Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ Σάρκα να θες μόνο όπως ζητάνε οι παραπάνω πέρα των ψευτορομαντικών, και θα εξυπηρετηθείς 100% απ' το Ελληνικό γυναικείο φύλο.

Αν ενταχθείς σε αυτούς που ζητάνε "πάθος" απ' την Ελληνίδα γυναίκα - ξεκίνα να παίζεις LOL. Άκου με, τουλάχιστον στο LOL θα πιάσεις κάποιο tier = μοναδική ικανοποίηση στο σκέντζουλ.

Ελλαδάρα.

Κλίμα; Καλόοοο. Επιδερμίδα; Πέεενα. Μ**νιά; Παντούυ.

ΣΑΡΚΑ FTW.

Το θέμα είναι ότι δεν μένω Ελλάδα :/
Δημοσ.

Που ξέρεις ότι μένω Γερμανία o.O ?

Βλέπω πίσω από τις λέξεις.. 

To έχεις πει ρε συ.  :lol:  :P

• Like 2
Δημοσ.

Ερχεται ο Αλεξης ?

O Αλέξης είναι εδώ και το glamorous είναι εδώ, αλλά ας μην πιάσουμε αυτήν την κουβέντα γιατί μετά δεν θα 'μαστε εμείς εδώ.  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Έχετε δίκιο μάγκες, λάθος μου :)

Καλά μη τρελαίνεσαι μια-δυο φορές το έχεις πει, αλλά κάποιοι έχουμε μνήμη φωτογραφική. :Ρ

• Like 2
Δημοσ.

Καλά μη τρελαίνεσαι μια-δυο φορές το έχεις πει, αλλά κάποιοι έχουμε μνήμη φωτογραφική. :Ρ

Εσυ στην κατοχη θα ησουν και γαμω τους ρουφιανους χαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Θα απαντησει κανεις σοβαρα γιατι λεω να μην κανω την αρχη εγω...δεν συμμετεχω και πολυ στο μπλα μπλα και θα με παρετε με τις πετρες :P

αντε,σοβαρα τωρα.

τι ψαχνουμε?

να εχει ματαρες.

να εχει κωλαρα.

(προσωπικα βυζια χαλαρα,καλο ειναι να υπαρχουν αλλα οπως ειπα χαλαρα).

να εχει θυληκοτητα.

να μπορεις να της εχεις εμπιστοσυνη.

να μπορεις να επικοινωνεις μαζι της (χημεια).

να ξερει τι θελει (χλωμο,αλλα ενταξει και το οχι συνεχεια,το δεχομαστε.γιαυτο ημαστε εμεις εκει,για να το υπενθυμηζουμε)

να μπορεσει να σε κανει να επενδυσεις (και εννοω χρονο) επανω της.τον τροπο θα τον βρει η ιδια.

και απο τα σημαντικοτερα να μην ειναι ανασφαλης.

εαν εχει 2 απο τα πρωτα 3 τοτε δεν θα εχει το τελευταιο κατα πασα πιθανοτητα...απλη λογικη.και αφηστε τις μ@λ@κιες οτι για ολα φταιει ο αντρας γιατι κανενας αντρας δεν θα εκανε μαλακια σε μια που εχει τα 3 πρωτα :P

εαν ημουν λιγο πιο μικρος θα σταματουσα στα 3 πρωτα και ισως και το τεταρτο.

• Like 1
Δημοσ.

εμένα πάντως μου τραβάν την προσοχή τα τελευταία 2 χρόνια γυναίκες μεταξύ 30-35, αλλά τελευταία που άρχισα να το σκέφτομαι δεν έχω προσδιορίσει το γιατί...

• Like 3
Δημοσ.

σοβαρή απάντηση ε 
δεν ψάχνω κάτι , δεν ειναι οτι έχω καλούπια ιδανικής γκόμενας στο μυαλό μου αλλα ας πω τι θα με τραβούσε απο κάποια
να μη φοβάται να δοκιμάζει καινούρια πράγματα , να μην έχει προκαταλήψεις , να μην πιστεύει σε θρησκείες να μην κατακρίνει τις επιλογές μου και να δέχεται πως δεν ενδιαφερόμαστε όλοι απαραιτήτως να ζήσουμε μέχρι τα 80 
το παρουσιαστικό της μου ειναι αδιάφορο σε ένα βαθμό αφου πρόσφατα κατάλαβα οτι η ομορφιά έχει πολλά πρόσωπα 

• Like 4
Δημοσ.

Αλήθεια τι πραγματικά μπορεί να είναι αυτό που εξιτάρει έναν αντρικό εγκέφαλο???

Τις πόσες δημοφιλέστερες ψάχνουμε;

• Like 2
Δημοσ.

Η απαντηση στο ερωτημα ειναι εξαιρετικα περιπλοκη για τον εξης απλο λογο

Ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του σκεπτικο σε χιλιαδες διαφορετικα επιπεδα με πολλα υποεπιπεδα

Οπως καταλαβαινουμε λοιπον σαφης απαντηση δεν θα υπαρξει καθως ειναι μυλος το ερωτημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...