Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Ψάχνομαι να ξεκινήσω γυμναστική, πάω για τρέξιμο και έχω καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν είμαι αδύνατος (είμαι 183, 90κιλά). Γυμναστήριο λίγο βαριέμαι και σκεφτόμουν να ξεκινήσω κολύμβηση. Ξέρετε κανένα μέρος προς κέντρο η Ζωγράφου; Για την κολύμβηση πρέπει να ξυριστείς παντού; Και τέλος, για να γυμναστείς αρκεί μόνο η κολύμβηση και οι ασκησούλες μέχρι να μπεις που σου κάνουν οι πρέπει να σηκώνεις βάρη κτλ; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν χρειάζετε ούτε βάρη ούτε να ξυριστείς ούτε ασκησούλες. Απλά μπαίνεις και κολυμπάς. Τώρα αν έχεις τεχνική, αν κάνεις και όλα τα άλλα που είπες ακόμα καλύτερα, απλά μην τρελένεσαι με αυτά. Θα τα βρεις στην πορεία.

Δημοσ.

Έχει το κολυμβητήριο στου Γουδή και μάλλον για τους ζωγραφιώτες είναι φρί οφ τσάρτζ, ντάξει μην περιμένεις να κολυμπήσεις σοβαρά εκεί πέρα. Γεματο γέρους είναι που αράζουν στην πισίνα. Επίσης τσέκαρε το κολυμβητήριο του Ηλυσιακού, αλλιώς μετά πας στο πιο τούμπανο εν Ελλάδι που είναι του ΟΑΚΑ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά και εμένα με ενδιαφέρει να γραφτώ κολύμπι. Τα μέρη που λες είναι με προπονητή κανονικά όπως σε γυμναστήριο φάση ή πλατσορίζεις μόνος σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...