SaveCucumber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ειναι το "fuck" της πράξης ή της απογοήτευσης; 1
MT60RS Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τα έχουμε ξαναπεί: να είστε brainfuck γιατί από κει ξεκινάνε όλα, να μην είστε μίζεροι, να είστε ανοιχτομυαλοι, να μην είστε γκρινιαριδες και μαμακιδες, να μας δίνετε τον χώρο μας κλπ κλπ κλπ. Φυσικά τ'αντίστοιχα να τα έχουμε/κανουμε κι εμείς. Με θλίβει ο τόσος πουριτανισμος που επικρατεί τελικά όσον αφορά τον συνολικό αριθμό αντρών με τους οποίους έχει κάνει σεξ μια γυναίκα... γιατί έχει τόση πια σημασία αν έχει πάει με 20 ή με 2. Αν σας απογοητεύει τόσο πια η ειλικρινής απάντηση καλύτερα μην ρωτάτε καν με πόσους έχει πάει και ζήστε την ουτοπία ότι είστε ο 2ός στη ζωή της. Αμάν δηλαδή. αυτο το mindfuck καλο ειναι να διευκρινιστει λιγο, γιατι καλο ειναι να παιζεις με το μυαλο, αλλα οχι με τα εντονα συναισθηματα (δεν εννοω την αβεβαιοτητα) 1
SaveCucumber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 αυτο το mindfuck καλο ειναι να διευκρινιστει λιγο, γιατι καλο ειναι να παιζεις με το μυαλο, αλλα οχι με τα εντονα συναισθηματα (δεν εννοω την αβεβαιοτητα) "Ανοίγει στόμα, βάζεις τσουτσούνι και με παλινδρομικές κινήσεις ελπίζεις να φτάσεις στον εγκέφαλο." 1
MT60RS Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν σταθερες σεταρισμενες σε καθε εγκεφαλο αλλες πολυ αλλες λιγο αναλογα τα ερεθισματα.Παρολαυτα η ολικη απελευθερωση δεν εκανε ποτε καλο σε οποιοδηποτε τομεα.Σεβαστη η αποψη σου εγω δεν κατακρινω κανεναν ισα ισα γνωριζα κοπελες που δνε θελω να αναφερω καν τι κανανε και εκανα μια χαρα παρεα.Αλλα την συντροφο μου θα την επιλεξω με πολυ διαφορετικα κριτηρια. το επαγγελμα των ταξιτζηδων ειναι λιγο ασχετο οι απαγορευσεις, γενικοτερα, μεγαλυτερο κακο εχουν προκαλεσει
N3k21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Γιατι αρκετες φορες οχι παντα οι πολλοι συντροφοι δειχνουν χαρακτηρα αστατο που δεν μπορεις να δεσμευθει για κατι παρα πανω απο το κανουμε σεξ και περναμε καλα. Να ξες όμως, αρκετές φορές, όχι πάντα, οι λίγοι σύντροφοι δείχνουν χαρακτήρα καταπιεσμένο, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαλύσει σχέση ετών μη αντέχοντας τ' απωθημένα (τα σεξουαλικά ντε). Ισχύει και για τα δύο sexes αυτό. Από τη δική μου σκοπιά θεωρώ πως δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης. Βασικά θέτω ερωτήματα, γιατί τους αλλάζει τον ένα μετά τον αλλο; Της αρέσει τόσο πολύ το σεξ; Και αν ναι γιατί δεν κάνει μια σχέση και να ξεσκίζεται όποτε θέλει; Αν δεν μπορεί χωρίς σεξ σε μια σχέση όταν έρθει μια περίοδος κρίσης τι θα κάνει, θα πάει με άλλον μέχρι να ξαναστρώσουν τα πράγματα; Πως γίνεται να μην έχει σημασία αν έχει πάει με 20 ας πούμε; Παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο όμως, ε; Δηλαδή άλλο να έχεις αλλάξει 20 συντρόφους μέχρι τα 22 σου, ξέρω 'γω, άλλο μέχρι τα 32 σου. Επίσης, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο "γούσταρα να ξεσκίζομαι κάποτε γιατί ήμουν νέο παλικάρι/πιπίνι στα ντουζένια μου, τώρα όμως στα θέρτις βρήκα τον/την ένα/μια μοναδικό και γουστάρω να μείνω μια ζωή μαζί του/της". Επίσης, το γιατί κάποιος που πραγματικά θέλει να ξεσκίζεται, δεν κάνει σχέση να το έχει τζάμπα, χωράει πολλή συζήτηση. 1
MT60RS Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και να μην είστε λιγούρια του ελέους όσο μπορείτε. την απελπισια την μυριζονται (και κυριολεκτικα) Οπως και οι αντρες μυριζονται τις γονιμες μερες
manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 το επαγγελμα των ταξιτζηδων ειναι λιγο ασχετο οι απαγορευσεις, γενικοτερα, μεγαλυτερο κακο εχουν προκαλεσει εισαι εξυπνουλης ε?
MT60RS Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 True story. βάζουν κετσαπομουσταρδα στο πιτόγυρο για γάμο 1ης ξαδέρφης. .. ωραιο εθιμο, πρωτοτυπο
N3k21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 True story. Έχω ανέβει στα πάτρια εδάφη που βάζουν κετσαπομουσταρδα στο πιτόγυρο για γάμο 1ης ξαδέρφης. Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τον έχω ξαναδει, και στα προεόρτια του γάμου πάμε τα ξαδερφια για καφέδάκια, ποτάκια και τα συναφή, μέσα στους γνωστούς και άτομα που ανέφερα οτι δεν τα έχω ξαναδεί. Μία συγκεκριμένα μου κινεί την περιέργεια να την γνωρίσω καλύτερα. Χιούμορ στα μέτρα μου, θηλυκό με Θήτα κεφαλαίο, πανέξυπνη, κοινώς ο υποφαινόμενος συμφορουμίτης κρέμασε σαγόνια και δαγκωσε λαμαρίνα. Συνεχίζουμε την βραδυά απαλλαγμένοι απο τους συγγενείς που πίστευα οτι ειναι μόνο δικοί μου. Υπάρχει αμοιβαία έλξη και υπάρχει διαχυτος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα... Είναι δευτερη μου ξαδέρφη.. Fuck. Οπότε, ακόμα ενα απο τα πράγματα που ζητω απο μια γυναίκα είναι να μην μοιραζόμαστε καθόλου γονίδια από την ίδια γενετική δεξαμενή, ούτε καν μιτοχονδριακό DNA, να μην έχουμε καμία συγγένεια, πώς το λένε... Είναι να μη σου τύχει, ε; :P
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εισαι εξυπνουλης ε? ρε παλικαρ', μηπως καλυτερη λυση ειναι η παιδεια; και η κατανοηση πρωτα απ' ολα της παρτης μας της ιδιας (και ολων αυτων που εχουν συμβαλλει στην εξελιξη του χαρακτηρα μας αν η φυση (που γενικοτερα δουλευει "προς το σωστο", και θα βλεπουμε αποψεις για πολυ καιρο) ειναι το απολυτο εγχειριδιο σου, υπαρχει και η αποψη οτι οι γυναικες ειναι εξισου πολυγαμικες* με τους αντρες, προκειμενου να αυξησουν τις πιθανοτητες να μεινουν εγκυες *και παρτουζιαρες, για αν ενα αρσενικο δεν ειναι σιγουρο αν το παιδι δεν ειναι δικο του, μειωνονται οι πιθανοτητες να το κακομεταχειριστει (παρτο και αντιστροφα ολο αυτο) και μετα βλεπουμε για το αν το γαλα της παρθενας εχει περισσοτερα αντισωματα και βιταμινη C (μονογαμικος ειμαι και ζηλιαρης, αλλα το πρωτο το εχω επιλεξει συνειδητα εγω, το δευτερο το παλευω καπως) Δεν σου ειπα οτι θα κατσω να την ρωτησω με ποιους και ποσους εχει παει αυτα τα κανουν τα παιδακια , καλως η κακως ολες οσες εχω γνωρισει μου χουν πει μονες τους απλα αν αρχισω και ακουω υπερβολικα πραγματα χαλιεμαι μεσα μου. τι ακριβως σε χαλαει; Το οτι εχεις ανταγωνισμο στο να εισαι ο κορυφαιος της; Ισα ισα που αν αυτη ειναι advanced (και την εχεις πεισει οτι αξιζεις να ανεβεις επιπεδο), θα σου δωσει ετοιμες οδηγιες για να βρεις τα κουμπια της. Οι αλλοι κουρσατηκαν, εσυ απολαμβανεις Σημασια δεν εχει να εισαι ο πρωτος της, αλλα ο τελευταιος της δεν υπαρχει ΟΚ στο σεξ και μη οκ από την ώρα που και 2 γουστάρουν για τον Α η Β λόγο οταν Χ ατομα γουσταρουν, χωρις οποιαδηποτε καταπιεση, με συνειδηση και με σκοπο την απολαυση 1
manzah80 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τωρα γραφεις σωστα. Δεν εχω προβλημα να συζηταω σχετικα με τις αποψεις μου αλλα η ειρωνεια δεν ειναι ιδιαιτερα παραγωγικος τροπος συζητησης.Θα μπορουσες να μου καταλογησεις ελειψη παιδειας αν προσεβαλα γυναικες που απλα γουσταρουν να κανουν σεξ ανεξελεκτα δεν με πειραζει καθολου δεν ενοχλουν κανενα και καλα κανουν βασικα αλλα αυτο δεν ειναι κατι που μπορω να βαλω μεσα στο σεταρισμα που εχω στο μυαλο μου για την συντροφο που θελω.
