Ghost_Rider Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Iris_89, on 06 May 2015 - 02:39 AM, said: Καταλαβαίνω το... δράμα που ζει ο TS, αλλά καθώς διαβάζεις και αυτό το σχόλιο, μάθε κάτι. Οι άνθρωποι για να λειτουργήσουν όπως εμείς θέλουμε, θέλει ΤΡΟΠΟ και λοιπή ευγένεια. Μπορεί να έχεις δίκιο και να είσαι... οργισμένος, αλλά από τα γραφόμενα σου και μόνο, συμπεριφέρεσαι απερίσκεπτα και απροκάλυπτα. Επειδή φαντάζομαι τον τρόπο που θα του ζητάς την πολυπόθητη αξιολόγηση, το άτομο αυτό τσινάει μόνο και μόνο επειδή του το ζητάς με άσχημο τρόπο, τουλάχιστον έτσι το φαντάζομαι. Φράσεις του τύπου "δεν με ενδιαφέρει τι θεωρεί σημαντικό ο άλλος", "απαιτώ σεβασμό" και λοιπές τέτοιες πολιτισμένες εκφράσεις, μόνο θετική αξιολόγηση δεν θα πάρεις. Κάτι άλλο, παίζεται. Ωραίος τρόπος, πάνω απ 'ολα.καλα καλα μη το δενεις σκοινι - κορδονι μπορει λεω γω τωρα να εγινε και τιποτα προηγουμένως που δε μας το αναφερει ο φιλος
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η πλάκα θα είναι να βάλει αρνητική.... (πλάκα κάνω φίλε, μην αρπαχτείς ) 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η πώληση-αγορά δεν έχει να κάνει μόνο με το αν έδωσες - πήρες σωστό προϊόν , αλλα και με την συμπεριφορά σου σαν πωλητής -αγοραστής που στην προκειμένη ειναι απαράδεκτη και αν ήμουν ο αγοραστής θα του έβαζα αρνητική , μόνο κ μόνο για την συμπεριφορά του.Θα μπορούσε να έχει τύχει οτιδήποτε στον αγοραστή και να μην μπορεί για τον Α-Β λόγο να κάνει αξιολόγηση και ο άλλος συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι που δεν του πήραν το παγωτό που του υποσχέθηκαν. Να σεβόμαστε για να μας σέβονται. 4
johnkal Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν είναι υποχρεωμένος να γράψει κριτική. Το κατάλαβαινεις ή όχι; Πώληση έκανες, να λες και ευχαριστώ που σου τα 'σκασε όχι να ανοίγεις θέμα για να τον κραξεις! Φαντάζομαι να σου έβαζε και αρνητική, θα 'χες αυτοκτονήσει. Εφόσον θες να πουλάς συνέχεια κοίταξε να έχεις επαγγελματισμό, αυτό που κανείς τώρα είναι λάθος. Το λογικό είναι μετά από μια ολοκληρωμένη πώληση να του στείλες π.μ. του στυλ "Σ'ευχαριστώ πολύ για την αγορά σου. Αν διαθέτεις λίγο ελεύθερο χρόνο και έμεινες ευχαριστημένος από την εμπειρία που είχες μαζί μου ως πωλητή , θα σου ήμουν ευγνώμων αν άφηνες μια θετική κριτική. Έτσι θα βοηθήσεις τους υπόλοιπους να αναγνωρίσουν την αξιοπιστία μου αλλά και μένα προσωπικά στις μελλοντικές μου πωλήσεις μέσω του site. " ΑΝ γουστάρει ας το κάνει, δε μπορείς να τον πιέσεις. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από johnkal 7
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγώ δεν ασχολούμε ποτέ με αγορές και πωλήσεις, μια φορά πριν από κάτι χρόνια αγόρασα 2 μνήμες ddr3 έκανα λάθος και για να μην μου μείνουν τις έδωσα εδώ στην μισή τιμή από όσο τις αγόρασα ,ενώ η τιμή τους είχε ανεβάσει κι όλας και δεν το ήξερα! Εκτός από θετική (που δεν ασχολήθηκα καν) να του έλεγα να μου κάνει και καμιά πίπα μήπως? Τι λες? 1
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ο TS αξιολογήθηκε με ολιγοήμερο μπαν, αν θέλετε να του απευθυνθείτε περιμένετε 2 ημέρες, ως τότε δε θα μπορεί να απαντήσει. 3
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν είναι υποχρεωμένος να γράψει κριτική. Το κατάλαβαινεις ή όχι; Πώληση έκανες, να λες και ευχαριστώ που σου τα 'σκασε όχι να ανοίγεις θέμα για να τον κραξεις! Φαντάζομαι να σου έβαζε και αρνητική, θα 'χες αυτοκτονήσει. Εφόσον θες να πουλάς συνέχεια κοίταξε να έχεις επαγγελματισμό, αυτό που κανείς τώρα είναι λάθος. Το λογικό είναι μετά από μια ολοκληρωμένη πώληση να του στείλες π.μ. του στυλ "Σ'ευχαριστώ πολύ για την αγορά σου. Αν διαθέτεις λίγο ελεύθερο χρόνο και έμεινες ευχαριστημένος από την εμπειρία που είχες μαζί μου ως πωλητή , θα σου ήμουν ευγνώμων αν άφηνες μια θετική κριτική. Έτσι θα βοηθήσεις τους υπόλοιπους να αναγνωρίσουν την αξιοπιστία μου αλλά και μένα προσωπικά στις μελλοντικές μου πωλήσεις μέσω του site. " ΑΝ γουστάρει ας το κάνει, δε μπορείς να τον πιέσεις. Συμφωνώ, απλά λίγο διαφορετικό το μήνυμα, να μην είναι σαν αυτόματη απάντηση! (πλάκα κάνω φίλε, συμφωνώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος)
Unabomber Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 New game ? Απλα γραφουμε αριθμους, ή υπαρχει καποιο pattern ?
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καλησπέρα φιλε.βλεπω όλοι χαραχτηριζεται τον τρόπο μου το ότι ήμουν αγενής απέναντι σε κάποιους χρήστες εδώ μέσα και ναι ήμουν και το παραδέχομαι αλλά τις απαντήσεις τους τις είδατε που προκαλούν με την ειρωνικά τους; η μήπως να τους πω και μπραβο? Απαντούσα όπως ακριβώς τους επρεπε Ο TS αξιολογήθηκε με ολιγοήμερο μπαν, αν θέλετε να του απευθυνθείτε περιμένετε 2 ημέρες, ως τότε δε θα μπορεί να απαντήσει. Ήσουν δίκαιος Λουσι και αξιοκρατικος έτσι είσαι και Real life?
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 New game ? Απλα γραφουμε αριθμους, ή υπαρχει καποιο pattern ? το pattern της μαλ... Καλησπέρα φιλε.βλεπω όλοι χαραχτηριζεται τον τρόπο μου το ότι ήμουν αγενής απέναντι σε κάποιους χρήστες εδώ μέσα και ναι ήμουν και το παραδέχομαι αλλά τις απαντήσεις τους τις είδατε που προκαλούν με την ειρωνικά τους; η μήπως να τους πω και μπραβο? Απαντούσα όπως ακριβώς τους επρεπε Ήσουν δίκαιος Λουσι και αξιοκρατικος έτσι είσαι και Real life? δεν συμφωνω με το ban σου, αλλα παρτο χαμπαρι: ο κοσμος ειναι κακος 1
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Η πώληση-αγορά δεν έχει να κάνει μόνο με το αν έδωσες - πήρες σωστό προϊόν , αλλα και με την συμπεριφορά σου σαν πωλητής -αγοραστής που στην προκειμένη ειναι απαράδεκτη και αν ήμουν ο αγοραστής θα του έβαζα αρνητική , μόνο κ μόνο για την συμπεριφορά του. Θα μπορούσε να έχει τύχει οτιδήποτε στον αγοραστή και να μην μπορεί για τον Α-Β λόγο να κάνει αξιολόγηση και ο άλλος συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι που δεν του πήραν το παγωτό που του υποσχέθηκαν. Να σεβόμαστε για να μας σέβονται. Την συμπεριφορά μου μεταξύ εμένα και του αγοραστή δεν την ξέρεις οπότε δεν μπορείς να κρίνεις. Αυτό που είδες εδώ ήταν απαντήσεις σε τύπους που μου απαντούσαν εριστικα και απαντούσα εξίσου το ιδιο. 1
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Την συμπεριφορά μου μεταξύ εμένα και του αγοραστή δεν την ξέρεις οπότε δεν μπορείς να κρίνεις. Αυτό που είδες εδώ ήταν απαντήσεις σε τύπους που μου απαντούσαν εριστικα και απαντούσα εξίσου το ιδιο. αυτό κ μόνο έκρινα φιλε μου , αν σου συμπεριφέρθηκε άσχημα ειναι άλλο θέμα γιατι δεν γνωρίζω κάτι , δεν του δίνω δίκιο για καμία άσχημη συμπεριφορά. απλά next time take it cool να μη χάνεις και το δίκιο σου. 1
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καταλαβαίνω το... δράμα που ζει ο TS, αλλά καθώς διαβάζεις και αυτό το σχόλιο, μάθε κάτι. Οι άνθρωποι για να λειτουργήσουν όπως εμείς θέλουμε, θέλει ΤΡΟΠΟ και λοιπή ευγένεια. Μπορεί να έχεις δίκιο και να είσαι... οργισμένος, αλλά από τα γραφόμενα σου και μόνο, συμπεριφέρεσαι απερίσκεπτα και απροκάλυπτα. Επειδή φαντάζομαι τον τρόπο που θα του ζητάς την πολυπόθητη αξιολόγηση, το άτομο αυτό τσινάει μόνο και μόνο επειδή του το ζητάς με άσχημο τρόπο, τουλάχιστον έτσι το φαντάζομαι. Φράσεις του τύπου "δεν με ενδιαφέρει τι θεωρεί σημαντικό ο άλλος", "απαιτώ σεβασμό" και λοιπές τέτοιες πολιτισμένες εκφράσεις, μόνο θετική αξιολόγηση δεν θα πάρεις. Κάτι άλλο, παίζεται. Ωραίος τρόπος, πάνω απ 'ολα. Ήμουν πάρα πολύ ευγενικός απέναντι του. Αυτή η συμπεριφορά που είδες σε αυτό το ποστ ήταν επειδή κάποιοι εδώ απάντησαν πολύ ειρωνικά και αυτά πίσω από το πισί είναι μαγκιά κλανιάρης που λέμε και εκνευριζομαι. Τεσπα Δόξα τον Θεο έχουμε καλούς και αξιοκρατικους Moderator που κάνουν μπαν αυτούς που απαντάνε όπως αρμόζει σε κάτι τυχαρπαστους εδώ μεσα.και όχι αυτούς που προκαλουν. Keep walking lucifer αυτό κ μόνο έκρινα φιλε μου , αν σου συμπεριφέρθηκε άσχημα ειναι άλλο θέμα γιατι δεν γνωρίζω κάτι , δεν του δίνω δίκιο για καμία άσχημη συμπεριφορά. απλά next time take it cool να μη χάνεις και το δίκιο σου. Σε ευχαριστω!!! Δεν φοβάμαι τίποτα έχουμε καλούς Moderator όπως τον Λουσιφερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα