Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι το κάνω.. αλλά μέχρι εκεί. Κανονικό κέρατο ποτέ δεν έχω φορέσει. Δε νιώθω ότι την απατάω :P

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι το κάνω.. αλλά μέχρι εκεί. Κανονικό κέρατο ποτέ δεν έχω φορέσει. Δε νιώθω ότι την απατάω :P

Δηλαδη αν σου δωθει η ευκαιρια δε θα το κανεις?

Δημοσ.

Αμα εχεις την αναγκη να παιξεις με το πληκτρολογιο σου..αστο καλυτερα!!Χωρισε! Εχεις το live διπλα σου και ψαχνεις να χαθεις στο δυαδικο σεξουαλικο συστημα του διαδικτυου?

Δημοσ.

Ότι δεν θα ήθελες να σου κάνει η κοπέλα σου και το κάνεις εσύ είναι απιστία...simple as that. Πως θα ένιωθες αν έβρισκες ξαφνικα το fb της ανοιχτο και αυτη να λειπει απτο σπιτι...το κοιτουσες και εβλεπες να καυλαντίζει άγρια με έναν ή περισσότερους τύπους?Θα ένιωθες και τότε ότι δεν σε απατάει?

Απιστία είναι και αυτό όσο και αν το βαφτίζουμε αθώο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση στην κοπέλα μου... και με το cyber  δε το χει καθόλου. Να κυλήσω δε νομίζω είμαι πολύ συνειδητοποιημένος σε αυτά τα θέματα. Αν την κεράτωνα κανονικα θα της ζήταγα να χωρίσουμε.

Δημοσ.

Δηλαδη το θεωρεις σαν μαιμου κερατο δηλαδη...κερατο.Αντι να το θεωρεις αφροδισιακο για την σχεση σου Εχεις πεσει ηδη στην παγιδα τους.Υποψιαζομαι οτι σε μερικα ποστ θα αναφερεις την λεξη δεσμευση  :(

Δημοσ.

Η προσβαση?????????ΧΧΑΧΑΑΧΑΧ φιλε εισαι θεος.Τι ειναι ρε η κοπελα σου ιντερνετ να μην εχεις προσβαση.

• Like 5
Δημοσ.

Η προσβαση?????????ΧΧΑΧΑΑΧΑΧ φιλε εισαι θεος.Τι ειναι ρε η κοπελα σου ιντερνετ να μην εχεις προσβαση.

Μπορει να εχασε το σημα..

Δημοσ.

Κολλημένος με το internet ο φλάου.  :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...