Panagiotis32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εχω ένα περίεργο θέμα που δεν μπορώ να εξηγήσω σε τι οφείλεται.. Κάθε φορά που βγάζω το πάπλωμα μου έξω να αεριστεί, μετά μου φαίνεται οτι μυρίζει κάπως και ενοχλείται το αναπνευστικό μου! Μερικές φορές μου φέρνει μέχρι και βήχα! Αυτό συμβαίνει μόνο μια-δυο μέρες αφού το αερίσω και μετά είναι όλα οκ! Σημείωση οτι το βγάζω έξω μόνο όποτε έχει καθαρό και ηλιόλουστο καιρό (όπως σήμερα πχ) και η περιοχή που μένω δεν έχει την ατμοσφαιρική ρύπανση που έχει στα κέντρα των πόλεων πχ... Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω σε τι οφείλεται... Επίσης απ'ολη την οικογένεια, μόνο εμένα ενοχλεί το πάπλωμα και κανείς άλλος δεν έχει βρει τίποτα ενοχλητικό στην μυρωδιά! Τι παίζει? Εχει συμβεί τίποτα παρόμοιο σε κανέναν απο εσάς?
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 αφου το αερισεις, μετα το τιναζεις καλα; παιζει και να φταιει η εποχη μεσα στη μερα το αλλαζεις, ωστε να το δει και απο την αλλη πλευρα ο ηλιος μηπως εννοεις την μυρωδια που εχει οταν το ψιλοεχει "καψει" ο ηλιος; παρε εξτρα καλυμματα να αλλαζεις συχνα, και να το απλωνεις χωρις καλυμμα
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 μηπως εννοεις την μυρωδια που εχει οταν το ψιλοεχει "καψει" ο ηλιος; ναι, το έχω σκεφτεί αυτό οτι παίζει να φταίει ο ήλιος... Αλλά γιατί να μου φέρει βήχα αυτό? Οσο για το τίναγμα, όχι δεν το τινάζω κάθε φορά που το αερίζω...
Iris_89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έχετε δέντρα εκεί γύρω? Μήπως κάτι σε πειράζει.. Να τινάζεις το πάπλωμα πολύ καλά πριν το μαζεύεις.
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έχετε δέντρα εκεί γύρω? Μήπως κάτι σε πειράζει.. Να τινάζεις το πάπλωμα πολύ καλά πριν το μαζεύεις. Ναι έχουμε αρκετά. Το θέμα είναι οτι δεν με πειράζουν τα δέντρα ούτε η γύρη ούτε έχω μια ιδιαίτερη αλλεργία. Anyway μπορεί να φταίει που δεν τα τινάζω. Θα δείξει την επόμενη φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα