teodoulke Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Γεια σας δεν ξερω αν εδω απευθυνομαι για τετοιου ειδος θεματα αλλα αν γνωριζει καποιος θα ηθελα να με πει το site aromagr.com αν ειναι εμπιστο η οχι. http://aromagr.com/paco-rabanne-one-million-edtη τιμη της συγγεκριμενης κολωνιας ειναι απο 34,55 στα 18,50 και οσο και αν εψαξα σε αλλα σιτε η τιμη δεν υπαρχει κατω απο 49ευρω! Λετε να ειναι απατη? Γνωριζει καποιος να με πει? ααα και βρηκα το γκρουπακι τους στο φβ το οποιο εχει 5000+ Likes αλλα στιις αξιολογησεις οσοι εχουν βαλει 1 αστερακι τους βριζουν για απατη και απο οτι καταλαβα αυτοι π εχουν βαλει 5αστερακια πρεπει να ειναι ψευτικα προφιλ που εχουν δημιουργησει αυτοι της σελιδας! Υπαρχει καποιος που εχει ψωνισει?
Porg Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Προφανώς δεν έχουν έξοδα καταστήματος κτλ για αυτό οι χαμηλές τιμές, έχω πετύχει κάτι γύφτους στις λαϊκές που πουλάνε ακόμη και πιο χαμηλά απο τις τιμές του site Απο τη στιγμή που έχει και πάνω απο 5000 φίλους στο fb αγόρασε άφοβα
teodoulke Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν νομιζω πως οι φιλοι παιζουν καποιο σημαντικο ρολο αν κ οι γυφτοι στις λαικες πουλανε σκετο οινοπνευμα
SpirtouLisS Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν νομιζω πως οι φιλοι παιζουν καποιο σημαντικο ρολο αν κ οι γυφτοι στις λαικες πουλανε σκετο οινοπνευμα αν ειναι οινόπνευμα να εισαι και ευχαριστημενος
teodoulke Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για προσπαθησε να παρεις σε εκεινο το τηλεφωνο Στο γυμνασιο μια φορα ειχα παρει απο την Κατερινη υποτιθεμενη αφορολογιτη κολονια και ειχε μεσα αυα για τα πιατα
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για προσπαθησε να παρεις σε εκεινο το τηλεφωνο Στο γυμνασιο μια φορα ειχα παρει απο την Κατερινη υποτιθεμενη αφορολογιτη κολονια και ειχε μεσα αυα για τα πιατα Καλά μύριζε; Από διάρκεια πως ήταν; (γιατί το ava λέει ότι διαρκεί βδομάδες!)
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Aν μάθεις πες και σε εμένα γιατί είχα δει το συγκεκριμένο site πουλάει την κολωνια που θέλω που κανονικά την έχουν όλοι 80€ και αυτοι την δίνουν 45€... Μεγάλη διάφορα γ αυτό δεν εκανα την παραγγελία μήπως είναι σκέτο οινοπνευμα
greekparot Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Γεια σας δεν ξερω αν εδω απευθυνομαι για τετοιου ειδος θεματα αλλα αν γνωριζει καποιος θα ηθελα να με πει το site aromagr.com αν ειναι εμπιστο η οχι. http://aromagr.com/paco-rabanne-one-million-edtη τιμη της συγγεκριμενης κολωνιας ειναι απο 34,55 στα 18,50 και οσο και αν εψαξα σε αλλα σιτε η τιμη δεν υπαρχει κατω απο 49ευρω! Λετε να ειναι απατη? Γνωριζει καποιος να με πει? ααα και βρηκα το γκρουπακι τους στο φβ το οποιο εχει 5000+ Likes αλλα στιις αξιολογησεις οσοι εχουν βαλει 1 αστερακι τους βριζουν για απατη και απο οτι καταλαβα αυτοι π εχουν βαλει 5αστερακια πρεπει να ειναι ψευτικα προφιλ που εχουν δημιουργησει αυτοι της σελιδας! Υπαρχει καποιος που εχει ψωνισει? Τελικα εκανες παραγγελια?
teodoulke Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 οχι δεν την εκανα δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με αυτο το σιτε! αργησα να δω τα μνμτα
kajwbtfe Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μήπως πουλάνε τα τεστερ?Μου είχε τύχει κάποτε μια άκρη και πούλαγε τα τεστερ στον ένα τρίτο της τιμης.Ή κολωνια ήταν κανικη απλά χωρίς κουτί και μάλιστα πιο πολλά ml.
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Προφανώς δεν έχουν έξοδα καταστήματος κτλ για αυτό οι χαμηλές τιμές, έχω πετύχει κάτι γύφτους στις λαϊκές που πουλάνε ακόμη και πιο χαμηλά απο τις τιμές του site Απο τη στιγμή που έχει και πάνω απο 5000 φίλους στο fb αγόρασε άφοβα έχουν διεύθυνση, κάπου στο παγκράτι, λογικά έχουν και αποθήκη, λογικά αυτά τα αρώματα τα εισάγουν, οι διαφορές τιμών είναι όντως εντυπωσιακές. επίσης έχω την εντύπωση οτι μεγάλο ρόλο στην τιμή παίζει και η συσκευασία, οπότε λέω, μήπως εκεί καταλήγουν τα ελλατωματικά, πχ το μπουκάλι γέρνει προς τα δεξιά, το χρώμα του μπουκαλιού από κόκκινο έγινε φούξια. κάτι σαν outlet. αλλά κατά τα άλλα να είναι αυθεντικά
kage Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Gr μαγαζι που πουλαει πιο φτηνα και απο fragrancex, allbeauty(εστω κ τεστερ); τι πιθανοτητα δεινετε; εδω 10ε+ κανουν οι lr,fm,refan,perfume bar.... ιδιαιτερα στην million η τιμη ειναι αστεια ... Ουτε 1 στο μυριο δεν ειναι real σε τετοιες τιμες.οχι εκει παντου 5χιλ fb friends απο ασια μερια; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2015 από kage
insomnia888 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ή μπορεί τελικά να είναι φθηνές απομιμήσεις βρίσκεις φθηνές απομιμήσεις παντού. Εγώ για παράδειγμα το BLV του BVLGARI το βρίσκω σε αρκετά καλή απομίμηση με 6 ευρώ στη γειτονιά μου. Το site τους το δινει 59 ευρώ από 80 που έχει στα καταστήματα. Θα είναι μεγάλη απάτη να πουλάνε απομίμηση τόσο ακριβά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα