Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θελω να παρω δωρο στον αντρα μου μια κουρευτικη μηχανη με τα εξης χαρακτηριστικα ..

1.Να ειναι απο καλα και ανθεκτικα υλικα

2.Να ειναι δυνατη κατασκευη και εξωτερικα και εσωτερικα

3.Να χει δυνατο μοτερ

Να ειναι εξισου καλη και για μαλλια και για μουσια. Συγκεκριμενα για τα μαλλια, δεν θελω πολλα, να τα κοβει ομοιομορφα 1-3 εκατοστα υπολογιζω.

Για τα μουσια να κανει και για τριμαρισμα, και για πολυ κοντο σαν να ειναι ξυρισμενα δλδ....

Ναχει πεντε βασικα πραγματα και καλα, Ειδα διαφορες κουρευτικες με ενα καρο διαφορετικα εξαρτηματα τα οποια δεν νομιζω πως θα χρησιμοποιησει ποτε ο αντρας μου.Γιαυτο λεω λιγα και καλα.

Θα ηθελα τις αποψεις σας καθως ειμαι ασχετη και εχει γεννεθλια σε λιγες μερες και πρεπει να αποφασισω συντομα!

Για την τιμη δεν με νοιαζει,αν ειναι κατι που αξιζει τα λεφτα του και δεν εχει ''πλεονασμους''  μου κανει.Γενικα ειμαι της αποψης πως οτι πληρωνεις περνεις..

Ιδεες??

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Από προσωπική μου εμπειρία καλά μηχανάκια για όλες τις δουλειές είναι η philips bodygroom,

η philips multigroom pro είναι πάρα πολύ πρακτική αλλά χαλάει πανεύκολα.Χαλαρώνουν τα πλαστικά της και γίνεται άχρηστη.

Μπορείς να πάρεις 2 πιο φτηνές συσκευές π.χ. πάρα πολύ καλή για σώμα και μούσια είναι η philips bodygroom BG2038 που έχει και χερούλι για να καθαρίζει την πλάτη του π.χ.

Και οι Babyliss πολύ καλές.

Μακριά από Udo walz

Οι γνώμες μου είναι από προσωπική εμπειρία.Έχω την bodygroom ΒG2038 και babyliss E845 των 30-35 ευρώ η μία και με βολεύουν για όλες τις περιπτώσεις.

Είναι και οι 2 αδιάβροχες.

Δημοσ.

Την babyliss γλυκοκοιταζω καθως ξερω την ποιοτητα της μαρκας. Αυτη που λες η babyliss E845  ειναι καλη και για μαλλια και για μουσια?Και να ρωτησω επισης, τις σκαλες τις ρυθμιζεις απο την μηχανη η ειναι εξτρα ?Την βρηκα σε διαφορα σιτε αλλα δεν ειδα πουθενα να εχει εξτρα σχαρες.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πιο πολύ για μούσια είναι.

Για μαλλιά πάλι την χρησιμοποιώ αλλά τα κόβω εντελώς κοντά.Μία σχάρα έχουν που ρυθμίζεται το ύψος με ένα ροδάκι

http://www.babyliss.de/produkte/babyliss-for-men/multifunktionstrimmer/

Αυτές είναι για όλες τις χρήσεις.Δεν είναι ακριβές και είναι πιο ολοκληρωμένη σειρά.

Δημοσ.

Την babyliss γλυκοκοιταζω καθως ξερω την ποιοτητα της μαρκας. Αυτη που λες η babyliss E845  ειναι καλη και για μαλλια και για μουσια?Και να ρωτησω επισης, τις σκαλες τις ρυθμιζεις απο την μηχανη η ειναι εξτρα ?Την βρηκα σε διαφορα σιτε αλλα δεν ειδα πουθενα να εχει εξτρα σχαρες.

Ευχαριστω!

Κατά την άποψη μου η remington  είναι κορυφή .Θα σου πρότεινα αυτό το σετάκι https://www.skroutz.gr/s/4273621/Remington-PG6060.html

http://gr.remington-europe.com/men/grooming/personal-groomers/lithium-powered-grooming-kit-pg6060.html

Δεν του λείπει τίποτα αλλα στα συν του σε σύγκριση με άλλες μηχανές είναι οι λεπίδες τιτανίου που έχει .

Remington έχω 4χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...