Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σαφής μπορώ για να περιγράψω το πρόβλημα.

Σήμερα με το που άνοιξα το lap top μου αντιμετώπισα πρόβλημα με το κλικ του ποντικιού γενικά, είτε χρησιμοποιούσα το ασύρματο ποντίκι είτε το ποντίκι αφής του λαπ τοπ, η συμπεριφορά είναι η ίδια. Το βελάκι ανταποκρίνεται κανονικά στην κίνηση παντού και πάντα, ωστόσο  όταν ανοίξω ένα φάκελο απο την επιφάνεια εργασίας το αριστερό κλικ νεκρώνει πάνω στην αναδυόμενη καρτέλα. Επίσης το αριστερό κλικ δεν δουλεύει και πάνω στο taskbar. Να αναφέρω ότι το δεξί κλικ εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά αφού μετά από πολλές δοκιμές  (πολλά restart) πότε δουλεύει μόνο στο taskbar και πότε μόνο στην επιφάνεια εργασίας, ποτέ όμως ταυτόχρονα και στα 2. Το αριστερό κλικ έχει μετα απο κάθε restart σταθερά την συμπεριφορά που προανέφερα.

Όταν τρέχω τα windows 7 ( professional N) στο safemode όλα (δεξι κ αρσιστερό κλικ) λειτουργούν φυσιολογικά.

Υ.Γ την προηγούμενη ημέρα πριν κλείσω το λαπ τοπ όλα λειτουργούσαν κανονικά. Ένα θέμα είχα μόνο με τον firefox  όπου δεν μου φόρτωνε τα βίντεο του youtube. Toν έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση( χωρίς να λυθεί το θέμα).

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το που έγκειται το πρόβλημα?? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!!

Δημοσ.

Τσεκάρισμα με malwarebytes anti-malware για αρχή και αν δεν βρει τίποτα κοίταξε στις ρυθμίσεις για το touchpad από το πρόγραμμα που έχει και του Mouse από τον πίνακα ελέγχου, κοίταξε μην είναι επιλεγμένο το κλείδωμα πλήκτρου ,εν ανάγκη διέγραψε και ξανακατέβασε το από το site του κατασκευαστή , και τέλος αν δεν γίνει τίποτα , δοκίμασε επαναφορά συστήματος

Δημοσ.

Σευχαριστώ guardianx71. Mε malwarebytes το είχα ελέγξει εξαρχής και παρόλο που εσβησα ότι βρήκε δεν άλλαξε κάτι. Κοίταξα και στις ρυθμίσεις του touchpad για το κλείδωμα που είπες και δεν ήταν επιλεγμένο. Έψαξα και στο google αλλά δεν βρήκα κάτι που να ταυτίζεται απόλυτα με το πρόβλημά μου.. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια σήμερα και αν δε βρώ λύση θα προχωρήσω αναγκαστικά σε επαναφορά συστήματος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...