Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δεξί χέρι πίτσα με μπέικον και ροκφόρ, 2 μεγάλα βυζά, απο κάτω τους 6πακ, στο αριστερό χέρι Amber or bock και το στόμα όπως και τον τραπεζικό λογαριαςμό γεμάτο. Πάνω απόλα όμως να ειναι καλός άνθρωπος, να μας αγαπάει και να εκτιμάει τον εσωτερικό μας κόσμο!

Ξέχασα οτι πρέπει να ειναι παρθένα μέχρι να μας γνωρίσει και τοτε μα μεταμορφωθεί σαν αλλη νύμφη σε πεταλούδα/πορνη μεγατόνων μετο μαγικό μας ραβδί... Για Να μας κάνει το κέφι.

Καθημερινά πράγματα δηλαδή.

υγ καλύτερα κάποιοι να πιστεύουν στη μεταθανάτια ζωή απο το να πιστεύουν πως θα μπήξουν οποιαδήποτε σε αυτην τη ζωή...

Επεξ/σία από SaveCucumber
  • Like 2
Δημοσ.

Aφού είστε τέτοιοι και δεν λέτε, μπήκα στον κόπο να διαβάσω το θέμα από την αρχή και διαπίστωσα κάτι τρελό που πέρασε στα ψιλά. Στο thread-ερώτημα ''Τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις σε μια Γυναίκα???'' έχουμε την εξής απάντηση:

Βυζγια.

• Like 1
Δημοσ.

Toν τριλοβιτη με μακρια μαλλια. Και τον σωσεαγγουρι αμα ψηνει. Ρατσιστης εγω δεν γινομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Toν τριλοβιτη με μακρια μαλλια. Και τον σωσεαγγουρι αμα ψηνει. Ρατσιστης εγω δεν γινομαι.

Δεν εισαι η μόνη... Μπορώ να σου κλάνω τους όρχεις μέσα απο τα τριχωτά μου οπίσθια για να ερεθίζεσαι...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εισαι η μόνη... Μπορώ να σου κλάνω τους όρχεις μέσα απο τα τριχωτά μου οπίσθια για να ερεθίζεσαι...

post-249608-0-35250800-1430794724_thumb.gif

• Like 2
Δημοσ.

pic or video.

Επίσης, έπιασα 6 και χαίρομαι. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...