Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν πάρα πολύ ευγενικός απέναντι του. Αυτή η συμπεριφορά που είδες σε αυτό το ποστ ήταν επειδή κάποιοι εδώ απάντησαν πολύ ειρωνικά και αυτά πίσω από το πισί είναι μαγκιά κλανιάρης που λέμε και εκνευριζομαι. Τεσπα Δόξα τον Θεο έχουμε καλούς και αξιοκρατικους Moderator που κάνουν μπαν αυτούς που απαντάνε όπως αρμόζει σε κάτι τυχαρπαστους εδώ μεσα.και όχι αυτούς που προκαλουν. Keep walking lucifer

προσεχε μην κατεβει ο Εωσφορος και αναγκαστουμε να χαραξουμε το 666

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

του το ειπα ξανα κ ξανα! Δεν με ενδιαφερει τι θεωρει σημαντικο ο αλλος! πειρε κατι αριστο απο εμενα! Θελω σχολιο! ειναι παρα πολυ απλο!! Σε σεβομαι με σεβεσαι!

Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι γραφεις εδω ??

Αυτον τον  ενδιαφερει μονο  να αγορασει αυτο που πουλας και τιποτε αλλο ! θα του πρηξεις εσυ τα ριαπαπα να σου βαλει θετικη αντι να του πεις και ευχαριστω για τα ωραια του τα λεφτακια που σου εδωσε ???  ηταν υποχρεωμενος ?

εγραψες πουθενα ''πωλειται το παρακατω αντικείμενο μονο επειτα απο θετικη αξιολογηση'' και στην εφερε ?

καταλαβαινεις τι λες , επικοινωνεις  ?

Τελειωνει η συναλλαγη , τον ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ  να σου βαλει αξιολογηση και ΑΝ  γουσταρει το κανει ! τελος

Δημοσ.

Ήσουν δίκαιος Λουσι και αξιοκρατικος έτσι είσαι και Real life?

Τεσπα Δόξα τον Θεο έχουμε καλούς και αξιοκρατικους Moderator που κάνουν μπαν αυτούς που απαντάνε όπως αρμόζει σε κάτι τυχαρπαστους εδώ μεσα.και όχι αυτούς που προκαλουν. Keep walking lucifer

Σε ευχαριστω!!! Δεν φοβάμαι τίποτα έχουμε καλούς Moderator όπως τον Λουσιφερ

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

Θες να είμαι καλός και αξιοκρατικός, ή να συνεχίσετε ontopic;

Δημοσ.

αντί να λετε και ευχαριστώ που το φόρουμ παρέχει αυτή τη δυνατότητα γκρινιάζετε και από πάνω γιατί έτυχε ένας-δύο-δεκαπέντε να μην κάνουν αξιολογήση. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί κανείς.

Αν ο άλλος δεν θέλει για τον x-y λόγο να κάνει αξιολόγηση δε θα κάνει, μπορεί να μην είναι ωραίο, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό.  

Και να κάνω και μία ερώτηση, ποιος θεωρητικά κάνει πρώτος αξιολόγηση; Ο αγοραστής ή ο πωλητής;

Υ.Γ. Οι αξιολογήσεις γίνονται προκειμένου να φαίνεται πόσο αξιόπιστος είναι κάποιος, όχι για να τον αναδείξουνε σε έμπορα.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα στο θεμα αγγελιων εχω παραπονο στο οτι δεν απαντανε στα μηνυματα κι ενω βλεπω οτι εχουν διαβαστει (Π.Μ) για το αν ειναι διαθεσιμη η οχι η αγγελια απ την στιγμη που δεν ειναι ανενεργη!!!Λεω μηπως επειδη ειμαι νεος στο forum(το παρακολουθω χρονια βεβαια) μου κανουν καψωνια  :P νταξ μωρε δεν βαριεσαι απλα ηθελα να το αναφερω!!

Δημοσ.

Καποιοι βαριουνται να απαντησουν σε μυνημα σχετικα με αγγελια που εχουν βαλει.

Δεν πειραζει,δεν προκειται να κανω καποια συναλλαγη με αυτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...