Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ψάχνω να βρω σε μια γυναίκα που δε το έχω βρει ακόμα; Ικανοποιητικό δείκτη νοημοσύνης. Πιο πιθανό να βρω iPhone να τρέχει Windows, παρά αυτό που λέω...

μηπως γιατι αυτες που τους κοβει λιγο, σε αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι;

• Like 2
  • Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον έχεις χορτάσει τον αληθινό έρωτα, την καυλα που νιώθετε στην ιδέα ότι είστε μαζί και ο ένας για τον άλλον, και απλά θες σάρκα ηδονή. Γίνεται και αυτό. ....

δηλαδή αποκλείετε το ενδεχόμενο να ξεκινάει απο τις "σαρκικές ηδονές" και να καταντάει σε μια σχέση? εσύ με ποιο κριτήριο πλησιάζεις μια κοπέλα, ψυχανεμίζεσαι αυτά που δεν βλέπεις?

αυτό είναι γενικό δεν αφορά μόνο τους άντρες..

• Like 3
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αυτο θελουν στην πραγματικοτητα, οποτε ολα κομπλε

Εντάξει, δεν λέω, και εγω γουστάρω έναν ωραίο κώλο όταν βλέπω μια σε κάνα κλαμπ, αλλά δεν θα πω πως θέλω μια μόνο και μόνο επειδή έχει ωραίο κώλο. Μιλάω για αυτούς που όταν τίθεται η ερώτηση "Ιδανική γυναίκα για σας" δίνουν την κλασσική, και κατ εμε παιδαριστικη, απάντηση του τύπου "Κώλο, στόμα, μουνι και βυζιά να έχει, και όλα τα άλλα έρχονται". Κάτσε ρε φίλε.....
Δημοσ.

Κωλος γυμναστική βυζια πλαστική

ναι αν τα έκανε πριν την γνωρίσω ναι. δεν είμαι ο κακός της υπόθεσής να θέλω να αλλάξω μια γυναικά. 

Δημοσ.

Μάλλον έχεις χορτάσει τον αληθινό έρωτα, την καυλα που νιώθετε στην ιδέα ότι είστε μαζί και ο ένας για τον άλλον, και απλά θες σάρκα ηδονή. Γίνεται και αυτό. ....

και τι ειναι "αληθινος ερωτας" (vs καυλα/παθος/αγαπη);

ο καθενας εχει τον δικο του ορισμο για τον ερωτα, οποτε καλα κανει και με γεια του και χαρα του

Η βασικη διαφορα ειναι μια.Η γυναικα διαλεγει οχι ο αντρας ασυνειδητα.Απο εκει και περα υπαρχουν οι ανθρωποι που θελουν κατι συγκεκριμενο που εχει να κανει με το πως θελουν να καταληξουν σαν ατομα σαν μοναδες μεσα απο την σχεση τους και αυτοι που κινουνται μηχανικα για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους.Ο κωλος και τα βυζια μια χαρα ειναι παντως.

αυτα τα κλισε ειναι που μια ζωη θα σε πανε πισω

το θεμα δεν ειναι μονο πως θα καταληξετε σαν μοναδες, αλλα και σαν ζευγαρι

Εντάξει, δεν λέω, και εγω γουστάρω έναν ωραίο κώλο όταν βλέπω μια σε κάνα κλαμπ, αλλά δεν θα πω πως θέλω μια μόνο και μόνο επειδή έχει ωραίο κώλο. Μιλάω για αυτούς που όταν τίθεται η ερώτηση "Ιδανική γυναίκα για σας" δίνουν την κλασσική, και κατ εμε παιδαριστικη, απάντηση του τύπου "Κώλο, στόμα, μουνι και βυζιά να έχει, και όλα τα άλλα έρχονται". Κάτσε ρε φίλε.....

αφου ετσι το βλεπουν και καλα κανουν

και δεν εχουν ολοι την ορεξη να καθονται να μιλανε παντα σοβαρα στο νετ

Δημοσ.

Για ποιο λογο το θεωρεις κλισε?Η γυναικα αναβει το ταμπελακι ελευθερη για να πλησιασουν τα αρσενικα.Ετσι ειναι η φυση απλα οση επεξεργασια και φιλτραρισμα να εχουν δεχθει τα ανθρωπινα ενστικτα

Δημοσ.

^ και γιατι πας καλοντυμενος οταν ειναι να κλεισεις επαγγελματικες συμφωνιες;

Γιατί εκεί, σε αντίθεση με μια συζήτηση η οποία δε θα καθορίσει το αν αύριο θα έχουμε να φάμε, έχεις συμφέρον να τα βρεις με τον άλλο ακόμα κι αν είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας που έχεις συναντήσει.

Ενώ εδώ αν κάποιος πει π.χ. "άσε ρε που θα μας μιλήσεις για σαβουαρ βιβρ με username kafros" τότε απλά λες ότι είναι μαλάκας και τελειώνει εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή αποκλείετε το ενδεχόμενο να ξεκινάει απο τις "σαρκικές ηδονές" και να καταντάει σε μια σχέση?

Ημέρα Παρασκευή, μετά την δουλειά λες με τα φιλαράκια σου να πάτε στο Ακρωτήρη (τυχαία επιλογή παραδείγματος). Η ώρα είναι 23:00 και είστε ήδη μέσα. Πίνετε τα ποτά σας, βλέπετε ωραία μουν@κια και μπαμ βλέπεις μια και θες κάνεις κατάσταση. Την πλησιάζεις, της μιλάς, βλέπεις ότι ανταποκρινεται ωραία και η κουβέντα κρατάει καμία ώρα. Και εκεί που μιλάτε, ενώ ήδη την έχεις φανταστεί στα 4 να την σκίζεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, τις λες ένα ωραίο "Πάμε κάπου πιο ήσυχα?", και άμα τελικά πάτε, και την πηδηξεις, ενώ ξέρετε ο ένας τον άλλον το πολύ 2 ώρες, να ξέρεις δεν είναι για σχέση. (κατ εμε πάντα)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί εκεί, σε αντίθεση με μια συζήτηση η οποία δε θα καθορίσει το αν αύριο θα έχουμε να φάμε, έχεις συμφέρον να τα βρεις με τον άλλο ακόμα κι αν είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας που έχεις συναντήσει.

Ενώ εδώ αν κάποιος πει π.χ. "άσε ρε που θα μας μιλήσεις για σαβουαρ βιβρ με username kafros" τότε απλά λες ότι είναι μαλάκας και τελειώνει εκεί.

οποτε αν δεν σε ενδιαφερει να εισαι στο ελεος των προκαταληψεων του αλλου, οφειλεις να εισαι τυπικος

Δημοσ.

Ημέρα Παρασκευή, μετά την δουλειά λες με τα φιλαράκια σου να πάτε στο Ακρωτήρη (τυχαία επιλογή παραδείγματος). Η ώρα είναι 23:00 και είστε ήδη μέσα. Πίνετε τα ποτά σας, βλέπετε ωραία μουν@κια και μπαμ βλέπεις μια και θες κάνεις κατάσταση. Την πλησιάζεις, της μιλάς, βλέπεις ότι ανταποκρινεται ωραία και η κουβέντα κρατάει καμία ώρα. Και εκεί που μιλάτε, ενώ ήδη την έχεις φανταστεί στα 4 να την σκίζεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, τις λες ένα ωραίο "Πάμε κάπου πιο ήσυχα?", και άμα τελικά πάτε, και την πηδηξεις, ενώ ξέρετε ο ένας τον άλλον το πολύ 2 ώρες, να ξέρεις δεν είναι για σχέση. (κατ εμε πάντα)

Εσυ που κανεις το ιδιο; Εισαι για σχεση;

Ρε φιλε σε ποιον αιωνα ζεις.

• Like 4
Δημοσ.

δηλαδη αν ο αλλος γουσταρει να πηδηχτει, σημαινει οτι δεν τον ενδιαφερει κατι πιο σοβαρο;

μηπως ειναι καλη ευκαρια για να επικοινωνησετε πιο "αληθινα" αφου προσωρινα εχετε απαλαχτει απο τις ορμες σας;

μηπως ο "ερωτας" που βασιζεται στην στερηση την προσμονη και τις μονομερεις φαντασιωσεις ειναι λιγο "ψευτικος";

πρεπει να μαθουμε να διαχωριζουμε το σεξ απο το συναισθημα, μεχρι να θελουμε συνειδητα να τα συνδυασουμε

• Like 3
Δημοσ.

Με την ίδια προοπτική ξεκινάνε και οι γυναίκες το ίδιο πράγμα, δηλαδή να βγουν και οτι αρπάξουν, αλλά κάποιες το χάνουν στην πορεία και κολλάνε μετά. Οι άντρες συνήθως μπορούν να διαχωρίσουν το ωμό σεξ από το συναίσθημα, οι γυναίκες αν και το θέλουν, κάπου το χάνουν. Εκτός αν βρεις μια με σκεπτικό άντρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι άντρες συνήθως μπορούν να διαχωρίσουν το ωμό σεξ από το συναίσθημα, οι  γυναίκες που μεγαλωσαν και ζουν στην κωλοελλαδα αναμεσα σε συντηρητικα και υποκριτικα απολειφαδια του μεσαιωνα που απαρτιζουν την ελληνικη κοινωνια αν και το θέλουν, κάπου το χάνουν.

fixed

Και φυσικα δεν εχω τιποτα εναντια στο να διαχωρισει καποιος και κυριως καποιΑ το σεξ απο το συναισθημα/ τον ερωτα/ το γαμο/ολα τα φαντασιακα του καθε πικραμενου ηθικολογου

Δημοσ.

οποτε αν δεν σε ενδιαφερει να εισαι στο ελεος των προκαταληψεων του αλλου, οφειλεις να εισαι τυπικος

Σε περίπτωση που δεν ήταν κατανοητό από πριν: εγώ προσωπικά όταν είμαι "στο έλεος των προκαταλήψεων του άλλου" σε μια ξεκάρφωτη συζήτηση επισημαίνω δημοσίως πόσο μαλάκας είναι ο άλλος, μέγα το έλεός του.

• Like 1
Δημοσ.

. Οι άντρες συνήθως μπορούν να διαχωρίσουν το ωμό σεξ από το συναίσθημα, οι γυναίκες αν και το θέλουν, κάπου το χάνουν. Εκτός αν βρεις μια με σκεπτικό άντρα :P

δλδ κάτι τέτοιο ??? :P :P

- αχ κάλε δεν μου άρεσε η ταινία...

- γιατί?

- την χρησιμοποίησε, την πήδηξε και μετά την παράτησε!!

- ε... τσόντα βλέπαμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...