Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι πολυ ασχημο να σκιζεσαι να εισαι οκ για μια πολυ καλη πωληση κ ο πελατης να μην εχει παραπονο και να μην σου κανει ενα θετικο σχολιο....Αν ειναι δυνατον....εχω κανει γυρω στις 5-6 πωλησεις μονο 3 εχουν γραψει....μεχρι να γινει η συναλλαγη ολοι ειναι τα καλυτερα παιδια...μολις γινει... .ΑΛΕΜΑΟ Δεν σε ξερει δεν σε γνωριζει... Ντροπη λιγο ρε μαγκες ! τα σχολια τα χρειαζομαστε... ΑΛλιως δν θα υπηρχαν...

• Like 1
Δημοσ.

Τον τελευταιο χρόνο το παρατηρώ πολυ εντονα και εγω αυτό... Σε σημείο που καποια στιγμη γυρισα και ειπα σε 1-2 άτομα να μου τη στείλουν και ντράπηκα οποτε δε ξαναειπα σε κανεναν... Δε ξερω αν φταίνε συγκεκριμένα άτομα ή το κακο μας το χάλι γενικότερα αλλα πραγματι ειναι κριμα... Καλυτερα γραψε σχόλιο και ας ειναι και ουδετερο αν υπαρχει λόγος... Για αυτό υπαρχει η αξιολόγηση...

Δημοσ.

Ειναι πολυ ασχημο να σκιζεσαι να εισαι οκ για μια πολυ καλη πωληση κ ο πελατης να μην εχει παραπονο και να μην σου κανει ενα θετικο σχολιο....Αν ειναι δυνατον....εχω κανει γυρω στις 5-6 πωλησεις μονο 3 εχουν γραψει....μεχρι να γινει η συναλλαγη ολοι ειναι τα καλυτερα παιδια...μολις γινει... .ΑΛΕΜΑΟ Δεν σε ξερει δεν σε γνωριζει... Ντροπη λιγο ρε μαγκες ! τα σχολια τα χρειαζομαστε... ΑΛλιως δν θα υπηρχαν...

Πολλοι δεν το γνωριζουν αυτο , οπως και εγω που ειχα αγορασει κατι απο εδω και μου το ζητησε ο πωλητης να το κανω.. Αλλιως περα βρεχει! 

Δημοσ.

Πολλοι δεν το γνωριζουν αυτο , οπως και εγω που ειχα αγορασει κατι απο εδω και μου το ζητησε ο πωλητης να το κανω.. Αλλιως περα βρεχει! 

του το ειπα ξανα κ ξανα! Δεν με ενδιαφερει τι θεωρει σημαντικο ο αλλος! πειρε κατι αριστο απο εμενα! Θελω σχολιο! ειναι παρα πολυ απλο!! Σε σεβομαι με σεβεσαι!

Δημοσ.

του το ειπα ξανα κ ξανα! Δεν με ενδιαφερει τι θεωρει σημαντικο ο αλλος! πειρε κατι αριστο απο εμενα! Θελω σχολιο! ειναι παρα πολυ απλο!! Σε σεβομαι με σεβεσαι!

Συμφωνω απολυτα.. Απλα σου λεω οτι πολλοι δεν το γνωριζουν.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο στο να στειλεις ενα ΠΜ του τυπου "φιλε μου μολις σου αφησα θετικη κριτικη, κανε κι εσυ το ιδιο σε παρακαλω" ή/και να το πεις και στη συναντηση. 

• Like 2
Δημοσ.

του το ειπα ξανα κ ξανα! Δεν με ενδιαφερει τι θεωρει σημαντικο ο αλλος! πειρε κατι αριστο απο εμενα! Θελω σχολιο! ειναι παρα πολυ απλο!! Σε σεβομαι με σεβεσαι

Διαβαζεις τι γραφεις?

• Like 6
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο στο να στειλεις ενα ΠΜ του τυπου "φιλε μου μολις σου αφησα θετικη κριτικη, κανε κι εσυ το ιδιο σε παρακαλω" ή/και να το πεις και στη συναντηση. του εχω στειλει κ να κανει κ πως γινεται!με εχει γειωσει

Διαβαζεις τι γραφεις?

Διαβαζω πολυ καλα τι γραφω! πηρες κατι αριστο απο εμενα σε ειχα στην επικοινωνια κ στην πενα μεχρι που να παραλαβεις το κινητο απο την ACS! Εγω ανχωθηκα για το που ειναι το κινητο κ το ποτε θα το παρει γτ καθυστερησε εγω εκανα τα τηλς και δεν εκανε ουτε ενα θετικο σχολιο! Δεν φταιω εγω αν μερικοι εινια Γαιδουρια! Εαν κ παλι δν καταλαβες τι γραφω διαβαζε το μεχρι να πεθανει ο  High Ladder

Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο στο να στειλεις ενα ΠΜ του τυπου "φιλε μου μολις σου αφησα θετικη κριτικη, κανε κι εσυ το ιδιο σε παρακαλω" ή/και να το πεις και στη συναντηση. 

Δεν διαβασες ποιο πανω που του ειπα κ πως να το κανει κ που? με εχει γειωμενο μπες στα μηνυματα μου και δες τα εισερχομενα απο τον ALexvarelis.

Δημοσ.

Τα χεις μπερδεψει λιγο το πραγματα.Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει τιποτα το να κανεις σωστα την πωληση ειναι κυριως για τον εαυτο σου για τον αυτοσεβασμο σου.Και εγω πουλησα αγορασα δυο πραγματα στο ενα μου ζητησε το παιδι να του κανω θετικη και του εκανα στο αλλο εκανα μονος μου θετικη αμα μου το απαιτουσε οπως κανεις εσυ πολυ πιθανον να μην το εκανα.

υγ.Δεν ξερω ποια ειναι αυτη η ψηλη σκαλα εγω τον χαιλαντερ ξερω μονο

• Like 10
Δημοσ.

Τα χεις μπερδεψει λιγο το πραγματα.Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει τιποτα το να κανεις σωστα την πωληση ειναι κυριως για τον εαυτο σου για τον αυτοσεβασμο σου.Και εγω πουλησα αγορασα δυο πραγματα στο ενα μου ζητησε το παιδι να του κανω θετικη και του εκανα στο αλλο εκανα μονος μου θετικη αμα μου το απαιτουσε οπως κανεις εσυ πολυ πιθανον να μην το εκανα.

Δεν του το απαιτησα ημουν ευγενικοτατος κ ειμαι ακομα μαζι του!Απλα ειμαι οργισμενος π δν εχει κανει! Γιατι εγω εαν του εδινα ενα μπουρδελο κινητο και του επερνα τα 350 ευρωπουλα ακομα θα εκλαιγε στο ινσομνια και θα μου εκανε Στανταρ αρνητικη

υγ.Δεν ξερω ποια ειναι αυτη η ψηλη σκαλα εγω τον χαιλαντερ ξερω μονο

και Εσυ λαθος τον Ξερεις! Δεν ειναι Ελληνας¨)

Δημοσ.

Και ποιος σου ειπε οτι ανθρωποι θα σου φερθουνε δικαια στην ζωη σου?Οτι κανεις το κανεις για σενα κυριως για να νοιωθεις καλα τωρα αν στο ανταποδωσει καλως αν οχι δεν πειραζει αυτος χανει.

μια χαρα τον ξερω highlander εκ των highlands of scotland

Δημοσ.

Δεν του το απαιτησα ημουν ευγενικοτατος κ ειμαι ακομα μαζι του!Απλα ειμαι οργισμενος π δν εχει κανει! Γιατι εγω εαν του εδινα ενα μπουρδελο κινητο και του επερνα τα 350 ευρωπουλα ακομα θα εκλαιγε στο ινσομνια και θα μου εκανε Στανταρ αρνητικη

και Εσυ λαθος τον Ξερεις! Δεν ειναι Ελληνας¨)

837.gif

Eπειδη δεν σου εβαλε αξιολογηση ?

latest?cb=20141204125528

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι δεν προσεξα πως το εγραψες οτι επικοινωνησες μαζι του για να αφησει κριτικη.

Μπορει να περιμενει να κανει πληρη ελεγχο της συσκευης και να γραψει μετα την κριτικη του. Αυτο ειναι το best case scenario. Απο κει και περα μπορει απλα  να τον ενδιεφερε να κανει την αγορα του και να μη σκοπευει να ασχοληθει παραπανω. Δεν ειναι υποχρεωτικη η υποβολη αξιολογησης ετσι κι αλλιως (πως θα μπορουσε αλλωστε), επαφιεται στην καλη θεληση των συμμετεχοντων. Sad but true.

Παρεμπιπτοντως οι moderators δεν εχουν προσβαση στα προσωπικα μηνυματα αλλων χρηστων (και δε θα ηθελα τετοιου ειδους access to begin with).

• Like 2
Δημοσ.

Και ποιος σου ειπε οτι ανθρωποι θα σου φερθουνε δικαια στην ζωη σου?Οτι κανεις το κανεις για σενα κυριως για να νοιωθεις καλα τωρα αν στο ανταποδωσει καλως αν οχι δεν πειραζει αυτος χανει.

μια χαρα τον ξερω highlander εκ των highlands of scotland

οχι φιλε χανω κ εγω! Γτ υπαρχουν ατομα εδω μεσα που πονταρουν στις θετικες ψηφους.Για παραδειγμα ξερω Nick που εχει Αριστους ψηφους καμια 40 ρια κ εκεινος πλεον λογο θετικων σχολιων λεει οτι θελει καταθεση χρηματων στην τραπεζα και οχι αντικαταβολη κ εχει ως κινητρο τα σχολια του και μαγκια του γτ ετσι ειναι γτ να περιμενει 10 μερες την αντικαταβολη ενω εχει 40 αριστα σχολια και να μην δουλευει πλεον με Καταθεση στην Τραπεζα? Αυτο θα ηθελα να το κανω κ εγω! Τελος παντων η Αγενια στις μερες μας ειναι το κατι αλλο κ προερχεται απο την οικογενεια! Εγω σε με οσους εκανα συναλλαγη απο εδω μεσα κ μου φερθηκαν σουπερ ενιωθα απεναντι τους υποχρεωμενος κ για αυτο εκανα κ σχολιο αλλα κ επειδη το ηθελα! Τωρα σε τι Σταυλο μεγαλωνουν οι υπολοιποι δν ξερω

837.gif

Eπειδη δεν σου εβαλε αξιολογηση ?

latest?cb=20141204125528

Ναι Really θα κρινεις εσυ τι ειναι για εμενα σοβαρο και τι οχι? Και αν δν ηταν σοβαρο δεν θα το ειχε διαθεσιμο το site!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...