manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σ'ένα παράλληλο σύμπαν αυτά τα 'τρελά' νούμερα είναι νορμάλ X-) My point is, η κοινωνία, οι θρησκείες, η οικογένεια κλπ μας έχουν διαποτισει το μυαλό με το τί είναι οκ όσον αφορά το σεξ και τί δεν είναι. Προφανώς το βλεπουμε πολύ διαφορετικά. Την ίδια άποψη είχα κι εγώ πριν 10 χρόνια αλλά μου γύρισαν τα μυαλά τελείως. Δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν σταθερες σεταρισμενες σε καθε εγκεφαλο αλλες πολυ αλλες λιγο αναλογα τα ερεθισματα.Παρολαυτα η ολικη απελευθερωση δεν εκανε ποτε καλο σε οποιοδηποτε τομεα.Σεβαστη η αποψη σου εγω δεν κατακρινω κανεναν ισα ισα γνωριζα κοπελες που δνε θελω να αναφερω καν τι κανανε και εκανα μια χαρα παρεα.Αλλα την συντροφο μου θα την επιλεξω με πολυ διαφορετικα κριτηρια.
totem_lost Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και να μην είστε λιγούρια του ελέους όσο μπορείτε. 4
*nenya* Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Κατάλαβα... Απλά για μένα ο αριθμός προηγούμενων συντρόφων δεν αποτελεί καν κριτήριο. Π.χ. τον σύντροφό μου δεν τον έχω ρωτήσει ούτε πόσες σχέσεις έχει κάνει πριν από μένα ούτε με πόσες κοπέλες έχει κάνει σεξ εκτός σχέσης. Γιατί άλλα κριτήρια είχα στο μυαλό μου όταν τον γνώρισα ΚΑΙ γιατί επέλεξε κ επέλεξα να είμαστε μαζί κ όχι με αλλά άτομα. Αυτό έχει σημασία. Μέσα στην σχέση φαίνεται ο άλλος αν είναι σκάρτο άτομο ή όχι. 2
Sarandis Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Απαντώντας στον τίτλο, ζητάω να έχει υπομονή με την πάρτη μου KAI NA MH MOY ANAΦΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ Ευχαριστώ. τί είναι οκ όσον αφορά το σεξ και τί δεν είναι Θέμα συζήτησης στην επόμενη συνάντηση insomniacs. Βασικά να δώσουμε στον aneurysm ερωτηματολόγιο να κάνει τις ερωτήσεις. 4
aneurysm Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 True story. Έχω ανέβει στα πάτρια εδάφη που βάζουν κετσαπομουσταρδα στο πιτόγυρο για γάμο 1ης ξαδέρφης. Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τον έχω ξαναδει, και στα προεόρτια του γάμου πάμε τα ξαδερφια για καφέδάκια, ποτάκια και τα συναφή, μέσα στους γνωστούς και άτομα που ανέφερα οτι δεν τα έχω ξαναδεί. Μία συγκεκριμένα μου κινεί την περιέργεια να την γνωρίσω καλύτερα. Χιούμορ στα μέτρα μου, θηλυκό με Θήτα κεφαλαίο, πανέξυπνη, κοινώς ο υποφαινόμενος συμφορουμίτης κρέμασε σαγόνια και δαγκωσε λαμαρίνα. Συνεχίζουμε την βραδυά απαλλαγμένοι απο τους συγγενείς που πίστευα οτι ειναι μόνο δικοί μου. Υπάρχει αμοιβαία έλξη και υπάρχει διαχυτος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα... Είναι δευτερη μου ξαδέρφη.. Fuck. Οπότε, ακόμα ενα απο τα πράγματα που ζητω απο μια γυναίκα είναι να μην μοιραζόμαστε καθόλου γονίδια από την ίδια γενετική δεξαμενή, ούτε καν μιτοχονδριακό DNA, να μην έχουμε καμία συγγένεια, πώς το λένε... 5
manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Κατάλαβα... Απλά για μένα ο αριθμός προηγούμενων συντρόφων δεν αποτελεί καν κριτήριο. Π.χ. τον σύντροφό μου δεν τον έχω ρωτήσει ούτε πόσες σχέσεις έχει κάνει πριν από μένα ούτε με πόσες κοπέλες έχει κάνει σεξ εκτός σχέσης. Γιατί άλλα κριτήρια είχα στο μυαλό μου όταν τον γνώρισα ΚΑΙ γιατί επέλεξε κ επέλεξα να είμαστε μαζί κ όχι με αλλά άτομα. Αυτό έχει σημασία. Μέσα στην σχέση φαίνεται ο άλλος αν είναι σκάρτο άτομο ή όχι. Δεν σου ειπα οτι θα κατσω να την ρωτησω με ποιους και ποσους εχει παει αυτα τα κανουν τα παιδακια , καλως η κακως ολες οσες εχω γνωρισει μου χουν πει μονες τους απλα αν αρχισω και ακουω υπερβολικα πραγματα χαλιεμαι μεσα μου.
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Είναι δευτερη μου ξαδέρφη.. Fuck. Αν ειναι 2η ειναι οκ, εξαλου ο σοφος λαος λεει ...στην ξαδερφη και την θια 5 ποντους ποιο βαθια
headbanger Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 δεν υπαρχει ΟΚ στο σεξ και μη οκ από την ώρα που και 2 γουστάρουν για τον Α η Β λόγο 4
aneurysm Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 δεν υπαρχει ΟΚ στο σεξ και μη οκ από την ώρα που και 2 γουστάρουν για τον Α η Β λόγο Μου απαλύνεις τις τύψεις..
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Με θλίβει ο τόσος πουριτανισμος που επικρατεί τελικά όσον αφορά τον συνολικό αριθμό αντρών με τους οποίους έχει κάνει σεξ μια γυναίκα... γιατί έχει τόση πια σημασία αν έχει πάει με 20 ή με 2. Αν σας απογοητεύει τόσο πια η ειλικρινής απάντηση καλύτερα μην ρωτάτε καν με πόσους έχει πάει και ζήστε την ουτοπία ότι είστε ο 2ός στη ζωή της. Αμάν δηλαδή. Γιατι αρκετες φορες οχι παντα οι πολλοι συντροφοι δειχνουν χαρακτηρα αστατο που δεν μπορεις να δεσμευθει για κατι παρα πανω απο το κανουμε σεξ και περναμε καλα.
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Κανονίστε να γίνει σύντομα το επόμενο meeting, δεν χάνω πικάντικες λεπτομέρειες xD Σύντομα μόνο
panos2171 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Με θλίβει ο τόσος πουριτανισμος που επικρατεί τελικά όσον αφορά τον συνολικό αριθμό αντρών με τους οποίους έχει κάνει σεξ μια γυναίκα... γιατί έχει τόση πια σημασία αν έχει πάει με 20 ή με 2. Αν σας απογοητεύει τόσο πια η ειλικρινής απάντηση καλύτερα μην ρωτάτε καν με πόσους έχει πάει και ζήστε την ουτοπία ότι είστε ο 2ός στη ζωή της. Αμάν δηλαδή. Από τη δική μου σκοπιά θεωρώ πως δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης. Βασικά θέτω ερωτήματα, γιατί τους αλλάζει τον ένα μετά τον αλλο; Της αρέσει τόσο πολύ το σεξ; Και αν ναι γιατί δεν κάνει μια σχέση και να ξεσκίζεται όποτε θέλει; Αν δεν μπορεί χωρίς σεξ σε μια σχέση όταν έρθει μια περίοδος κρίσης τι θα κάνει, θα πάει με άλλον μέχρι να ξαναστρώσουν τα πράγματα; Πως γίνεται να μην έχει σημασία αν έχει πάει με 20 ας πούμε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα