Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμίτες. Λοιπόν φίλος έχει πρόβλημα με ένα διαμέρισμα που νοικιάζει. Στο ρολόι της ΔΕΗ ο δίσκος γυρίζει κανονικά και δεν αλλάζουν τα νούμερα.

Ευτυχία θα μου πείτε, όμως υπάρχει η μικρή λεπτομέρεια ότι ο λογαριασμός είναι στο ονομά του.

Και φοβάται μην του σκάσει κάποια στιγμή κανα λογαριασμός μαζεμένος.

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Μπορεί κάποιος να μας δώσει τα φώτα του, ακόμα καλύτερα αν δουλευεί και στην ΔΕΗ;

Δημοσ.

Ειμαι στον ΔΕΔΔΗΕ που είναι κομματι της ΔΕΗ και υπευθυνο για την καταμετριση.

Να δηλωσει βλαβη γιατι θα ανακαλυφτεί οπωσδήποτε και θα εχεις αναδρομικες χρεωσεις .Πιθανη αντιρρηση σου ότι δεν εχεις ευθυνη θα σε οδηγησει σε δικαστικες διαμάχες . Ελπιζω να μην εχει πειραχτεί το ρολοι γαιτι ετσι παει πιο μακρυα το θεμα.

Ρολογια που ξαφνικα πεφτουν σε αδρανεια κανουν "μπαμ" στο συστημα . Αν εγραφε εστω  λιγο δεν θα ειχες πρόβλημα.

Πηγαινε στο πλησιεστερο κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ και όχι ΔΕΗ.

www.deddie.gr

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γράφει έστω και λίγο. Μπου είπε οτι έπερνε τηλέφωνο στο βλαβοληπτικό και δεν το σήκωναν ποτέ, είπε στο νοικιάρι του να πάει να το δηλώσει και έμεινε το θέμα έτσι. Πέρασε αρκετό διάστημα, πάνω απο χρόνο και προφανως δεν έχει γίνει κάτι γιατί ο φίλος έιχε βεβαρήμενο πρόγραμμα. Το θέμα του είναι οτι τώρα έχει βρεί αγοραστή και θέλει να το πουλήσει και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γράφει έστω και λίγο. Μπου είπε οτι έπερνε τηλέφωνο στο βλαβοληπτικό και δεν το σήκωναν ποτέ, είπε στο νοικιάρι του να πάει να το δηλώσει και έμεινε το θέμα έτσι. Πέρασε αρκετό διάστημα, πάνω απο χρόνο και προφανως δεν έχει γίνει κάτι γιατί ο φίλος έιχε βεβαρήμενο πρόγραμμα. Το θέμα του είναι οτι τώρα έχει βρεί αγοραστή και θέλει να το πουλήσει και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. 

Ο λογαριασμος ΔΕΗ γραφει ένα τηλεφωνο καταμετρησης .Εκει να παρει και όχι στο βλαβοληπτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...