Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν ψάχνω τρόπους εδώ και καιρό για να κερδίζω μικρά ποσά μέσω net μέχρι να γίνει το θαύμα και βρω κανονική δουλειά.

Έψαχνα λοιπόν καιρό και είδα ότι υπάρχουν εταιρείες που σε πληρώνουν για να απαντάς σε έρευνες περίπου 3-4 δολάρια.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τα εξής :

1. Έχει κάποιος εμπειρία και κάποιες να προτείνει
  2. Υπάρχουν αντίστοιχες ελληνικές
  3. Υπάρχει κάποια που να συνεργάζεται σε φάση affilate για όσους έχουν site, blog κλπ.

Περιμένω τις απαντήσεις σας.

• Like 2
Δημοσ.

Εδω και πολλα χρονια συμμετεχω στο http://www.studyresponse.net/

Απο τοτε που ακομα δεν πληρωναν και το εκανα για πλακα

Δινουν amazon gift certificates των 5 δολλαριων ή λιρων αναλογα με το το σε βολευει.

Κατα καιρους σου στελνουν email με link να συμμετασχεις σε ερευνα και μετα απο καποιο διαστημα ακολουθει η πληρωμη

Κατοτε εστελναν καμια 10ρια το χρονο οποτε μαζευα καποιο ποσο και εκανα μια παραγγελια απο το amazon. Τωρα πια εχουν στερεψει και αυτοι.

Ελληνικα εχω δει καποια. JTN Panel, Apinio, PolytimesGnomes. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να ασχοληθεις με κανενα

Εσυ ξερεις καμια καλη ξενη που να πληρωνει με paypal?

Δημοσ.

Εδω και πολλα χρονια συμμετεχω στο http://www.studyresponse.net/

Απο τοτε που ακομα δεν πληρωναν και το εκανα για πλακα

Δινουν amazon gift certificates των 5 δολλαριων ή λιρων αναλογα με το το σε βολευει.

Κατα καιρους σου στελνουν email με link να συμμετασχεις σε ερευνα και μετα απο καποιο διαστημα ακολουθει η πληρωμη

Κατοτε εστελναν καμια 10ρια το χρονο οποτε μαζευα καποιο ποσο και εκανα μια παραγγελια απο το amazon. Τωρα πια εχουν στερεψει και αυτοι.

Ελληνικα εχω δει καποια. JTN Panel, Apinio, PolytimesGnomes. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να ασχοληθεις με κανενα

Εσυ ξερεις καμια καλη ξενη που να πληρωνει με paypal?

Τωρα ξεκινησα με την https://www.globaltestmarket.comεχει ερευνες με ποντους που τους εξαργυρωνεις με λεφτα μεσω paypal, αλλα εχεις επισης και λαχνους για πληρωμη σε διαφορα οπως κινητα, τηλεορασεις κλπ.

Ελληνικες γιατι δεν αξιζουν ? Θημαμε παλια οτι οι τηλεφωνικες εδιναν περιπου 80 λεπτα με 2 ευρω.

Δημοσ.

Άμα δε μένεις Αμερική, Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία (με αυτή την σειρά) καλή τύχη.

Δημοσ.

Tα εχεις δοκιμασει ? Τι λεφτα δινουν ?

Άμα δε μένεις Αμερική, Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία (με αυτή την σειρά) καλή τύχη.

Αν εμενα θα ημουν μια χαρα χαχα Ελλαδα ρε εκανα πριν 2 ερευνες στα ελληνικα δινουν 30 ποντους.

Στους 1000 παιρνεις 50 ευρω.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Anorymous εγώ έχω λογαριασμό στο polytimesgnomes από το 2012 και έχω εξαργυρώσει ήδη 2 δωροεπιταγές των 10 ευρώ από τα hondoscenter και πάω για 3η (9,5 είμαι τώρα). Υπολόγιζε 10 ευρώ το χρόνο, η υψηλότερη αμοιβή ήταν 2 ευρώ.....

Ελπίζω να βοήθησα
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχει εξαργυρώσει κανένας δωροεπιταγή από το mysurvey ??

Επικοινωνώ μαζί τους εδώ και 1 μήνα μέσω email για να μου λύσουν ένα πρόβλημα στην εξαργύρωση (αφου πατήσω από ποιο μαγαζί θέλω τη δωροεπιταγή, στα στοιχεία διεύθυνσης μου ζητάει το όνομα της εταιρείας μου, ενώ είμαι ιδιώτης) και τη μια μου εξαφανίζουν τη δωροεπιταγή που ήθελα λέγοντάς μου ότι λύθηκε το πρόβλημα (!!),  την άλλη μου λένε μην βάλω όνομα εταιρείας ενώ τους έχω πει οτι δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την εξαργύρωση αν δεν βάλω και την άλλη δεν απαντάνε καθόλου. Είναι λες και δεν έχουν ξαναδώσει δωροεπιταγές.. Για αυτό ρωτάω μήπως είναι μούφα το όλο σκηνικό.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Επειδή και εγώ έψαχνα ένα τρόπο να βγάλω ένα έξτρα εισόδημα με κάποιο εύκολο τρόπο βρήκα αυτή την εφαρμογή https://attapoll.app/ και την κατέβασα στο κινητό μου και απο την οποία βγάζω περίπου μέχρι στιγμής 10 ευρώ τον μήνα. Δεν είναι καθόλου άσχημα αν υπολογίσουμε οτι σε 1 χρόνο μπορούμε να βγάλουμε 120+ ευρώ απο το κινητό μας, αντί ας πούμε να παίζουμε παιχνίδια!

Θα με ενδιέφερε να την χρησιμοποιήσετε και να μου πείτε την γνώμη σας.

Επισυνάπτω και φωτογραφίες απο κάποιες απο τις αναλήψεις που έχω κάνει και χρήματα που έχω βγάλει απο κάποιες έρευνες που απάντησα!

Πολύ αξιόπιστη εφαρμογή!

244542464_586443449211830_262209722204594031_n.jpg

244460173_622129298815279_2949796685648194663_n.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hsathens33 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Επειδή και εγώ έψαχνα ένα τρόπο να βγάλω ένα έξτρα εισόδημα με κάποιο εύκολο τρόπο βρήκα αυτή την εφαρμογή https://attapoll.app/join/qjmsf και την κατέβασα στο κινητό μου και απο την οποία βγάζω περίπου μέχρι στιγμής 10 ευρώ τον μήνα. Δεν είναι καθόλου άσχημα αν υπολογίσουμε οτι σε 1 χρόνο μπορούμε να βγάλουμε 120+ ευρώ απο το κινητό μας, αντί ας πούμε να παίζουμε παιχνίδια!

Θα με ενδιέφερε να την χρησιμοποιήσετε και να μου πείτε την γνώμη σας.

Επισυνάπτω και φωτογραφίες απο κάποιες απο τις αναλήψεις που έχω κάνει και χρήματα που έχω βγάλει απο κάποιες έρευνες που απάντησα!

Εχεις βάλει το κινητό σου φόρα παρτίδα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις βάλει το κινητό σου φόρα παρτίδα;

Έχεις δίκιο! το διόρθωσα! Σ' ευχαριστώ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...