DhZou Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Άλλο το διαδικτυακό φλέρτ και άλλο να φτάσει κάποιος στο cyber sex. Το cyber sex το βλέπω σαν κανονική απιστία. Το θέμα είναι τί όρια βάζει ο καθένας. Πάλι μπαίνουμε σε ζητήματα προσωπικής ηθικής. Ο κάθε άνθρωπος μέσω των βιομάτων του και της σχέσης του έχει διαφορετική αντίληψη του τι είναι κέρατο και τι είναι αποδεκτό. Κάποιοι ας πούμε κάνουν swinging, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπούν ο ένας τον άλλον ή ότι δεν είναι ευχαριστημένοι στη σχέση τους. (κάθε άλλο νομίζω)
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ελαφρά μυωπικό αυτό που λες. Μπορεί το κορίτσι που έχει δίπλα του να μην κάνει πολλά πολλά και έτσι ο άνθρωπος να μένει με την φαντασία. Μην το γελάς, ισχύει. Φυσικά αν νομίζεις και εσύ ότι επειδή είμαστε άντρες δεν έχουμε ανάγκη από εγκεφαλική διέγερση και απλά πατάς το "κουμπάκι" και το "μηχανάκι" δουλεύει να σε ενημερώσω ότι είσαι πέρα για πέρα λάθος. Προσωπικά είμαι σε φάση που δεν θα πιστέψω την οποιαδήποτε (κοπέλα μου, γυναίκα μου, γκόμενα μου) ότι είμαι ο μόνος με τον οποίο "παίζει" κάτι. Οχι ότι είναι απίστευτο ή απίθανο αλλά θεωρώ ότι οι γυναίκες από τη φύση τους απλά "παίζουν" πολύ περισσότερο, ελεύθερες και μη. Δεν με πειράζει εμένα να πω την αλήθεια, αν μένει απλά στο μάτι και στα λόγια και τη βοηθάει αυτό να περνάμε εμείς καλύτερα τότε...why not? Ακόμα και το κομμάτι της ζήλιας που πρόκειται να παρουσιαστεί βοηθάει την όλη διαδικασία. Θα ήθελα πολύ και εγώ να προβω σε αναλύσεις αλλά δεν μπορώ να το κάνω για το cyber sex . Όχι οτι δεν το θεωρώ μια μορφή απιστίας, απλα το θεωρώ γελοίο. 1
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αντι να απαντήσει ο Flaoutistas σαν ts, απάντησε ο Hfaistionass. Μετά όμως σαν εξυπνάκιας έκανε edit το μήνυμα για να μην το πάρουν πρέφα. Το μήνυμα που λέει γούστα είναι αυτά, πριν το edit έγραφε αυτά που γράφει ο Flaoutistas ακριβώς στο επόμενο μήνυμα. Με την ευκαιρία, γιατί σε μερικά μηνύματα έχει σημείωση "τροποποιήθηκε κλπ" ενώ σε κάποια άλλα ενώ τα έχεις επεξεργαστεί όχι; Μόνο σε μένα το κάνει; Ας πούμε, στο συγκεκριμένο μήνυμα εμένα δεν μου λέει ότι επεξεργάστηκε
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Με την ευκαιρία, γιατί σε μερικά μηνύματα έχει σημείωση "τροποποιήθηκε κλπ" ενώ σε κάποια άλλα ενώ τα έχεις επεξεργαστεί όχι; Μόνο σε μένα το κάνει; Ας πούμε, στο συγκεκριμένο μήνυμα εμένα δεν μου λέει ότι επεξεργάστηκε Πρέπει να περάσει ένα χρονικό περιθώριο για να εμφανιστεί το "τροποποιήθηκε". Νομίζω μετά απο μια ώρα άμα κάνεις edit το εμφανίζει. 3
DhZou Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Με την ευκαιρία, γιατί σε μερικά μηνύματα έχει σημείωση "τροποποιήθηκε κλπ" ενώ σε κάποια άλλα ενώ τα έχεις επεξεργαστεί όχι; Μόνο σε μένα το κάνει; Ας πούμε, στο συγκεκριμένο μήνυμα εμένα δεν μου λέει ότι επεξεργάστηκε Αν κάνεις edit αφού έχει απαντήσει άλλος από κάτω το βγάζει. 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Με την ευκαιρία, γιατί σε μερικά μηνύματα έχει σημείωση "τροποποιήθηκε κλπ" ενώ σε κάποια άλλα ενώ τα έχεις επεξεργαστεί όχι; Μόνο σε μένα το κάνει; Ας πούμε, στο συγκεκριμένο μήνυμα εμένα δεν μου λέει ότι επεξεργάστηκε ρε νεος , ελεος !! χαχααχααχ στο θεμα μας τωρα .. ρε σοβαρα αυτο το σαιμπερ θεωρείται και σεξ /// ?? περνιεται για σεξ αυτο ? κανετε σαιμπερ λαιμπερ χαιντερ και νομιζετε οτι κανετε σεξ ε ? ειστε πολυ μπροστα εσεις σημερα , εμεις που μεγαλωσαμε με ακαποτο τελικα δεν εχουμε ζησει τιποτα χαχαχαχαχαχαχα 2
bluesattack Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εχετε δικιο , μια ολοκληρη βιομηχανια φαντασιωσεων ,νομιμη πορνεια, στριπητζαδικα , πορνο ταινιες,ερωτικα βοηθηματα ,τηλεφωνικο σεξ ,ειναι.. φουσκα. Αφου τα εχει βρει ο Μητσος με την Σουλα, σταματαει ο κοσμος να γυρναει.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Νομίζω μετά απο μια ώρα άμα κάνεις edit το εμφανίζει. Mισή. :Ρ 1
Sarandis Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έκλεισε το θέμα για το πως να ζμπρώξεις και περιοριζόμαστε σε μετριότητες. cyber, πως φτιάχνεσαι, τι ψάχνεις απο τον άλλο. PFFFF 1
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έκλεισε το θέμα για το πως να ζμπρώξεις και περιοριζόμαστε σε μετριότητες. N' αγιάσει το στόμα σου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εσείς θεωρείτε το cyber sex και γενικά τις διαδικτυακές γνωριμίες απιστία στη σχέση; Για πείτε γνώμες Ηφαιστίωνα εσύ? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις