Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω ακούσει κατά καιρούς πολλούς άντρες να λένε ότι δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν σε μια γυναίκα....  

λένε "οι περισσότερες είναι κάπως και δήθεν".

Αλήθεια τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτό που εξιτάρει έναν αντρικό εγκέφαλο???

Η χημεία??

Το πάθος??

Το μυαλό μια γυναίκας?? 

Τα μάτια της??

Και αν τα βρεις θα ρισκάρεις να παλέψεις για αυτό???

• Like 1
  • Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλήθεια τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτό που εξιτάρει έναν αντρικό εγκέφαλο???

Βυζγιά it is.

• Like 14
Δημοσ.

Ας απαντήσω σοβαρά.....

Προσωπικά ,τα μάτια που ανέφερες είναι δυνατό σημείο αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι με μια όμορφη κοπέλα πχ που διαβάζει defencenet και πιστεύει σε Παστίτσιους etc.

Η χημεία είναι κάτι σχετικό μιας και πολλοί ισχυρίζονται ότι το καλύτερο σεξ γίνεται από άτομα που έχουν το ακριβώς αντίθετο χαρακτήρα.Δεν το έχω επιβεβαιώσει :P

• Like 3
Δημοσ.

B)

jsimpeats.gif

• Like 10
Δημοσ.

Ας απαντήσω σοβαρά.....

Προσωπικά ,τα μάτια που ανέφερες είναι δυνατό σημείο αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι με μια όμορφη κοπέλα πχ που διαβάζει defencenet και πιστεύει σε Παστίτσιους etc.

Η χημεία είναι κάτι σχετικό μιας και πολλοί ισχυρίζονται ότι το καλύτερο σεξ γίνεται από άτομα που έχουν το ακριβώς αντίθετο χαρακτήρα.Δεν το έχω επιβεβαιώσει :P

Κοίτα να δεις τι γραφει για να πει αντι: «Να εχει ελκυστική μητέρα για να συσφίξουμε οριζόντια τους οικογενειακούς δεσμούς.»

Δημοσ.

Κοίτα να δεις τι γραφει για να πει αντι: «Να εχει ελκυστική μητέρα για να συσφίξουμε οριζόντια τους οικογενειακούς δεσμούς.»

Δεν είναι κακό και αυτό...

Επίσης,

ΌΧΙ ΔΟΝΤΙΑ.

• Like 4
Δημοσ.

Έχω ακούσει κατά καιρούς πολλούς άντρες να λένε ότι δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν σε μια γυναίκα....  
 λένε "οι περισσότερες είναι κάπως και δήθεν".

Καλύτερα να μην δίνεις σημασία στο τι λέει ο καθένας για να μην σου δημιουργούνται και απορίες. Από την άλλη θα υπάρχουν και πολλές γυναίκες που θα λένε τα δικά τους για τους άντρες.

Δημοσ.

Δυναμικό χαρακτήρα και να μπορείς να πεις και μια κουβέντα παραπάνω.Οι περισσότερες 18 χρονες που ξερω, τα μυαλά τους ειναι μόνο στις selfie, στο fb και στο ποιος πήγε με ποια.(δικαιολογημένα βέβαια εως ενα σημείο, λόγω ηλικίας)Κρίμα ενα παλικάρι σαν εμενα να χαραμίζεται :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...