N3k21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το ποιοτικο σεξ δεν ειναι ντε και καλα ισοδυναμο με το ποσοτικο , το οτι εχεις λιγες και καλες σχεσεις δεν σημενουν οτι στο κρεβατι σου δεν θα κανεις extreme πραγματα και οτι δεν θα το ψαχνεις συνεχια ωστε να μαθαινεις νεα πραγματα Δε διαφωνώ. Απλά πολλές φορές εγκλωβίζεσαι σε σχέσεις όπου ούτε ποσότητα παίζει, ούτε ποιότητα, ωστόσο όμως αγαπάς -ας πούμε- τον άλλο. Εκεί τι κάνεις; Αν είσαι νεότερος ειδικά, μένεις μαζί του για πάντα ακόμα κι έτσι; Ή, ακόμα κι αν είσαι κομπλέ σε όλα, στη βιδώνει ρε παιδί μου και θες να δεις πως δένει το γλυκό (το σεξ ντε) και με διαφορετικά υλικά. Το τελευταίο παίζει ιδιαίτερα σε πιτσιρικάδες που ακόμα ψάχνονται. Ναι οκ, αυτό δεν σκάει όμορφα, είναι περισσότερο έντιμο όμως το να την κάνεις γι' αλλού άμεσα, παρά να αφήσεις τα όποια απωθημένα σου να διαφθείρουν τη σχέση (και να διαλύσεις κατά συνέπεια συναισθηματικά τόσο τον εαυτό σου, όσο και τον άλλο). δικαίωμα τους επισης απλα να μην μπλεκουν με ατομα που θελουν γιατι τοτε τους πληγωνουν και αυτο δεν ειναι δικαίωμα τους. Δεκτό. Σε γενικές γραμμές πάντως, με τέτοια άτομα δεν παίζει καν να προλάβεις να πληγωθείς (εκτός αν ερωτεύεσαι στο πεντάλεπτο που λέει ο λόγος), ενώ για να καταλήξετε σε φίκι φίκι, συνήθως εξαρχής συναινείς στο "πάμε γι' αρπαχτή". 1
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ^ μα αυτο ειναι το θεμα, το οτι πρεπει να ξεκαθαριζουν αυτα τα πραγματα μεταξυ τους, για να μην εχει στο μυαλο του καποιος απο τους 2 (ή 15) πραγματα που δεν υπαρχουν Σε αυτο συμφωνω πρεπει να ξερουν αν ειναι απλα fuck buddies, αν ειναι μια σχεση που κοιτανε απλα να περνανε καλα και οπου βγαλει ή κοιταει για γαμο και οικογενια.
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Οχι δεν νοιωθω τον παραμικρο ανταγωνισμο δεν μου χει τυχει κοπελα που να μην νοιωσω οτι την καλυπτω πληρως 100 τα εκατο σε αυτα που θελει εκεινη την στιγμη.Προφανως και για να μου τα λεει μονη της με εκτιμαει αλλα ισως λογω των ερεθισματων που χω παρει απο την οικογενεια που εχω μεγαλωσει ισως με καποια προτυπα που εχω στο μυαλο μου δεν χωραει το να τραβιετε απο εδω και απο εκει με χαλαει δεν μπορω να στο πω ποιο αναλυτικα.Και γενικα τις εχω πολυ λασκα απο μια ηλικια και μετα φτανω σε σημειο να τους λεω βγειτε με τις φιλες σας δεν μπορω συνεχεια να βγαινουμε μαζι θα γινουμε αδελφακια. οι οργασμοι ειναι το ευκολο, τα αλλα ειναι πιο δυσκολα παιδακι 12 χρονων εγω, και ο θειος μου συχνα κουβεντιαζε με τους φιλους του (μπροστα μου!) για πρωκτικο σεξ. Φανταζεσαι ποσο καιρο εκανα να ξεπερασω αυτην την μανια μου; (δε λεω, το γουσταρω φουλ, αλλα συνειδητα πλεον) η καλη σχεση δεν σε δεσμευει καθολου, ισα ισα σε κανει να νιωθεις ελευθερος και δυνατος οσο εκει που δεν παει και το σκυλι με καλη εκπαιδευση και κοινωνικοποιηση (και με τις γατες) μπορεις να το βγαζεις βολτα χωρις λουρι
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Περιμένω απαντήσεις IMG_20150505_002343.jpg μαλακιες, ειναι δυνατόν η πιπα να ειναι πιο "αμαρτολο" απο το πρωκτικο ? επισης δεν τα λεει ολα πχ πηγαινω με συγγενη, παω με αλλον ενω εχω σχεση, τα μπλεκω με πατρεμενο, παω με την αδερφη/μανα του κολλητου μου κλπ
Iris_89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 μαλακιες, ειναι δηνατον η πιπα να ειναι πιο "αμαρτολο" απο το πρωκτικο ? επισης δεν τα λεει ολα πχ πηγαινω με συγγενη, παω με αλλον ενω εχω σχεση, τα μπλεκω με πατρεμενο, παω με την αδερφη/μανα του κολλητου μου κλπ Υπάρχει η κατηγορία και λέγεται off limits Μάζεψα 70+ χαχαχα καλά είμαι
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δε διαφωνώ. Απλά πολλές φορές εγκλωβίζεσαι σε σχέσεις όπου ούτε ποσότητα παίζει, ούτε ποιότητα, ωστόσο όμως αγαπάς -ας πούμε- τον άλλο. Εκεί τι κάνεις; Αν είσαι νεότερος ειδικά, μένεις μαζί του για πάντα ακόμα κι έτσι; Ή, ακόμα κι αν είσαι κομπλέ σε όλα, στη βιδώνει ρε παιδί μου και θες να δεις πως δένει το γλυκό (το σεξ ντε) και με διαφορετικά υλικά. Το τελευταίο παίζει ιδιαίτερα σε πιτσιρικάδες που ακόμα ψάχνονται. Ναι οκ, αυτό δεν σκάει όμορφα, είναι περισσότερο έντιμο όμως το να την κάνεις γι' αλλού άμεσα, παρά να αφήσεις τα όποια απωθημένα σου να διαφθείρουν τη σχέση (και να διαλύσεις κατά συνέπεια συναισθηματικά τόσο τον εαυτό σου, όσο και τον άλλο). Δεκτό. Σε γενικές γραμμές πάντως, με τέτοια άτομα δεν παίζει καν να προλάβεις να πληγωθείς (εκτός αν ερωτεύεσαι στο πεντάλεπτο που λέει ο λόγος), ενώ για να καταλήξετε σε φίκι φίκι, συνήθως εξαρχής συναινείς στο "πάμε γι' αρπαχτή". γι αυτο πρεπει να κουμανταρουμε τις ανασφαλειες μας αυτες ειναι οι προκαταληψεις, γιατι να μην ειμαστε χαλαροι και οπου μας βγαλει; 1
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 οι οργασμοι ειναι το ευκολο, τα αλλα ειναι πιο δυσκολα παιδακι 12 χρονων εγω, και ο θειος μου συχνα κουβεντιαζε με τους φιλους του (μπροστα μου!) για πρωκτικο σεξ 12 χρονων δεν εισαι ακριβος παιδακι εισαι στην προ-εφηβεια, γενικα παντως τοτε ηταν χημα λες και δεν υπηρχαμε.
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Υπάρχει η κατηγορία και λέγεται off limits Μάζεψα 70+ χαχαχα καλά είμαι δηλαδη απαγορευονται ?
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Περιμένω απαντήσεις IMG_20150505_002343.jpg αν κανεις 69, πιο λιγα θα φας, μαλλον θελουν να προωθησουν την αλληλεγγυη κι αν εισαι BMX τρως 6 χρονια bafoi me xidia
Iris_89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δηλαδη απαγορευονται ? Είναι τα "απαγορευμένα", incest/bestiality/using other people's toys etc etc
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Είναι τα "απαγορευμένα", incest/bestiality/using other people's toys etc etc ναι αλλα τα απαγορευμενα ειναι τα πιο ωραια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα