Gatoula-niaou Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πόση βαρεμάρα παίζει να 'χεις για να κάνεις διάλογο μόνος/μόνη σου; Εκτός από την πρόσφατη εγγραφή που έγινε, καρφώνεσαι και με τα θαυμαστικά. Να φανταστώ είχες την ελπίδα, ότι θα ζηλέψει κάποιος, που σε "κέρδισε" ο kwstis. Και πως να μην την είχες βέβαια, όταν έχεις πάρει τόσες σοβαρές απαντήσεις... Δεν περιμένω να ζηλέψει κανένας ειδικά εδώ στο insomnia. Αν έχεις την εντύπωση ότι είμαι καμία "γυναικούλα" ώστε να κάνω αντρικό προφίλ και να απαντάω στα θέματα μου.... πηστεψε με δεν είμαι!!! Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο τύπος! Και ναι απλά έβαλα ένα θέμα τόσο κακό είναι πια?? Δεν νομίζω!
Razor_7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν περιμένω να ζηλέψει κανένας ειδικά εδώ στο insomnia. Αν έχεις την εντύπωση ότι είμαι καμία "γυναικούλα" ώστε να κάνω αντρικό προφίλ και να απαντάω στα θέματα μου.... πηστεψε με δεν είμαι!!! Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο τύπος! Και ναι απλά έβαλα ένα θέμα τόσο κακό είναι πια?? Δεν νομίζω! Δεν είσαι γυναικούλα αφού είσαι γατούλα νιάου 2
ADHD Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν περιμένω να ζηλέψει κανένας ειδικά εδώ στο insomnia. Αν έχεις την εντύπωση ότι είμαι καμία "γυναικούλα" ώστε να κάνω αντρικό προφίλ και να απαντάω στα θέματα μου.... πηστεψε με δεν είμαι!!! Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο τύπος! Και ναι απλά έβαλα ένα θέμα τόσο κακό είναι πια?? Δεν νομίζω! Εισαι 100% αντρας που τρολλαρει, απορω πως την πατανε μερικοι.. 5
gatokoritso Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δώσε ένα χρονικό όριο να τα πάρει και μετά ότι δεν θες πέτα το.its not rocket science..αντε problem solved κλειδωστε το... 1
MT60RS Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BAvv6uMSQFY#t=105 1
V for Vagelis Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ρε, τι να τα κάψει, τι είναι αυτά που λέτε μερικοί, με ποια πλευρά είστε;! Πως καταντήσαμε έτσι... κάποτε πιστεύαμε και σε ένα Bro Code. 7
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Βασικά απο το να τα κάψει καλυτερα ας τα δωςει Σε κανέναν άστεγο εφόσον δε θελει να τα επιστρέψει.. 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εισαι 100% αντρας που τρολλαρει, απορω πως την πατανε μερικοι.. δεν είναι , έχουμε μιλήσει skype αλλα και να ήταν σκέψου οτι το θέμα μπορεί να βοηθήσει κ άλλες που βρίσκονται σε τέτοιο αδιέξοδο 1
Iris_89 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κανονικά τα δίνεις πίσω, εκτός κι αν σου τύχει άντρας που να σου πει "τα δώρα πλέον ανήκουν σε σένα". Τα περισσότερα δώρα τα έχω κρατήσει (ρούχα/κοσμήματα), μερικά τα έχω χαρίσει γιατί δεν μου έκανε καρδιά να τα πετάξω αλλά ούτε τα δεχόταν ο άλλος αλλά ούτε μπορούσα να τα κρατήσω. Αρκετά τα χρησιμοποιώ, βλέπε μητρική/ssd/gadgets xD Ένα πράγμα έδωσα πίσω γιατί δεν ένιωθα καλά στο να κρατήσω αλλά ο κύριος δεν το δεχόταν, έτσι βρεθήκαμε για μία τελευταία φορά και του το έβαλα στην τσέπη του όταν δεν ήταν παρών.
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 τον παιρνεις τηλ του λες ομορφα κι ωραια ελα να παρεις τα πραματα σου. αν σου τα μασησει και δεν σου δωσει ακριβη μερα και ωρα τα πετας. υγ μιλαμε για δικα του πραματα ε; οχι δωρα Κανονικά τα δίνεις πίσω, εκτός κι αν σου τύχει άντρας που να σου πει "τα δώρα πλέον ανήκουν σε σένα". Τα περισσότερα δώρα τα έχω κρατήσει (ρούχα/κοσμήματα), μερικά τα έχω χαρίσει γιατί δεν μου έκανε καρδιά να τα πετάξω αλλά ούτε τα δεχόταν ο άλλος αλλά ούτε μπορούσα να τα κρατήσω. Αρκετά τα χρησιμοποιώ, βλέπε μητρική/ssd/gadgets xD Ένα πράγμα έδωσα πίσω γιατί δεν ένιωθα καλά στο να κρατήσω αλλά ο κύριος δεν το δεχόταν, έτσι βρεθήκαμε για μία τελευταία φορά και του το έβαλα στην τσέπη του όταν δεν ήταν παρών. σωστηηη, τα ηλεκτρονικα δεν επιστρεφονται ποτε, κανεις απλα την παπια 3
g_alkis Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 δεν είναι , έχουμε μιλήσει skype Εντάξει ήρθε και η επιβεβαίωση
ADHD Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ναι και εμενα μου εστειλε PM οτι ειναι γυναικα αρα confirmed, τωρα μπορουμε να λυσουμε το σοβαρο αυτο θεμα. Πραγματικα ευχομαι ωρες ωρες να ημουν γυναικα, θα ειχα κανει manipulate ολον τον κοσμο για world domination απλα..
Gtr34 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πάντως, αν αποφασίσεις να τα πετάξεις, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω θέμα http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page-555?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα