Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όπως και με τα Μάρμαρα γλυπτά του Παρθενώνα.... Παίζει να είναι κάπου εκεί μέσα χωμένο το Excalibur!

:)

Δημοσ.

πραγματικά παίδες επίση ζω στο λονδίνο και το βλέπω

κάθε μέρα οι Aγγλοι είναι κάτι το εξωπραγματικό

μεγαλύτερα πρόβατα δεν υπάρχου,θέλουν τα πάντα να

εiναι "local" δεν

έχουν το common sense να καταλάβουν ότι είναι

διαφορετικό το SKYPE η το SKYDRIVE από το ρημάδι

κανάλι SKY...έλεος....

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά μπορεί απλά να τα "έπιασε" ο δικαστής από τον Murdoch. Να μην ξεχνάμε το σκάνδαλο με το News of the world το 2011. Η wikipedia λέει "He faces police and government investigations into bribery and corruption by the British government and FBI investigations in the US". Ο παραπάνω τύπος είναι ένας ακόμη "αρχιτέκτονας της διαφθοράς" ;-)

Δημοσ.

Άντε, τώρα που τα κάνει όλα One (OneDrive, Xbox One) να το κάνει κι αυτό Onepe να τελειώνουμε

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα έχουμε. Αρχίσει οικονομικό πόλεμο και δεν μας το ανακοινώνουν...

Δημοσ.

Μπορει και η microsoft να κανει μηνυση για το καναλι Sky One αφου πλεον η λεξη one ειναι σε πολλα προιοντα της ms.

Δημοσ.

Απλά να σας ενημερώσω πως η σκυ θα διεκδικήσει απο όλους εσάς χρήματα για την χρήση τής λέξεις σκυ στα comments σας ☺

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μηνυσουν και τους pink floyd τότες

Ή Alan Parsons Project - Eye in the Sky

Κάτι μου λέει επίσης ότι ο Skynet έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα

Επεξ/σία από Oxygene
  • Like 3
Δημοσ.

Onepe λοιπόν?

Άντε, τώρα που τα κάνει όλα One (OneDrive, Xbox One) να το κάνει κι αυτό Onepe να τελειώνουμε

Παιδιά, αν το κάνουν Onepe εγώ θα το διαβάζω Ονέπε

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι πιστεύετε, πάντως εγώ κάνω μεγάλο καλαμπούρι όταν βλέπω τα patent trolls να τρολλάρονται μεταξύ τους

• Like 1
Δημοσ.

Ο δικαστής είναι αλλήθωρος. Μέρα με τη νύχτα είναι η γραμματοσειρά. Όσο γι' αυτούς στο SKY το έχουν παραχέσει. Σε λίγο θα διεκδικήσουν και την πατρότητα της λέξης. Αντί να λέμε "oh, look at that beautiful sky" θα λέμε "oh, look at that beautiful blue thing up there!!!".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...