Kostasspil Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ε όχι έναν οποιονδήποτε όμως... offtopic mode off 1
pOLoS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Γιατί δεν αγοράζει η Microsoft το sky , να τελειώσει το θέμα 10
Sapadak Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ας μηνυσουν και τους pink floyd τότες Pink Floyd. The Great Gig in the Sky 2
CheOnWeb Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όπως και με τα Μάρμαρα γλυπτά του Παρθενώνα.... Παίζει να είναι κάπου εκεί μέσα χωμένο το Excalibur!
pcuser Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 πραγματικά παίδες επίση ζω στο λονδίνο και το βλέπω κάθε μέρα οι Aγγλοι είναι κάτι το εξωπραγματικό μεγαλύτερα πρόβατα δεν υπάρχου,θέλουν τα πάντα να εiναι "local" δεν έχουν το common sense να καταλάβουν ότι είναι διαφορετικό το SKYPE η το SKYDRIVE από το ρημάδι κανάλι SKY...έλεος.... Μακάρι να είναι έτσι, αλλά μπορεί απλά να τα "έπιασε" ο δικαστής από τον Murdoch. Να μην ξεχνάμε το σκάνδαλο με το News of the world το 2011. Η wikipedia λέει "He faces police and government investigations into bribery and corruption by the British government and FBI investigations in the US". Ο παραπάνω τύπος είναι ένας ακόμη "αρχιτέκτονας της διαφθοράς" ;-)
Oxygene Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Άντε, τώρα που τα κάνει όλα One (OneDrive, Xbox One) να το κάνει κι αυτό Onepe να τελειώνουμε 1
21century Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τελικα έχουμε. Αρχίσει οικονομικό πόλεμο και δεν μας το ανακοινώνουν...
KwstasXt Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μπορει και η microsoft να κανει μηνυση για το καναλι Sky One αφου πλεον η λεξη one ειναι σε πολλα προιοντα της ms.
webstavros Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Απλά να σας ενημερώσω πως η σκυ θα διεκδικήσει απο όλους εσάς χρήματα για την χρήση τής λέξεις σκυ στα comments σας ☺ 2
Oxygene Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ας μηνυσουν και τους pink floyd τότες Ή Alan Parsons Project - Eye in the Sky Κάτι μου λέει επίσης ότι ο Skynet έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από Oxygene 3
GrandGamer Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Onepe λοιπόν? Άντε, τώρα που τα κάνει όλα One (OneDrive, Xbox One) να το κάνει κι αυτό Onepe να τελειώνουμε Παιδιά, αν το κάνουν Onepe εγώ θα το διαβάζω Ονέπε.
Oxygene Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω τι πιστεύετε, πάντως εγώ κάνω μεγάλο καλαμπούρι όταν βλέπω τα patent trolls να τρολλάρονται μεταξύ τους 1
bisbirikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Τι σχέση έχει ο SKY με το SKYPE; Ας κάνει μήνυση ο SKY στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου. 1
Regulus Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ο δικαστής είναι αλλήθωρος. Μέρα με τη νύχτα είναι η γραμματοσειρά. Όσο γι' αυτούς στο SKY το έχουν παραχέσει. Σε λίγο θα διεκδικήσουν και την πατρότητα της λέξης. Αντί να λέμε "oh, look at that beautiful sky" θα λέμε "oh, look at that beautiful blue thing up there!!!".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα