Pa0ki Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Έπεσες σε γάιδαρο, δυστυχώς Συνέχισε να του το υπενθυμίζεις κάθε 1-2 μέρες, μπορεί να φιλοτιμηθεί και να σου βάλει
Noex Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ναι δεν προσεξα πως το εγραψες οτι επικοινωνησες μαζι του για να αφησει κριτικη. Μπορει να περιμενει να κανει πληρη ελεγχο της συσκευης και να γραψει μετα την κριτικη του. Αυτο ειναι το best case scenario. Απο κει και περα μπορει απλα να τον ενδιεφερε να κανει την αγορα του και να μη σκοπευει να ασχοληθει παραπανω. Δεν ειναι υποχρεωτικη η υποβολη αξιολογησης ετσι κι αλλιως (πως θα μπορουσε αλλωστε), επαφιεται στην καλη θεληση των συμμετεχοντων. Sad but true. Παρεμπιπτοντως οι moderators δεν εχουν προσβαση στα προσωπικα μηνυματα αλλων χρηστων (και δε θα ηθελα τετοιου ειδους access to begin with). Μην παρεξηγθω το οτι ανοιξα το θεμα για να αναλαβει καποιος Moderator του ινσομνια! απλα ηθελα να το πω γτ ειναι ασχημο κ αγενες ΚΑτεμε! Για τον απο πανω που εχει βαλει τις εικονες μπορει να του Βριζουν την Μανα κ να γελαει δεν θα του πω εγω τι ειναι σοβαρο για αυτον κ τι οχι!ο Καθε ενας βαζει τον πυχη του εκει που γουσταρει κ τα ορια του
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ναι Really θα κρινεις εσυ τι ειναι για εμενα σοβαρο και τι οχι? Και αν δν ηταν σοβαρο δεν θα το ειχε διαθεσιμο το site! Kατα λεξη απο τον Storm ''Δεν ειναι υποχρεωτικη η υποβολη αξιολογησης ετσι κι αλλιως (πως θα μπορουσε αλλωστε), επαφιεται στην καλη θεληση των συμμετεχοντων. Sad but true.''
Noex Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Έπεσες σε γάιδαρο, δυστυχώς Συνέχισε να του το υπενθυμίζεις κάθε 1-2 μέρες, μπορεί να φιλοτιμηθεί και να σου βάλει Σωστη απαντηση. Kατα λεξη απο τον Storm ''Δεν ειναι υποχρεωτικη η υποβολη αξιολογησης ετσι κι αλλιως (πως θα μπορουσε αλλωστε), επαφιεται στην καλη θεληση των συμμετεχοντων. Sad but true.'' ΠΑρολα αυτα δν μπορει να κατακρινει κανεις τι θεωρω εγω σοβαρο κ τι οχι και να το χλεβαζει. Κ εγω ναι το θεωρω σημαντικο ασχετα αν δν ειναι αναγκαιο να γινει.
manzah80 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγω δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα καθεστε και ζητατε ξανα και ξανα την αξιολογηση λες και ειναι αξιολογηση για την θεση εργασιας σας.Μην σωσει και μου κανει δεν ειναι μαγαζι εδω μεσα 2
Noex Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγω δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα καθεστε και ζητατε ξανα και ξανα την αξιολογηση λες και ειναι αξιολογηση για την θεση εργασιας σας.Μην σωσει και μου κανει δεν ειναι μαγαζι εδω μεσα Για εμενα ειναι! Μηνα παρα μηνα! μπορει κ ανα 2 μηνες βαζω Αγγελιες κ πουλαω το κινητο μου κ μετα παω κ περνω αλλο! Σας το ξανα λεω το οτι δν ειναι σημαντικο για εσας δν σημαινει οτι δεν ειναι για εμενα! Γιατι κρινεται με τα δικα σας πιστευω κ θελω? αν δν μπορειτε να ερθετε στην θεση του αλλου τοτε νομιζω οτι τα σχολια ειναι περιτα ρε μαγκες. Ειπα τι με πειραξε κ αυτο ηταν ολο! Δν ρωτησα εσας τι θεωρειται σωστο η αναγακαιο η κατα ποσο χεστηκατε που δεν σας εκανε καποιος αξιολογηση! εγω προσωπικα δεν χεστηκα με πειραξε
manzah80 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δεν τον αφορα τον αλλον τι σε πειραξε και τι οχι αυτο δεν εχεις καταλαβει.Ειναι στην διακριτικη του ευχερεια το αν θα ανταποκριθει η οχι.Υπαρχουν πολυ μεγαλυτερα πραγματα απο οτι πειραξε εσενα και μενα. Τελοσπαντων αυτα απο μενα
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 και Εσυ λαθος τον Ξερεις! Δεν ειναι Ελληνας¨) απο την επομενη φορα να ζητας δειγμα DNA 2
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 εγω προσωπικα δεν χεστηκα με πειραξε αν σε πειραζε πολυ, τοτε το στομαχι σου θα προσπαθουσε να το ξεφορτωθει, ειτε απο κατω, ειτε απο πανω Αν ειναι κανενα ΒΛΗΜΑ σαν και εσενα τοσο μεγαλο σαν αυτα που περνει το ΡΑΙΜΕΝΤΑΛ ναι θα ζητησω δειγμα DNA παιζει ο αγοραστης ηταν Τουρκαλας, που ηθελε να προσβαλλει ο ηθος σου, απλα το εκανε χωρις να Σου Βρισει τη Μητερα Αγενια στις μερες μας ειναι το κατι αλλο καλοκαιρι ειναι, ζεσταινεται ο κοσμος Τωρα σε τι Σταυλο μεγαλωνουν οι υπολοιποι δν ξερω εγω μεγαλωσα σε γκαγαζζζζ Ναι Really θα κρινεις εσυ τι ειναι για εμενα σοβαρο και τι οχι? Και αν δν ηταν σοβαρο δεν θα το ειχε διαθεσιμο το site! Rallye το λενε το αμαξακι 2
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Και μια πιθανοτητα να ειχες να σε βαλει αξιολογηση ο τυπας, μετα απο αυτο το νημα, μαλλον εξανεμιστηκε. Αν το δει βεβαια. 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Πάντως δν έχει αδικο ο TS έστω κι αν ο τρόπος του είναι απαράδεκτος. Την αξιολόγηση την χρειάζονται και αυτοί που πουλάνε, αλλά και αυτοί που αγοράζουν. Κανεις δν μπορεί να σε αναγκάσει φυσικά να κάνεις σχόλιο, αλλά βρε αδερφέ δε νομίζω να ναι και τόσο δύσκολο να σκεφτεί κανεις ότι κάνεις καλό σε κάποιον χρήστη που απεναντί σου ήταν άψογος IBTL 1
dacourt Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Και μια πιθανοτητα να ειχες να σε βαλει αξιολογηση ο τυπας, μετα απο αυτο το νημα, μαλλον εξανεμιστηκε. Αν το δει βεβαια. Έτσι ακριβώς... πέταξε το πουλάκι. Δεν είναι υποχρεωτικό.., αν θέλει θα βάλει, αν δεν θέλει.. δεν θα βάλει. Μπορεί όμως και να μην το γνωρίζει ότι υπάρχει αξιολόγηση... οπότε μην τον δικάζεις χωρίς να ξέρεις. Πάντως εγώ ανάλογα με το τι αγόραζα.. θα περίμενα 2-3 μέρες να το χρησιμοποιήσω και μετά.
Iris_89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καταλαβαίνω το... δράμα που ζει ο TS, αλλά καθώς διαβάζεις και αυτό το σχόλιο, μάθε κάτι. Οι άνθρωποι για να λειτουργήσουν όπως εμείς θέλουμε, θέλει ΤΡΟΠΟ και λοιπή ευγένεια. Μπορεί να έχεις δίκιο και να είσαι... οργισμένος, αλλά από τα γραφόμενα σου και μόνο, συμπεριφέρεσαι απερίσκεπτα και απροκάλυπτα. Επειδή φαντάζομαι τον τρόπο που θα του ζητάς την πολυπόθητη αξιολόγηση, το άτομο αυτό τσινάει μόνο και μόνο επειδή του το ζητάς με άσχημο τρόπο, τουλάχιστον έτσι το φαντάζομαι. Φράσεις του τύπου "δεν με ενδιαφέρει τι θεωρεί σημαντικό ο άλλος", "απαιτώ σεβασμό" και λοιπές τέτοιες πολιτισμένες εκφράσεις, μόνο θετική αξιολόγηση δεν θα πάρεις. Κάτι άλλο, παίζεται. Ωραίος τρόπος, πάνω απ 'ολα. 2
Mau-Maus Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 του το ειπα ξανα κ ξανα! Δεν με ενδιαφερει τι θεωρει σημαντικο ο αλλος! πειρε κατι αριστο απο εμενα! Θελω σχολιο! ειναι παρα πολυ απλο!! Σε σεβομαι με σεβεσαι! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα