Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ti να σου πουμε δεν ξερουμε ποιο ειναι το κοινο και απο που σε βρίσκει, πχ καρτα, τραπεζα, λογαριασμος, αν ειναι κατι κοινο δεν μπορεις να ξανα ανοιξεις λογαριασμο 

Δημοσ.

ρε, μπας και με τρολαρεις? ^_^ το ξερω οτι κατι κανω λαθος φιλε μου, αλλιως δεν θα ρωτουσα εδω ^_^

Δημοσ.

ίσως ο Νίκος εννοούσε οτι κάτι μας λες λάθος, τα στοιχεία με τα οποία ανοίγεις λογαριασμό ebay είναι πολύ συγκεκριμένα και εάν δεν πληρώνεις για static ip είναι σχεδόν σίγουρο οτι αλλάζει με 2-3 reboot, εαν ΟΛΑ είναι πράγματι διαφορετικά δεν γίνεται να σε εντοπίσουν.

τι σκεφτόσουν δεν ξέρω, αλλά αν νομίζεις οτι με το να προσβάλεις ένα από τα μέλη που βοηθάνε περισσότερο εδω (και έχει και ισά με 5500 ποστς παραπάνω από σένα) θα αυξήσεις τις πιθανότητες να ασχοληθεί κάποιος παραπάνω με το τόσο περίεργο case σου, μάλλον κάνεις λάθος...

Δημοσ.

ίσως ο Νίκος εννοούσε οτι κάτι μας λες λάθος, τα στοιχεία με τα οποία ανοίγεις λογαριασμό ebay είναι πολύ συγκεκριμένα και εάν δεν πληρώνεις για static ip είναι σχεδόν σίγουρο οτι αλλάζει με 2-3 reboot, εαν ΟΛΑ είναι πράγματι διαφορετικά δεν γίνεται να σε εντοπίσουν.

τι σκεφτόσουν δεν ξέρω, αλλά αν νομίζεις οτι με το να προσβάλεις ένα από τα μέλη που βοηθάνε περισσότερο εδω (και έχει και ισά με 5500 ποστς παραπάνω από σένα) θα αυξήσεις τις πιθανότητες να ασχοληθεί κάποιος παραπάνω με το τόσο περίεργο case σου, μάλλον κάνεις λάθος...

οχι φιλε μου, εχω προσπαθησει τα παντα, και ολα τα στοιχεια δωθηκαν διαφορετικα, με πολλα reboot, αλλο paypal. προφανως και εχουνε καποιο αλλο τροπο να εντοπιζουνε, ισως cookies που ειπε πριν ο φιλος, αλλα απο το δικτυο, απο αλλα πισι του σπιτιου, και οχι το καινουριο pc? μηπως παιζει ρολο εαν ειναι ενσυρματη η συνδεση η wifi???? ειμαι ασχετος με αυτα και οπως και να χει, χρειαζομαι μια απαντηση απο καποιον που να ξερει, και να μπορει να καταλαβει τι μπορει να κανω λαθος. γιατι προφανως και κανω κατι λαθος, και εχουν καποιο τροπο να εντοπιζουν περα απο τα κλασσικα..

τωρα εαν προσβαλα τον φιλο, ζηταω συγνωμη, δεν ειχα σκοπο, αλλα τετοια μηνυματα σε καποιον που καιγεται να λυσει ενα θεμα, "κατι κανεις λαθος" δεν βοηθανε σιγουρα, περιμενω με αγωνια μια λυση και βλεπω οτι εχω απαντηση "κατι κανεις λαθος", χαιρω πολυ!.γιατι αν δεν εκανα κατι "λαθος", θα το ειχα λυσει ηδη.... λογικο? φαση, σαν να μη μπορει να περπατησει καποιος, και να ζηταει βοηθεια και να σκαει ο αλλος και να του λεει "δεν εχεις ποδια.."...το να με ρωταει και μου λεει κατι το οποιο ξερω ηδη, υπεθεσα οτι μπορει να τρολλαρει, ποτε δεν ξερεις... και απλα ρωτησα... κακο? 

προτιμω μια απαντηση να μου πει κατι που δεν ξερω, αλλα τωρα αν δεν μπορει να βοηθησει κανεις, η αν μπορει και ομως επειδη θικτηκε ο φιλος-που δεν ξερω, συμφωνα με την δικη σου λογικη-αποφασισει να μην βοηθησει, οκ, διαγραφω το θεμα και ειμαστε οκ και ουτε προσβολες ουτε τιποτα, και επισης εχω σοβαρο προβλημα εδω και δεν βρισκω λυση, οποτε να με συμπαθατε για την ισως νευρικη συμπεριφορα μου. οπως και να χει ομως, καλη καρδια παιδια! χαιρετω!

Δημοσ.

Δεν προσβλήθηκε κανείς, το κάτι κανείς λάθος είναι επειδή δεν μπορεί κάποιος να φανταστεί τι ακριβως κάνεις και δεν μπορείς να λύσεις το προβλημα, εφ οσον δεν ειναι μπροστα.

Όσο για την IP - υπολογηστη κλπ, δεν είναι απο αυτό γιατί αλίμονο αν συνδεθεί καποιος απο ενα υπολογιστη που πριν καποιος αλλος ηταν bun και να μπαναρουν και αυτόν

Εφ' όσον λοιπόν δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα επικοινωνισε με το παυπαλ να δουμε τι θα σου πουν για τον νεο λογαριασμό και γιατί σε μπαναραν

Δημοσ.

Δεν προσβλήθηκε κανείς, το κάτι κανείς λάθος είναι επειδή δεν μπορεί κάποιος να φανταστεί τι ακριβως κάνεις και δεν μπορείς να λύσεις το προβλημα, εφ οσον δεν ειναι μπροστα.

Όσο για την IP - υπολογηστη κλπ, δεν είναι απο αυτό γιατί αλίμονο αν συνδεθεί καποιος απο ενα υπολογιστη που πριν καποιος αλλος ηταν bun και να μπαναρουν και αυτόν

Εφ' όσον λοιπόν δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα επικοινωνισε με το παυπαλ να δουμε τι θα σου πουν για τον νεο λογαριασμό και γιατί σε μπαναραν

ναι λογικο αυτο, να μην κανουνε μπαν οποιον συνδεεται απο την ip σου, οποτε? που καταληγουμε?

μηπως τελικα κανουνε μπαν???

το παυπαλ γιατι? να τους ρωτησω γιατι με εκανε μπαν το εβαυ? :/

καποιος που να του εχει τυχει το ιδιο περιστατικο και να το εχει λυσει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...