Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ άρα εγώ θα βγάλω τα φωτάκια.θα δω που ειναι αυτά.σε περίπτωση που βγάλω κάποιο άλλο τι μπορεί να συμβεί;

Επεξ/σία από teo1997
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πού πολύ να βγάλεις το power button. Θα το καταλάβεις γιατί δε θα ανοίγει το pc.

Το ξαναβάζεις και συνεχίζεις.

Δημοσ.

καλημερα.εβγαλα καποια led.πχ τα πισω και τα πανω μπροστινα.αμα βγαλω τα κατω μπροστινα οι δυο ανεμιστηρες δουλεουν στο 100% και δεν ελεγχονται.θα δουμε πως θα παει αλλιως τοτε καινουργια μητρικη.

Δημοσ.

ναι υπαρχει ενα xps therman monitor ουτε ξερω αν εχει βγει αλλη εκδοση.κατα τυχη το βρηκα μετα απο καιρο στο wikipedia και το χρησιμοποιω.ελεγχει μονο τους δυο μεγαλους μπροστινουν ανεμιστηρες και λεει και την θερμοκρασια τους.τωρα ομως δεν ανοιγει γιατι μαλλον δεν βρισκει στο πισω μερος σενσορα να εντοπισει θερμοκρασια.μακαρι να ειναι τα λεντακια.

Δημοσ.

παιδια ξανακολλησε που σημαινει οτι δεν εφταιγε αυτο αρα μαλλον ειμαι για μητρικη.

Ακριβώς, άρα βρίσκεις μία μεταχειρισμένη s775 από G41 και πάνω για να υποστηρίζει τον επεξεργαστή σου.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι αλλα μπορει να φανει χαζο.η μητρικη μου τι μεγεθος εχει δηλαδη ειναι ATX,MICRO ATX,E-ATX,MINI ITX.και μπορω να παω σε καινουργια μητρικη δηλαδη σε καινουργια socket με το κουτι που εχω αναλογα το μεγεθος της μητρικης.και αν ναι ποια μητρικη θα προτεινατε αν το επιτρεπει το κουτι μου.απο οτι βλεπω ειδα οτι τα socket 1150,1155 ειναι φτηνα.τα υπολοιπα ξεφευγουν.

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα γι αυτό είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα συν το ότι κάθε φορά που ξεκινάω τον υπολογιστή μετά από κόλλημα έχει χαλάσει η.ημερομηνία και η ώρα, και την φτιάχνω μέσα από.το bios. Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει αλλαχτεί ποτέ. Τον υπολογιστή μου τον έδωσαν πρόσφατα. Και εγώ αυτό σκέφτηκα, όποτε ξεκινάμε από εκεί?

Δημοσ.

Έχω έναν άλλο υπολογιστή "παροπλισμενο" και έλεγα να βγάλω από εκεί την μπαταρία για να δοκιμάσω. Στον άλλο υπολογιστή δεν είχε πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Σήμερα παραδόξως δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Μόλις το κάνω πάντως θα ενημερώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...