georho Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλημέρα σας!εχω το zte h108 Ns του ΟΤΕ .εχω πάνω είτε με wifi η με καλώδιο 5 συσκευές πάνω που λειτουργεί μια χαρα .χτες πήγα να βάλω άλλο ένα tablet και δεν μπορούσα .εχει κάποιο όριο και αν ναι πως αλλάζει αυτο ; Sent from my iPhone using Insomnia
georho Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 μηπως πρεπει να δώσω και αλλες πληροφοριές;αν μπορεί να βοηθήσει καποιος;
mitsus Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο. Ψάξε όμως στις ρυθμίσεις του wi-fi, πολύ πιθανό να έχει κάποια ρύθμιση του τύπου: maximum clients/users(το έχω δει σε κάποια άλλα router), όπου και δηλώνεις έναν αριθμό π.χ. 0-32
georho Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 <p>Δεν το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο. Ψάξε όμως στις ρυθμίσεις του wi-fi, πολύ πιθανό να έχει κάποια ρύθμιση του τύπου: maximum clients/users(το έχω δει σε κάποια άλλα router), όπου και δηλώνεις έναν αριθμό π.χ. 0-32</p> Σε ευχαρηστω θα το κοιτάξω, Sent from my iPhone using Insomnia
teo20net Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Έχει ρύθμιση Max CLients στην καρτέλα του Wi-fi και συνήθως η προεπιλογή είναι 16. Μπες στην καρτέλα των ρυθμίσεων του router και τσέκαρέ το. Αν έχει μικρότερο νούμερο απο 16, θα σου πρότεινα να μην βάλεις κάτι πολύ μεγαλύτερο απο αυτό που ήδη έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα