ZELDA Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 καλησπέρα , θέλω να αγοράσω έπιπλα γραφείου από μια αγγελία που βρήκα στην Χ.Α και θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και ο ποιο ασφαλής για να γίνει η πληρωμή οπως και επίσης τι θα μπορούσα να κάνω ώστε σε περίπτωση απάτης να μπορώ να κινηθώ νομικά αν έχω τα απαιτούμενα παραστατικά και ποια είναι αυτά με τον άνθρωπο μιλάμε μεσω email και δεν νομίζω οτι είναι απατεώνας απλά είναι αρκετά μακρυά και δεν με συμφέρει να πάω ο ίδιος δυστυχώς , τι θα μπορουσα να κάνω εχω καμια εναλλακτική η το παίζουμε κορώνα γράμματα;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μιλας για έπιπλα γραφείου, δηλαδή πως θα τα πάρεις δεν θα τα δεις, το πως θα τα πληρώσεις μόνο σε απασχολεί
ZELDA Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τα εχω δεί σε φωτογραφίες η κατασταση είναι σαν καινούργια . οχι το πως θα πληρώσω μονο το πως θα πληρώσω σε συνδυασμό να μου στείλει αυτό που αγοράζω φυσικά γνωριζω το όνομα του και το τηλεφωνο του.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 α ωραία, θα αγοράσεις επιπλα απο φωτο !!! Οχι φιλε μου, θα σου πρότεινα να βρεις κατι αλλο, πιο κοντα, να το δεις να εισαι σιγουρος
Shadowjump Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το PayPal σου κραταει αρχειο με το τι λεφτα εχεις στειλει και ποτε. Μπορεις να βαλεις και σημειωση, πχ. λεφτα για επιπλα. Απο την αλλη και με τραπεζα μπορεις, αφου παιρνεις αποδειξη καταθεσης. Τιποτα βεβαια δεν ειναι σιγουρο. Το μονο σιγουρο, ειναι αντικαταβολη (με ελεγχο στην παραδοση αν γινεται) ή εντολη αγορας και τιποτα αλλο.
ZELDA Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ναι άλλα εντολή αγοράς μπορώ να κάνω σε μεταφορική και με αντικαταβολή η μονο σε courier ? γιατί το να φέρω 2 γραφεία συρταριερα βιβλιοθήκη με courier καλυτερα να τα πάρω καινούργια.. αυτό που σκεφτομαι ειναι να του κανω μια μικρη καταθεση στην αρχή και τα αλλα με αντικαταβολή αν μπορώ στην μεταφορική γινεται αυτό απο ιδιωτη σε ιδιωτη ?
Shadowjump Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ρωτα την μεταφορικη αν δεχεται αντικαταβολη. Αυτο ειναι στην ευχαιρια καθε μεταφορικης. Απλα το μονο που θα επωμιστεις ειναι τα μεταφορικα που καποιος απο τους 2 σας, μαλλον εσυ, θα πρεπει να τα πληρωσεις απο την αρχη.
dacourt Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μα είναι δυνατόν να αγοράσεις έπιπλα γραφείου χωρίς να πας να τα δεις.. αυτός μπορεί να σου έβγαλε τις καλύτερες και να πας εκεί να πιάσεις τα έπιπλα και να κουνιούνται πέρα δώθε.. να είναι τελείως ξεχαρβαλωμένα! Πρέπει να δεις από κοντά αυτό που θέλεις να αγοράσεις.. Με αντικαταβολή εγώ θα πρότεινα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα