ilove3dmax Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλησπέρα Βρε παιδια θα παω να τρελεθω εχω ένα τριμηνο έναν Samsung 840 EVO 500GB SATA 3 Για καποιο Χαζο λογο το Sentinel μου βγαζει τον δισκο από την αρχη που τον πηρα The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found. The TRIM feature of the SSD is supported and enabled for optimal performance. The health is determined by SSD specific S.M.A.R.T. attribute(s): #177 Wear Leveling Count το Sentinel που εχω είναι το 4.00 Pro ολοι οι αλλοι που το εχετε τι παιζει σας βγαζει το ιδιο η είναι για φουντο ο δισκος μου κατά ταλλα παει καλα εχει τελευταιο Firm όπως επισης κανω και το Restore Speed που δινει η Samsung και το magician λεει ότι όλα είναι καλα με το δισκο
Haldol Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Γι αρχή δοκίμασε να βάλεις στο Google Translate αυτά που βγάζει το πρόγραμμα, διότι μάλλον με τα αγγλικά δε τα πας πολύ καλά. Είναι εντάξει ο δίσκος σου. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα σου λέει «Η κατάσταση του δίσκου είναι εξαιρετική. Προβληματικοί τομείς δεν βρέθηκαν. Το χαρακτηριστικό 'TRIM' υποστηρίζεται από τον δίσκο και είναι ενεργοποιημένο για βέλτιστες επιδόσεις.»
KiriosD Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 were not found είναι η γενική δηλωτική μορφή του «όχι» , υποδεικνύοντας μια άρνηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα