Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν καποιος απο την πολυκατοικια καλει το ασανσερ η συνδεση του ιντερνετ πεφτει... μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει; Ακομη και οταν ανοιγω καποιο φως κοντα στον υπολογιστη το Ping ανεβαινει για λιγο και γενικοτερα κανει σκαμπανεβασματα.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι ειδικος, πρεπει να παιζει κατι με το ρευμα! Εχω παρατηρησει και εγω στην δικη μου πολυκατοικια οταν καλω το ανσασερ πεφτει για λιγο η ταση απο τα φωτα της σκαλας! Οποτε στην δικη σου περιπτωση (χωρις να μου φαινεται λογικο) το ανσασερ "τραβαει" τοσο πολυ ρευμα που δεν αφηνει το router να λειτουργησει.Ειμαι σιγουρος οτι αν δει καποιος σχετικος με το θεμα την απαντηση μου θα γελαει :P 

Δημοσ.

Μαλλον θα γινεται καποια παρεμβολη απο το ρευμα και θα πεφτει η γραμμη απο το θορυβο που δημιουργηται... Καποιο προβλημα με την μονωση των καλωδιων ή κατι τετοιο. Λογικα αμα βαλεις το τηλεφωνο χωρις φιλτρο θα το ακουσεις κιολας.

Φανταζομαι ηλεκτρολογο πρεπει να φωναξεις παντως, τι να πω

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν και είσαι σε λάθος κατηγορία... Λοιπόν για να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα πρέπει να το κάνεις βήμα βήμα μέχρι να βρεις από που προέρχεται. Για αρχή αν μπορείς δώσε τα στατιστικά και το μοντέλο του ρούτερ,  μετά πρέπει να αποσυνδέσεις όλες της συσκευές και να συνδέσεις μόνο το ρούτερ στην πρώτη υποδοχή του σπιτιού για το τηλέφωνο (συνήθως είναι κοντά στην είσοδο του σπιτιού) . Αν εξακολουθεί να κάνει το ίδιο τότε μετά θα πρέπει να συνδέσεις το ρούτερ απευθείας στον κατανεμητή της πολυκατοικίας και να δεις αν θα είναι το ίδιο (βεβαία αυτό αν δεν έχεις γνώσεις θα πρέπει να το κάνει κάποιος ειδικός.

Δημοσ.

Μάλον το καλώδιο του τηλεφώνου σου περνάει κοντά απο το καλώδιο του ρέυματος του ασανσερ και κάνει παρεμβολές.

Δημοσ.

Όσο αστείο και να μου φάνηκε είναι τραγικό πρόβλημα:

αν ο ηλεκτρολόγος σου πει ότι δεν βγάζει άκρη και δεν μένεις σε πολύ ψηλό όροφο ζήτα του να φέρει την τηλεφωνική γραμμή με νέο καλώδιο από τον πίνακα τηλεφωνίας της οικοδομής στο διαμέρισμα σου με την βέλτιστη οδό. Θα πρέπει να σιγουρευτεί πριν ξεκινήσει οτιδήποτε πως δεν δημιουργείτε ηλεκτρομαγνητικός θόρυβος στον ίδιο τον πίνακα και καλού κακού η νέα καλωδίωση να προτιμίσεις να γίνει με θωρακισμένο μέσω(ελάχιστα μεγαλύτερο κόστος για τα μέτρα που θα χρειαστείς).

Έχεις συζητήσει καθόλου με άλλους ένοικους; Το παθαίνουν και αυτοί;

Δημοσ.

δυστηχως μενω στον 4ο οροφο, θα καλεσω ηλεκτρολογο να το δει και εκεινος ελπιζω να μην υπαρχει μεγαλη ζημια...δεν εχω ρωτησει ακομα τους υπολοιπους ενοικους, θα τους ρωτησω και θα σας πω.

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό να έχει γίνει η μακακια να έχουν περάσει τα καλώδιο και από το φρεάτιο του ασανσερ δεν το θεωρώ και απίθανο φάση λόγο ευκολίας η ότι ρώτα και κανά γείτονα αν το παθαίνει αυτό το πράγμα.Επίσης ο χωνευτής ο κεντρικός μήπως είναι κολιτά με τον κοινοχρηστο πινακα ρευματος και δημιουργειτε καμια παρεμβολη 

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια αν εχετε βρει καποια λυση στο θεμα παρακαλω μοιραστειτε την γιατι εχω ακριβως το ιδιο θεμα και ειναι πολυ εκνευριστικο 

Δημοσ.

η λυση η ποιο πρακτικη ειναι να τραβηξεις καλωδιο απευθειας απο το κεντρικο κουτι οπου ειναι συνηθως υπογειο,ισογειο στο

διαμερισμα σου.

αν δεν μπορεις παρε ηλεκτρολογο

για να το τεσταρεις πριν προχωρησεις σου ειπε καποιος ποιο πανω πηγαινε στη πρωτη πριζα τηλεφωνου που μπαινει το καλωδιο στοο

διαμερισμα και βαλε εκει το ρουτερ για δοκιμη με ενα λαπτοπ και αν στο κανει πας για αλλαγη 100% απο κατω.

το πραγμα μπλεκει αν ειναι παλια η πολυκατοικια οποτε πρεπει να βρεις και το διεξοδο απο το κατω κουτι μεχρι το διαμερισμα σου.

πολλοι εχουν τραβηξει το καλωδιο εξωτερικα με σωληνα προστασιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...