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Γιατι αρκετες φορες οχι παντα οι πολλοι συντροφοι δειχνουν χαρακτηρα αστατο που δεν μπορεις να δεσμευθει για κατι παρα πανω απο το κανουμε σεξ και περναμε καλα. και αν καποιοι δεν θελουν να δεσμευτουν και να δεθουν με κανενα;
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Να ξες όμως, αρκετές φορές, όχι πάντα, οι λίγοι σύντροφοι δείχνουν χαρακτήρα καταπιεσμένο, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαλύσει σχέση ετών μη αντέχοντας τ' απωθημένα (τα σεξουαλικά ντε). Ισχύει και για τα δύο sexes αυτό. Το ποιοτικο σεξ δεν ειναι ντε και καλα ισοδυναμο με το ποσοτικο , το οτι εχεις λιγες και καλες σχεσεις δεν σημενουν οτι στο κρεβατι σου δεν θα κανεις extreme πραγματα και οτι δεν θα το ψαχνεις συνεχια ωστε να μαθαινεις νεα πραγματα και αν καποιοι δεν θελουν να δεσμευτουν και να δεθουν με κανενα; δικαίωμα τους επισης απλα να μην μπλεκουν με ατομα που θελουν γιατι τοτε τους πληγωνουν και αυτο δεν ειναι δικαίωμα τους.
manzah80 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 τι ακριβως σε χαλαει; Το οτι εχεις ανταγωνισμο στο να εισαι ο κορυφαιος της; Ισα ισα που αν αυτη ειναι advanced (και την εχεις πεισει οτι αξιζεις να ανεβεις επιπεδο), θα σου δωσει ετοιμες οδηγιες για να βρεις τα κουμπια της. Οι αλλοι κουρσατηκαν, εσυ απολαμβανεις Σημασια δεν εχει να εισαι ο πρωτος της, αλλα ο τελευταιος της οταν Χ ατομα γουσταρουν, χωρις οποιαδηποτε καταπιεση, με συνειδηση και με σκοπο την απολαυση Οχι δεν νοιωθω τον παραμικρο ανταγωνισμο δεν μου χει τυχει κοπελα που να μην νοιωσω οτι την καλυπτω πληρως 100 τα εκατο σε αυτα που θελει εκεινη την στιγμη.Προφανως και για να μου τα λεει μονη της με εκτιμαει αλλα ισως λογω των ερεθισματων που χω παρει απο την οικογενεια που εχω μεγαλωσει ισως με καποια προτυπα που εχω στο μυαλο μου δεν χωραει το να τραβιετε απο εδω και απο εκει με χαλαει δεν μπορω να στο πω ποιο αναλυτικα.Και γενικα τις εχω πολυ λασκα απο μια ηλικια και μετα φτανω σε σημειο να τους λεω βγειτε με τις φιλες σας δεν μπορω συνεχεια να βγαινουμε μαζι θα γινουμε αδελφακια.
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ^ μα αυτο ειναι το θεμα, το οτι πρεπει να ξεκαθαριζουν αυτα τα πραγματα μεταξυ τους, για να μην εχει στο μυαλο του καποιος απο τους 2 (ή 15) πραγματα που δεν υπαρχουν Το ποιοτικο σεξ δεν ειναι ντε και καλα ισοδυναμο με το ποσοτικο , το οτι εχεις λιγες και καλες σχεσεις δεν σημενουν οτι στο κρεβατι σου δεν θα κανεις extreme πραγματα και οτι δεν θα το ψαχνεις συνεχια ωστε να μαθαινεις νεα πραγματα δικαίωμα τους επισης απλα να μην μπλεκουν με ατομα που θελουν γιατι τοτε τους πληγωνουν και αυτο δεν ειναι δικαίωμα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα