πίσω, εκτός κι αν σου τύχει άντρας που να σου πει "τα δώρα πλέον ανήκουν σε σένα".

Τα περισσότερα δώρα τα έχω κρατήσει (ρούχα/κοσμήματα), μερικά τα έχω χαρίσει γιατί δεν μου έκανε καρδιά να τα πετάξω αλλά ούτε τα δεχόταν ο άλλος αλλά ούτε μπορούσα να τα κρατήσω. Αρκετά τα χρησιμοποιώ, βλέπε μητρική/ssd/gadgets xD

Ένα πράγμα έδωσα πίσω γιατί δεν ένιωθα καλά στο να κρατήσω αλλά ο κύριος δεν το δεχόταν, έτσι βρεθήκαμε για μία τελευταία φορά και του το έβαλα στην τσέπη του όταν δεν ήταν παρών.

σωστηηη, τα ηλεκτρονικα δεν επιστρεφονται ποτε, κανεις απλα την παπια

• Like 3
Δημοσ.

Ναι και εμενα μου εστειλε PM οτι ειναι γυναικα αρα confirmed, τωρα μπορουμε να λυσουμε το σοβαρο αυτο θεμα. Πραγματικα ευχομαι ωρες ωρες να ημουν γυναικα, θα ειχα κανει manipulate ολον τον κοσμο για world domination απλα.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...