Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, για να μπω κατευθείαν στο νόημα, η κοπέλα μου είπε πως είναι έγγυος.Το θέμα είναι πως έχουμε να έρθουμε σε επαφή για πάνω απο 5 εβδομάδες, οπότε αρχικά θέλω να ρωτήσω, είναι δυνατόν να κατάλαβε μία κοπέλα πως μετά απο 5 εβδομάδες είναι εγγυος?Επίσης, στη συζήτηση που είχαμε, μου είπε πως θέλει να το κρατησει, αλλά είμαστε μονο 21 εγώ και 20 αυτή, οπότε εγώ δε θέλω παιδιά, η μάνα της την πιέζει να το ρίξει καθώς λέει θα της καταστρέψει τη ζωή αλλά ο μπαμπάς τη χρηματοδοτεί με ότι θέλει και την στηρίζει, οπότε έχω βρεθεί σε αδιέξοδο, δε ξέρω τι να κάνω.Όποιος μπορεί και έχει όρεξη πει την άποψη μου.Ευχαριστώ παίδες.
Chris_85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τι μας ρωτάς; Αν πρέπει να σκοτώσεις το παιδί σου; 14
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 αφού δε γεννήθηκε ακόμη, δε θεωρείται φόνος.γενικά θέλω αποψεις, και αν κάποιος έχει παιδι τοσο νέος και πως τα καταφέρνει. 1
ParhsG Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κοίτα απλά θα έχεις παιδί απο ότι φαίνεται. Όμως δεν είναι ανάγκη να μείνεις μαζί της ξέρω κάποιους σε παρόμοια φάση. Ζούσαν ζωάρα και ουτε σου περναγε απο το μυαλό πως είχαν παιδί.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 δε ξέρω ρε σεις. ειναι μεγαλη ευθυνη, δεν ξερω αν ειμαι ετοιμος 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 το σκέφτεται κιόλας ... ο πατέρας της θα πληρώνει , δεν ειναι ανάγκη να μείνετε μαζί για πάντα ούτε να την παντρευτείς θα γλυτώσεις όλα τα κατά του μωρού (νυχτερινό ξύπνημα , χεσμένες πάνες) και θα έχεις παιδί ! 2
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ο μπαμπας της έχει λεφτά, αλλά την έχει κακομάθει. οι δικοί μου απο την αλλη δε μπορούν να συντηρήσουν ένα παιδί.το παιδί γιατι θα εχει ζωάρα;
Chris_85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ψιτ η εκτρωση τι νομίζεις πως είναι; Πως γίνεται, αν έχει προχωρήσει πέραν ενός σταδίου; Για να μην αναρωτιέσαι, εκτρωση είναι ο τεμαχισμος αρχικά και εν συνεχεία η πολτοποιηση του εμβρύου. 3
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 πόσο έμβρυο θα είναι σε 5 βδομάδες; δε ξερω απο αυτα ρε παιδια.
Chris_85 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Να πας με την κοπέλα σου σε έναν γυναικολογο να σας κατατοπισει.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 εχει πάει με τον μπαμπά της αγγλία. δουλεύει εκει αυτός και πηγαινοέρχεται. επιστρέφει την δευτέρα. Έχουμε κανονίσει να βρεθούμε τότε να μιλήσουμε αλλά δε ξέρω ρε παιδιά, δεν είμαι για παιδιά εγώ.
Gannicus Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κι εσεις οταν κανατε το φικι φικι δεν τα σκεφτηκατε αυτα ? 3
g_alkis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Έχεις να αρπάξεις κάτι μπουνίδια από το γέρο της 7
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 πάντα παίρναμε προφυλάξεις, δε ξέρω τι εγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα