teo1997 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Οκ άρα εγώ θα βγάλω τα φωτάκια.θα δω που ειναι αυτά.σε περίπτωση που βγάλω κάποιο άλλο τι μπορεί να συμβεί; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από teo1997
GiorgosT Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το πού πολύ να βγάλεις το power button. Θα το καταλάβεις γιατί δε θα ανοίγει το pc. Το ξαναβάζεις και συνεχίζεις.
teo1997 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 καλημερα.εβγαλα καποια led.πχ τα πισω και τα πανω μπροστινα.αμα βγαλω τα κατω μπροστινα οι δυο ανεμιστηρες δουλεουν στο 100% και δεν ελεγχονται.θα δουμε πως θα παει αλλιως τοτε καινουργια μητρικη.
GiorgosT Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Άρα υπάρχει controller για τους ανεμιστήρες. Δες το και αν χρειαστεί κάτι εδώ είμαστε.
teo1997 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ναι υπαρχει ενα xps therman monitor ουτε ξερω αν εχει βγει αλλη εκδοση.κατα τυχη το βρηκα μετα απο καιρο στο wikipedia και το χρησιμοποιω.ελεγχει μονο τους δυο μεγαλους μπροστινουν ανεμιστηρες και λεει και την θερμοκρασια τους.τωρα ομως δεν ανοιγει γιατι μαλλον δεν βρισκει στο πισω μερος σενσορα να εντοπισει θερμοκρασια.μακαρι να ειναι τα λεντακια.
teo1997 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 παιδια ξανακολλησε που σημαινει οτι δεν εφταιγε αυτο αρα μαλλον ειμαι για μητρικη.
GiorgosT Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 παιδια ξανακολλησε που σημαινει οτι δεν εφταιγε αυτο αρα μαλλον ειμαι για μητρικη. Ακριβώς, άρα βρίσκεις μία μεταχειρισμένη s775 από G41 και πάνω για να υποστηρίζει τον επεξεργαστή σου.
teo1997 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 να ρωτησω κατι αλλα μπορει να φανει χαζο.η μητρικη μου τι μεγεθος εχει δηλαδη ειναι ATX,MICRO ATX,E-ATX,MINI ITX.και μπορω να παω σε καινουργια μητρικη δηλαδη σε καινουργια socket με το κουτι που εχω αναλογα το μεγεθος της μητρικης.και αν ναι ποια μητρικη θα προτεινατε αν το επιτρεπει το κουτι μου.απο οτι βλεπω ειδα οτι τα socket 1150,1155 ειναι φτηνα.τα υπολοιπα ξεφευγουν.
takis_m7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλημέρα σας. Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα γι αυτό είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα συν το ότι κάθε φορά που ξεκινάω τον υπολογιστή μετά από κόλλημα έχει χαλάσει η.ημερομηνία και η ώρα, και την φτιάχνω μέσα από.το bios. Τι μπορεί να φταίει?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Την μπαταρία του bios την έχεις αλλάξει πρόσφατα;
takis_m7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν νομίζω να έχει αλλαχτεί ποτέ. Τον υπολογιστή μου τον έδωσαν πρόσφατα. Και εγώ αυτό σκέφτηκα, όποτε ξεκινάμε από εκεί?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ναι δεν έχεις να χάσεις τίποτα Τετοιες μπαταρίες παίρνει CR 2032 https://www.skroutz.gr/c/154/mpataries-kai-aksesouar.html?keyphrase=batteries+2032&order_dir=asc&page=1
takis_m7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Έχω έναν άλλο υπολογιστή "παροπλισμενο" και έλεγα να βγάλω από εκεί την μπαταρία για να δοκιμάσω. Στον άλλο υπολογιστή δεν είχε πρόβλημα.
takis_m7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Σήμερα παραδόξως δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Μόλις το κάνω πάντως θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα