dritan90 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Προστιμο μειωμενου εισητηριου-Γινεται απαλλαγη με καρτα ΟΑΕΔ? Πιαστηκα στο μετρο με εισητηριο 0,60 και ειπα οτι εχω πασο ενω δεν εχω. Μπορω με την καρτα ανεργιας να απαλλαγω. Ευχαριστω
johnkal Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Όχι. Δεν δικαιούνται οι άνεργοι μειωμένο οπότε είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις το πρόστιμο.
tehAllantin Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ειτε κανεις λαμογια και δεβγαζεις καν ειτε βγαζεις κανονικα. Τι σοι ημιμετρα ειναι τουτα;;; 5
dritan90 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Kεντρο.Μετρο Συνταγματος. Εντωμεταξυ τισ προηγουμενες 3 χθες και προχθες σε λεωφορεια απλα το ειδαν και δεν μου ζητησαν πασο. Ξερετε τι θα πληρωσω και αν βασικα μπορω να το αποφυγω.
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ίσως αν κλαφτεις κ βάλεις και φωτοτυπία την κάρτα να πληρώσεις το μισό δεδομένου οτι είχες ήδη μισό εισιτήριο. Όχι όμως δε δικαιούται ο άνεργος μισό σε καμία περίπτωση (κακώς αλλα έτσι ειναι)
pitogiro Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αν το πληρώσεις εντός 10 ημερών, πληρώνεις το μισό, δηλαδή 36€. Δεν πρόκειται να σου κάνουν περαιτέρω έκπτωση επειδή είχες ήδη 60λεπτο εισιτήριο πάντως. Νομίζω πας Αθηνάς 67 για να το πληρώσεις.
bedazzled Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Kεντρο.Μετρο Συνταγματος. Σε ποιό σημείο ήταν οι ελεγκτές και τι ώρα έγινε το περιστατικό;
tehAllantin Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 α, εμενα ενας ελεγκτής μου ζητησε εισιτήριο στην ομόνοια ενω πήγαινα από τον ηλεκτρικό προς την κοκκινη γραμμη. ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ και απλα ζητουσε εισιτηρια. Γιατί δεν του ειπα "να έρθεις στο βαγονι να στο δειξω" δεν ξερω :/
optimistic_83 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Επειδη πριν κανενα διμηνο με ειχαν πιασει και μενα χωρις εισιτηριο σε λεωφορειο,ο ελεγκτης μου ειχε πει οτι και καλα αν εχω καρτα ανεργιας επειδη του ειπα οτι ειμαι ανεργος παιζει να μου σβηστει το προστιμο.Εγω βεβαια δεν περιμενα με τιποτα να γινει κατι τετοιο και μετα απο 2 μερες που πηγα να πληρωσω το προστιμο ρωτησα απο περιεργεια τον υπαλληλο και μου ειπε φυσικα οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.Τωρα γιατι μου ειπε κατι τετοιο ο ελεγκτης δεν μπορω να καταλαβω.Πληροφοριακα να πω οτι με το που μπηκα στο λεωφορειο μου εμφανιστηκε κατευθειαν ο ελεγκτης ενω πιο πισω ηταν και αλλος ελεγκτης ο οποιος καθοταν.Αν ειχα εισιτηριο μαζι μου θα την γλιτωνα αλλα δυστυχως ειχα ξεχασει να κραταω μαζι μου ενα εισιτηριο για παν ενδεχομενο. Παντως στο Συνταγμα και στο Μοναστηρακι στο μετρο δεν μπαινεις χωρις εισιτηριο με τιποτα,ειναι σημεια που εχεις πολλες πιθανοτητες να βρεις ελεγκτη. Τις προαλλες πετυχα παλι ελεγκτη σε λεωφορειο 1 σταση πριν κατεβω αλλα ευτυχως ειχα εισιτηριο. Το προστιμο ειναι 72 ευρω αλλα αν καταβληθει στις πρωτες 10 μερες πληρωνεις το μισο δηλαδη 36 ευρω. Εγω το ειχα πληρωσει στην Αδμητου κοντα στο μετρο της Αττικης
arc Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ^^^σώθηκες Το site είναι ό,τι να'ναι Δες και σχετική συζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/566082-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-site-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα