Flaoutistas Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εσείς θεωρείτε το cyber sex και γενικά τις διαδικτυακές γνωριμίες απιστία στη σχέση; Για πείτε γνώμες
bluesattack Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τεχνοφοβικος πουριτανισμος που κινεται απο σατανικα γυναικεια ζηλιαρικα μυαλα
Flaoutistas Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι το κάνω.. αλλά μέχρι εκεί. Κανονικό κέρατο ποτέ δεν έχω φορέσει. Δε νιώθω ότι την απατάω
Mikeasdf Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι το κάνω.. αλλά μέχρι εκεί. Κανονικό κέρατο ποτέ δεν έχω φορέσει. Δε νιώθω ότι την απατάω Δηλαδη αν σου δωθει η ευκαιρια δε θα το κανεις?
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι το κάνω..αλλά μέχρι εκεί. Είναι θέμα χρόνου να κυλήσεις.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αμα εχεις την αναγκη να παιξεις με το πληκτρολογιο σου..αστο καλυτερα!!Χωρισε! Εχεις το live διπλα σου και ψαχνεις να χαθεις στο δυαδικο σεξουαλικο συστημα του διαδικτυου?
Backpacker Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ότι δεν θα ήθελες να σου κάνει η κοπέλα σου και το κάνεις εσύ είναι απιστία...simple as that. Πως θα ένιωθες αν έβρισκες ξαφνικα το fb της ανοιχτο και αυτη να λειπει απτο σπιτι...το κοιτουσες και εβλεπες να καυλαντίζει άγρια με έναν ή περισσότερους τύπους?Θα ένιωθες και τότε ότι δεν σε απατάει? Απιστία είναι και αυτό όσο και αν το βαφτίζουμε αθώο. 2
Flaoutistas Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση στην κοπέλα μου... και με το cyber δε το χει καθόλου. Να κυλήσω δε νομίζω είμαι πολύ συνειδητοποιημένος σε αυτά τα θέματα. Αν την κεράτωνα κανονικα θα της ζήταγα να χωρίσουμε.
bluesattack Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι το κάνω.. αλλά μέχρι εκεί. Κανονικό κέρατο ποτέ δεν έχω φορέσει. Δε νιώθω ότι την απατάω Δηλαδη το θεωρεις σαν μαιμου κερατο δηλαδη...κερατο.Αντι να το θεωρεις αφροδισιακο για την σχεση σου Εχεις πεσει ηδη στην παγιδα τους.Υποψιαζομαι οτι σε μερικα ποστ θα αναφερεις την λεξη δεσμευση
manzah80 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η προσβαση?????????ΧΧΑΧΑΑΧΑΧ φιλε εισαι θεος.Τι ειναι ρε η κοπελα σου ιντερνετ να μην εχεις προσβαση. 5
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η προσβαση?????????ΧΧΑΧΑΑΧΑΧ φιλε εισαι θεος.Τι ειναι ρε η κοπελα σου ιντερνετ να μην εχεις προσβαση. Μπορει να εχασε το σημα..
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Η προσβαση?????????ΧΧΑΧΑΑΧΑΧ φιλε εισαι θεος.Τι ειναι ρε η κοπελα σου ιντερνετ να μην εχεις προσβαση. Κολλημένος με το internet ο φλάου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις