Gatoula-niaou Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Έχω ακούσει κατά καιρούς πολλούς άντρες να λένε ότι δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν σε μια γυναίκα.... λένε "οι περισσότερες είναι κάπως και δήθεν". Αλήθεια τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτό που εξιτάρει έναν αντρικό εγκέφαλο??? Η χημεία?? Το πάθος?? Το μυαλό μια γυναίκας?? Τα μάτια της?? Και αν τα βρεις θα ρισκάρεις να παλέψεις για αυτό??? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αλήθεια τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτό που εξιτάρει έναν αντρικό εγκέφαλο??? Βυζγιά it is. 14
revolver1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ας απαντήσω σοβαρά..... Προσωπικά ,τα μάτια που ανέφερες είναι δυνατό σημείο αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι με μια όμορφη κοπέλα πχ που διαβάζει defencenet και πιστεύει σε Παστίτσιους etc. Η χημεία είναι κάτι σχετικό μιας και πολλοί ισχυρίζονται ότι το καλύτερο σεξ γίνεται από άτομα που έχουν το ακριβώς αντίθετο χαρακτήρα.Δεν το έχω επιβεβαιώσει 3
Unabomber Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αλήθεια τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτό που εξιτάρει έναν αντρικό εγκέφαλο??? 10
Kwstispap Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Η χημεία?? Το πάθος?? Το μυαλό μια γυναίκας?? Τα μάτια της?? όλα!!!! είναι τέλεια!!!!
SaveCucumber Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ας απαντήσω σοβαρά..... Προσωπικά ,τα μάτια που ανέφερες είναι δυνατό σημείο αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι με μια όμορφη κοπέλα πχ που διαβάζει defencenet και πιστεύει σε Παστίτσιους etc. Η χημεία είναι κάτι σχετικό μιας και πολλοί ισχυρίζονται ότι το καλύτερο σεξ γίνεται από άτομα που έχουν το ακριβώς αντίθετο χαρακτήρα.Δεν το έχω επιβεβαιώσει Κοίτα να δεις τι γραφει για να πει αντι: «Να εχει ελκυστική μητέρα για να συσφίξουμε οριζόντια τους οικογενειακούς δεσμούς.»
revolver1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κοίτα να δεις τι γραφει για να πει αντι: «Να εχει ελκυστική μητέρα για να συσφίξουμε οριζόντια τους οικογενειακούς δεσμούς.» Δεν είναι κακό και αυτό... Επίσης, ΌΧΙ ΔΟΝΤΙΑ. 4
SaveCucumber Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Επίσης, ΌΧΙ ΔΟΝΤΙΑ. Μην ανησυχείς: Η μητέρα ΞΕΡΕΙ! 3
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Έχω ακούσει κατά καιρούς πολλούς άντρες να λένε ότι δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν σε μια γυναίκα.... λένε "οι περισσότερες είναι κάπως και δήθεν". Καλύτερα να μην δίνεις σημασία στο τι λέει ο καθένας για να μην σου δημιουργούνται και απορίες. Από την άλλη θα υπάρχουν και πολλές γυναίκες που θα λένε τα δικά τους για τους άντρες.
lifeowner771 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δυναμικό χαρακτήρα και να μπορείς να πεις και μια κουβέντα παραπάνω.Οι περισσότερες 18 χρονες που ξερω, τα μυαλά τους ειναι μόνο στις selfie, στο fb και στο ποιος πήγε με ποια.(δικαιολογημένα βέβαια εως ενα σημείο, λόγω ηλικίας)Κρίμα ενα παλικάρι σαν εμενα να χαραμίζεται 2
Δημοφιλής ανάρτηση e-tic Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος. Τότε αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή. Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα. Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή. Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του. Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και.. την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. Τώρα που είμαι πιο ώριμος αλλά και πιο σοφός.. ψάχνω για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά. 38
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα