Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πάλι διαφορά, γιατί στην Ελλάδα έχεις δωρεάν με την κεραία την ιδιωτική και πληρώνεις πόσα είναι 2-5 ευρώ το δίμηνο τη δημόσια, ένα μόνο κανάλι.

Ενώ Βέλγιο αν δεν πληρώσεις το 25άρι τον μήνα τουλάχιστον (νομίζω μόνο για τηλεόραση είναι παραπάνω αλλά επειδή έχω πακέτο δεν ξέρω ακριβώς) δεν πιάνεις ούτε ένα κανάλι.

Με την ευκαιρία δες scarlet τι παίζει, με 39 έχω τηλέφωνο, τηλεόραση της belgacom (αλλά όχι όλα τα κανάλια, δες στο ίντερνετ) και απεριόριστο νετ 30αρι. Άλλα 8 και έχεις και κινητό.

Στείλε πμ για περισσότερα αν σε ενδιαφέρει.

δεν εχω τηλεοραση ουτε σταθερο τηλεφωνο απο επιλογη, εχω καλη συνδεση στο ιντερνετ ομως  :devil:

κινητο ειχα βρει καποτε μια πολυ καλη προσφορα της Mobistar (ειμαι μπρος απο δεκα χρονια σε αυτη) και την πηρα οποτε οτι και να παρω πλεον απλα θα βγω χαμενη. 

παντως το απεριοριστο ιντερνετ που λες μετραει, εγω εχω ογκοχρεωση (ελληνιστη) αλλα ειναι πολυ μεγαλος ο ογκος ωστε δεν τον ξεπερναω ποτε.

Το ίδιο με Ελλάδα γίνεται στην Γερμανία(15€ το τρίμηνο) και Δανία(28€ το μήνα) εφόσον έχεις ίντερνετ/ράδιο/τηλεόραση με δικαίωμα των φορόμπατσων της Ραδιοφωνίας να κάνουν ντου στο διαμέρισμα σου να δουν εάν έχεις συσκευή.Στην Γερμανία πια(2014+) είναι πάγιο να το πληρώνεις εφόσον υπάρχεις και νοικιάζεις/κατοικείς σε σπίτι.Δίχως δυνατότητα απαλλαγής.

Έχω ακούσει τα ίδια για Σουηδία και Νορβηγία(από Δανούς).

Για αυτό μην τα λες μόνο για την Ελλάδα,ισχύει στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης...

Το ίδιο με την ΔΕΗ που πληρώνεις τα γαμησιάτικα άλλων μέσα στον λογαριασμό και σου βγαίνει φουσκωμένος.

βελγιο τουλαχιστον δεν σε υποχρεωνει κανεις ουτε να παρεις τηλεοραση ουτε τηλεφωνο.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχω τηλεοραση ουτε σταθερο τηλεφωνο απο επιλογη, εχω καλη συνδεση στο ιντερνετ ομως  :devil:

κινητο ειχα βρει καποτε μια πολυ καλη προσφορα της Mobistar (ειμαι μπρος απο δεκα χρονια σε αυτη) και την πηρα οποτε οτι και να παρω πλεον απλα θα βγω χαμενη. 

παντως το απεριοριστο ιντερνετ που λες μετραει, εγω εχω ογκοχρεωση (ελληνιστη) αλλα ειναι πολυ μεγαλος ο ογκος ωστε δεν τον ξεπερναω ποτε.

βελγιο τουλαχιστον δεν σε υποχρεωνει κανεις ουτε να παρεις τηλεοραση ουτε τηλεφωνο.

Really ?

Εμενα ουτε για πλακα δεν θα μ'εφτανε......

Unlimited ftw.... :-D

Δημοσ.

Really ?

Εμενα ουτε για πλακα δεν θα μ'εφτανε......

Unlimited ftw.... :-D

ειπαμε εχω μεγαλο ογκο  :-D τι καταναλωση κανεις πια; 1 terra το μηνα;

• Like 1
Δημοσ.

ειπαμε εχω μεγαλο ογκο :-D τι καταναλωση κανεις πια; 1 terra το μηνα;

Αν έχεις τίποτα apple tv, netflix και κάνεις streaming και χρησιμοποιείς και tv on the go στην ταμπλέτα, στο κινητό, οπουδήποτε στον δρόμο, σε διάφορες τηλεοράσεις στο σπίτι κτλ και αν κατεβάζεις και 1080p την καλύτερη δυνατή ποιότητα όχι τέρα δεν φτάνει, τέρατα.

Φυσικά τα πιο πάνω με εξαίρεση τα 1080p δεν προσφέρονται στην Ελλάδα..

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις τίποτα apple tv, netflix και κάνεις streaming και χρησιμοποιείς και tv on the go στην ταμπλέτα, στο κινητό, οπουδήποτε στον δρόμο, σε διάφορες τηλεοράσεις στο σπίτι κτλ και αν κατεβάζεις και 1080p την καλύτερη δυνατή ποιότητα όχι τέρα δεν φτάνει, τέρατα.

Φυσικά τα πιο πάνω με εξαίρεση τα 1080p δεν προσφέρονται στην Ελλάδα..

?

Δημοσ.

πολυ ακριβη ρε μαγκες η ΔΕΗ στην ελλαδα. δεν βαζουν κανα πυρηνικο να δειτε ασπρη μερα. εγω πληρωνω 9,5€ φιξ καθε μηνα για ρευμα.

καλά είναι...οι φόροι τον πάνε τον λογαριασμό στον Θεο

Δημοσ.

ειπαμε εχω μεγαλο ογκο  :-D τι καταναλωση κανεις πια; 1 terra το μηνα;

Aν εισαι πανω απο 300-500gb per month εισαι καλα... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλάδα εξαρτάται και η περιοχή όσον αφορά το ρεύμα. Στην Κομοτηνή πχ πλήρωνα μέχρι το Νοέμβριο 40€ περίπου ενώ Θεσσαλονικη το 2013 50+€.

@evabb

Ισχύει ότι στο Βέλγιο θέρμανση έχει μόνο ένα μεγάλο δωμάτιο (σαλόνι) όπου κάθονται όλοι και τα υπνοδωμάτια παραμένουν κρύα;

Δημοσ.

@evabb

Ισχύει ότι στο Βέλγιο θέρμανση έχει μόνο ένα μεγάλο δωμάτιο (σαλόνι) όπου κάθονται όλοι και τα υπνοδωμάτια παραμένουν κρύα;

Όχι.

Ποιος στην είπε αυτήν την μαλακία. Ή σε πιο τσαντίρι και πού το βρήκε πήγε και νοίκιασε.

Εκτός και αν κάποιος τα έχει κλειστά λόγω οικονομίας, γνωρίζω φίλη που στο ισόγειο (κουζίνα, καθιστικό, σαλόνι) τα έχουν αναμμένα, πάνω στους ορόφους δεν τα ανάβουν γιατί πάνε μόνο το βράδυ για ύπνο. Ένα φεγγάρι που με φιλοξένησαν τουρτούριαζα μέχρι να ζεσταθώ κάτω από τα σκεπάσματα, μετά ήμουν καλά. Αυτοί το κάναν χρόνια και είχαν συνηθίσει.

Αλλά από επιλογή τους δεν τα άναβαν για οικονομία.

Έχω μπει σε πάνω από 200 σπίτια και διαμερίσματα στο Βέλγιο αυτό που λες ούτε το έχω δει ούτε το έχω ακούσει ποτέ.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα εξαρτάται και η περιοχή όσον αφορά το ρεύμα. Στην Κομοτηνή πχ πλήρωνα μέχρι το Νοέμβριο 40€ περίπου ενώ Θεσσαλονικη το 2013 50+€.

@evabb

wtf? οχι βεβαια. το καθε δωματιο μπορεις να το αναψεις οποτε και αν θελεις. τα καλοριφερ εχουν διακοπτες και ο βραστηρας ειναι παντα αναμενος απλα το καλοκαιρι υπολειτουργει και χρησιμευει μονο για να ζεσταινει το νερο για τις βρυσες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...