TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ρε σεις μη βγαίνετε εκτός θέματος. Συγγνώμη, ποιο είναι το θέμα?
SaveCucumber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Στο δεξί χέρι πίτσα με μπέικον και ροκφόρ, 2 μεγάλα βυζά, απο κάτω τους 6πακ, στο αριστερό χέρι Amber or bock και το στόμα όπως και τον τραπεζικό λογαριαςμό γεμάτο. Πάνω απόλα όμως να ειναι καλός άνθρωπος, να μας αγαπάει και να εκτιμάει τον εσωτερικό μας κόσμο! Ξέχασα οτι πρέπει να ειναι παρθένα μέχρι να μας γνωρίσει και τοτε μα μεταμορφωθεί σαν αλλη νύμφη σε πεταλούδα/πορνη μεγατόνων μετο μαγικό μας ραβδί... Για Να μας κάνει το κέφι. Καθημερινά πράγματα δηλαδή. υγ καλύτερα κάποιοι να πιστεύουν στη μεταθανάτια ζωή απο το να πιστεύουν πως θα μπήξουν οποιαδήποτε σε αυτην τη ζωή... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από SaveCucumber 2
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Aφού είστε τέτοιοι και δεν λέτε, μπήκα στον κόπο να διαβάσω το θέμα από την αρχή και διαπίστωσα κάτι τρελό που πέρασε στα ψιλά. Στο thread-ερώτημα ''Τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις σε μια Γυναίκα???'' έχουμε την εξής απάντηση: Βυζγια. 1
linkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Toν τριλοβιτη με μακρια μαλλια. Και τον σωσεαγγουρι αμα ψηνει. Ρατσιστης εγω δεν γινομαι. 1
SaveCucumber Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Toν τριλοβιτη με μακρια μαλλια. Και τον σωσεαγγουρι αμα ψηνει. Ρατσιστης εγω δεν γινομαι. Δεν εισαι η μόνη... Μπορώ να σου κλάνω τους όρχεις μέσα απο τα τριχωτά μου οπίσθια για να ερεθίζεσαι... 1
vsl Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν εισαι η μόνη... Μπορώ να σου κλάνω τους όρχεις μέσα απο τα τριχωτά μου οπίσθια για να ερεθίζεσαι... 2
revolver1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν εισαι η μόνη... Μπορώ να σου κλάνω τους όρχεις μέσα απο τα τριχωτά μου οπίσθια για να ερεθίζεσαι... pic or video. Επίσης, έπιασα 6 και χαίρομαι. 1
Soulseeker Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) 12(τελικά). Απο οτι φαίνεται είμαι ανώμαλος. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από Soulseeker
evabb Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Περιμένω απαντήσεις IMG_20150505_002343.jpg παω μεσα ισοβια μονο δυο τρια ειναι που μου λειπουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα