philos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Λοιπόν, είμαι 26 χρονών και αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να μάθω αρμόνιο. Θα ήθελα τις συμβουλές σας πάνω στα εξής τέσσερα θέματα:1. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό και ολοκληρωμένο βιβλίο για θεωρία της μουσικής.2. Πως προτείνετε να κινηθώ (πχ να πάω σε Ωδείο; ) και τι κόστος θα έχουν τα μαθήματα το μήνα; Στον Νάκα τι τιμές παίζουν;3. Τέλος, έχετε να προτείνετε κάποιο αρμόνιο που θα με βοηθήσει σε αυτά τα πρώτα μου βήματα; Το κόστος δεν είναι πρόβλημα (άλλωστε αν δεν μου τραβήξει το ενδιαφέρον ή δεν τα καταφέρω, το βάζω σε αγγελίες, όπως γίνεται συνήθως). Σκεφτόμουν για το YAMAHA PSR-E443 (υποστηρίζει και το Y.E.S. της YAMAHA, αν το έχετε σε εκτίμηση).4. Θα ήθελα τις προτάσεις σας και τις εμπειρίες σας, σε ό,τι έχετε να πείτε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.Να πω ότι δεν έχω ξανά ασχοληθεί με μουσική ή μουσικά όργανα. Βασικά είχα κάνει κάτι οργανωμένο στην Β' δημοτικού (μάθαινα κλαρίνο, είχα μάθει να διαβάζω τις νότες και να κάνω χρονισμούς), αλλά μετά από τόσα χρόνια δεν υπάρχει λόγος να το συνυπολογίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα