Miracle Worker Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ωραίο, δεν ήξερα ότι βγάζει ακόμα. Νομίζω ότι είναι "Χαμηλές πτήσεις" btw. 1
anwnymh29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Γελιο και πικρα μαζι μας εβγαλε ο Αρκας... Ποσο τεραστιος........! 1
tehAllantin Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 γιατί εμένα δεν μου κάνει για αρκά; "μόνος σου μιλάς ρε ηλίθιε;"
thiva7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ωραίο, δεν ήξερα ότι βγάζει ακόμα. Νομίζω ότι είναι "Χαμηλές πτήσεις" btw. Ναι είναι και το αγαπημένο του αρκα τρομάρα μου. Απλά βιαζόμουν και το έγραψα λάθος σορρυ
arxaggelos Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ωραίο, δεν ήξερα ότι βγάζει ακόμα. Νομίζω ότι είναι "Χαμηλές πτήσεις" btw. Χαμηλές είναι.
tony81 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 γιατί εμένα δεν μου κάνει για αρκά; "μόνος σου μιλάς ρε ηλίθιε;" Έχω δει και πιο περίεργα σε ενα ημερολόγιο του έθνους που το έδινε.. Θα ανεβασω μερικά να γελασουμε
Pa0ki Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 γιατί εμένα δεν μου κάνει για αρκά; "μόνος σου μιλάς ρε ηλίθιε;" https://www.facebook.com/pages/ARKAS-The-Original-Page/352589524877216 1
Mvpgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι ότι δε μοιάζει με το στυλ του αρκά, μόνο το καρέ 4. Πάρ' αυτα αφού είναι στην "επίσημη" σελίδα το δεχόμαστε για original. Πάντως από αδιάφορο μέχρι κακό το strip, γεμάτο κλισέ και χαζοπομπώδες. Το καρέ 6 είναι παράδειγμα του πως ΔΕΝ γραφει ο αρκάς.
marios_geo Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πάλι μπήκε ο νιντζα με τα κρεμμύδια σπίτι μου. Πάντως από αδιάφορο μέχρι κακό το strip, γεμάτο κλισέ και χαζοπομπώδες. Το καρέ 6 είναι παράδειγμα του πως ΔΕΝ γραφει ο αρκάς. Ασχέτως αν είναι γνήσιο ή όχι, τι σε κάνει εσένα τόσο γνωστή; Σπουδασες αρκαλολογια και είδες κάτι; πες και σε εμάς τους αδαεις; 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν όντως τέλειωσε μήπως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί και το μυστήριο ποιος κρύβεται από πίσω; Αν δεν κάνω λάθος ο Αρκάς κρατάει κρυφή την ταυτότητά του, ή έχω χάσει επεισόδια;
Mvpgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Όπως για όλα τα πράγματα ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του. Όταν λες ότι το x βιβλίο δεν είναι καλό ή ότι το y album δε μοιάζει να είναι του τάδε συγκροτήματος εννοείς ότι το x βιβλίο δεν είναι καλό (ή είναι αδιάφορο ή κακό) για τα δικά σου γούστα ή ότι το y alboum δε σου ακούγεται στο στυλ του τάδε συγκροτήματος. Τα αυτόνόητα λέμε, ο καθένας τη γνώμη του, το μακρύ του και το κοντό του. Αν θες αντικειμενικές αλήθειες στρέψου στα μαθηματικά όχι στους ανθρώπους.
marios_geo Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Άλλο να λες ότι δεν σου αρέσει κάτι και άλλο να βγαίνεις σαν φωτεινός παντογνωστης να πεις για την γνησιοτητα. Είναι αυτό αυτονόητο ή να λύσω καμία διαφορικη εξίσωση;
Flaoutistas Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Είναι καινούριο αυτό παιδία; Γιατί ήμουν μεγάλος φαν.. έβγαλε τη σελίδα ξέπαρκη;
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Παρόλο που είναι ωραίο το σκίτσο και διαφορετικό απ ότι μας έχει συνηθίσει ο Αρκάς, δε μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι όλη αυτή την κρίση συγκίνησης και ευαισθησίας. What's wrong with me?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα