Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό παλεύ να αδυνατίσω και ενώ έχω χάσει κάποια κιλά η κοιλιά παραείναι χαλαρή. Πάω για τρέξιμο 4-5 φορές την εβδομάδα και ενώ στα πόδια πραγματικα βλέπω τους μύες που φούσκωσαν, η κοιλιά δε χαμπαριάζει.. είχα ακούσει ότι άμα κάνεις κοιλιακούς ενώ έχεις κοιλιά θα σφίξει το λίπος ισχύει; Τι μπορώ να κάνω στο σπίτι μόνος για να σφίξει; Ξέρει κανείς; Και για στήθος άμα έχετε κάτι καλό είναι :P

Δημοσ.

Πάνε γυμναστήριο και κάνε και διατροφή.

Επίσης μερικά γυμναστήρια έχουν ειδικό μηχάνημα για το σωσίβιο αλλά είναι extra.

Δημοσ.

Αν ησουν πολυ παχυς ειναι λογικο να κρεμασει η κοιλια.Αν αυτο σου συμβαινει.. Αν δεν συμβαινει αυτο γενικα το τοπικο θελει πολυ κοπο και πολυ γυμναστικη.. Νομιζω ενας γυμναστης θα σε κατατοπισει καλυτερα σε θεμα διατροφης και ασκησεων.

Και μακρια απο μπυριτσες....!

Δημοσ.

Μη κοιτάς πού το έχεις το λίπος. Απλά έχεις λίπος. Δυστυχώς οι άντρες εκεί το συσσωρεύουν περισσότερο, άρα εκεί μένει όταν είναι να μείνει.

Ακόμα πιο δυστυχώς, και το λίγο λίπος που θα έχεις αρκεί για να μη φαίνοντια οι κοιλιακοί, ακόμα και αν είναι αρκετά φουσκωμένοι.

Για να χάσεις και το τελευταίο λίπος πρέπει να χάσεις παραπάνω λίπος... Απλά όσο πάει χαμηλότερα το ποσοστό λίπους χάνεται και πιο δύσκολα (εξελικτικός μηχανισμός αυτός).

Μάλλον πρέπει να συνεχίσεις την ίδια γυμναστική ή και πιο αυστηρά, αλλά πλέον είναι περισσότερο θέμα διατροφής. Γιατί και το λίγο λίπος που θα πάρεις θα το μαζέψεις.

Αυτό με τη μπύρα κτλ δεν ισχύει. Είναι απλά λίπος, δλδ θέμα θερμίδων.

Edit: Μπορείς και σπίτι με αλτήρες και μονόζυγο να κάνεις γυμναστική που θα σε βοηθήσει να έχεις αυξημένο μεταβολισμό.

Οι κοιλιακοί δεν είναι για να χάσεις λίπος, είναι για να γραμμωθούν οι κοιλιακοί. Το λίπος χάνεται όποως χάνεται το λίπος γενικά. ΜΕ το να καις παραπάνω θερμίδες απο όσες λαμβάνεις.

Δημοσ.

Άμα δεν στρώσεις την διατροφή σου, το σωσίβιο δεν πέφτει. Επίσης καλό είναι άμα πηγαίνεις για τρέξιμο να το κάνει σε πρότυπο HIIT. Δηλαδή φουλ τρέξιμο για 30 δευτερόλεπτα και 1:30 πιο χαλαρό τρέξιμο. Κανε συνολικά λιγότερη ώρα τρέξιμο απο ότι συνήθως κάνεις. Με αυτό το τρόπο χάνεις πιο γρήγορα λίπος σε σχέση με το σταθερό τρέξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Μη κοιτάς πού το έχεις το λίπος. Απλά έχεις λίπος. Δυστυχώς οι άντρες εκεί το συσσωρεύουν περισσότερο, άρα εκεί μένει όταν είναι να μείνει.

Ακόμα πιο δυστυχώς, και το λίγο λίπος που θα έχεις αρκεί για να μη φαίνοντια οι κοιλιακοί, ακόμα και αν είναι αρκετά φουσκωμένοι.

Για να χάσεις και το τελευταίο λίπος πρέπει να χάσεις παραπάνω λίπος... Απλά όσο πάει χαμηλότερα το ποσοστό λίπους χάνεται και πιο δύσκολα (εξελικτικός μηχανισμός αυτός).

Μάλλον πρέπει να συνεχίσεις την ίδια γυμναστική ή και πιο αυστηρά, αλλά πλέον είναι περισσότερο θέμα διατροφής. Γιατί και το λίγο λίπος που θα πάρεις θα το μαζέψεις.

Αυτό με τη μπύρα κτλ δεν ισχύει. Είναι απλά λίπος, δλδ θέμα θερμίδων.

Edit: Μπορείς και σπίτι με αλτήρες και μονόζυγο να κάνεις γυμναστική που θα σε βοηθήσει να έχεις αυξημένο μεταβολισμό.

Οι κοιλιακοί δεν είναι για να χάσεις λίπος, είναι για να γραμμωθούν οι κοιλιακοί. Το λίπος χάνεται όποως χάνεται το λίπος γενικά. ΜΕ το να καις παραπάνω θερμίδες απο όσες λαμβάνεις.

Δεν κανει κοιλουμπα η μπυρα?? (γενικοτερα..)

Δημοσ.

Δεν κανει κοιλουμπα η μπυρα?? (γενικοτερα..)

Άμα πίνεις ένα ποτήρι και μια δυο φορές την εβδομάδα όχι.

• Like 3
Δημοσ.

Άμα πίνεις ένα ποτήρι και μια δυο φορές την εβδομάδα όχι.

Α ενταξει.. ετσι χαιρω πολυ!

Αν ομως βγεις και πιεις 5 θα ξυπνησεις με μια σουπερ κατακρατηση και τετραπλη κυηση..Γι'αυτο ειπα μακρια.

Δημοσ.

Διατροφή.

Μετά, η καλύτερη γυμναστική για ραχιαίους/κοιλιακούς είναι η πισίνα.

Εναλλακτικά, γυμναστήριο.

Δημοσ.

Α ενταξει.. ετσι χαιρω πολυ!

Αν ομως βγεις και πιεις 5 θα ξυπνησεις με μια σουπερ κατακρατηση και τετραπλη κυηση..Γι'αυτο ειπα μακρια.

Ολα μέτρο χρειάζονται. Και το νερό σε υπερβολικές δόσεις (+6 λιτρα) είναι δηλητήριο.

Δημοσ.

Τώρα είμαι 1.83, 96κιλά έχω χάσει συνολικά 10 κιλά. Μου αρέσει η κολύμβηση αλλά λίγο κολώνω να πάω σε πισίνα που θα ναι τα άλλα ντούκια. Γυμναστήριο ή κάτι σε πολεμική τέχνη μου φαίνεται πιο φιλικό.  Κάνω διατροφή, δε τρώω σαβούρα και τρέχω 45λεπτα. Μου αρέσει το τρέξιμο. Απλά με ξενερώνει η κοιλιά μου.

Δημοσ.

Τώρα είμαι 1.83, 96κιλά έχω χάσει συνολικά 10 κιλά. Μου αρέσει η κολύμβηση αλλά λίγο κολώνω να πάω σε πισίνα που θα ναι τα άλλα ντούκια. Γυμναστήριο ή κάτι σε πολεμική τέχνη μου φαίνεται πιο φιλικό.  Κάνω διατροφή, δε τρώω σαβούρα και τρέχω 45λεπτα. Μου αρέσει το τρέξιμο. Απλά με ξενερώνει η κοιλιά μου.

Κανε 20 με 25 λεπτά τρέξιμο άλλα έτσι όπως είπα πιο πάνω. Απο διατροφή περιόρισε λίγο τη ποσότητα φαγητού στο βραδινό. Επίσης να βάλεις το γιαούρτι και φυτικές ίνες (δημητριακά ολικής, quaker, καστανό ρύζι, φρούτα, λαχανικα) στη διατροφή σου.

Δημοσ.

Ολα μέτρο χρειάζονται. Και το νερό σε υπερβολικές δόσεις (+6 λιτρα) είναι δηλητήριο.

Αλήθεια, γιατί?

Δημοσ.

Αλήθεια, γιατί?

Ισχύει άμα το πιεις σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα νεφρά δεν προλαβαίνουν να φιλτράρουν το νερό και έτσι το αίμα αραιώνει και πεθαίνεις απο δηλητηρίαση.

Δες αυτό

http://www.scientificamerican.com/article/strange-but-true-drinking-too-much-water-can-kill/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...