Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ηρθε απο paypal 5 eυρω για : Vultr.com Cloud Hosting

μακαρι να ξερα γιατι τα πληρωνω

κανω dispute ?

υπαρχει περιπτωση μηπως καποιο software που κατεβασα να εγινε χωρις να το ξερω ?

παντως σιγουρα ξερω οτι δεν μπηκα στην paypal για να επιβεβαιωσω την πληρωμη των 5 ευρω για αυτην την συνναλλαγη

Αν τελικα πχ πηρε καποιος το κινητο μου ή καθισε στο Pc μου και το εκανε  και αποδειχτει οτι εγινε τελικα η συναλλαγη (πραγμα βεβαια που θεωρω απιθανο αλλα λεμε) ,kai εγω κανω dispute  θα εχει επιπτωσεις για μενα ?

Δημοσ.

Έχεις καμία σχέση με το Vultr.com ή σου είναι άγνωστο; Μήπως έχεις βάλει αυτόματη ανανέωση του hosting μέσω PayPal;

Δημοσ.

Έχεις καμία σχέση με το Vultr.com ή σου είναι άγνωστο; Μήπως έχεις βάλει αυτόματη ανανέωση του hosting μέσω PayPal;

πρωτη φορα τους εμαθα σημερα που ειδα τα mail και ειδα αυτο της paypal για τα 5 ευρω...

επισης ειδα αλλες 2 συνναλαγες (με 10 και 15 ευρω)  απο τον ιδιο που ευτυχως δεν ολοκληρωθηκαν λογω οτι δεν υπηρχαν αλλα λεφτα στην καρτα (χρεωστικη)

εψαξα στο ιστορικο του υπολογιστη και εκεινη την μερα ουτε εχω επισκευτει αυτην την σελιδα ουτε την paypal, γιατι φυσιολογικα με την αγορα θα με πηγαινε για επιβεβαιωση στην σελιδα της paypal... οποτε σιγουρα εχει γινει κατι στραβο και δεν φταιω εγω

εκανα dispute ,αλλα δεν μου απαντησατε τι θα γινοταν αν εκανα dispute και ειχα κανει την αγορα(που ομως οπως ειπα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ)

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι 2 συναλλαγές που δεν έγιναν επειδή δεν υπήρχε υπόλοιπο, θα πραγματοποιηθούν μόλις υπάρξει. Οπότε προσοχή, μην βάλεις άλλα χρήματα στην κάρτα και χάσεις και αυτά.

Δημοσ.

Αν αυτό το Vultr είναι υπηρεσία χρήματα δεν παίρνεις πισω απο το paypal

Τοτε θα στειλω mail στην paypal οτι σταματω την συνεργασια μαζι τους και  θα αγοραζω πλεον μονο με visa

και θα αγοραζω με αλλη visa

θα αποσυνδεσω βεβαια την καρτα απο την paypal και θα καταργησω τελειως τον λογαριασμο μου στην paypal

Δημοσ.

Νομίζω θα τους στεναχωρήσεις

δεν ξερω ,απο ποτε δεν ενδιαφερεται καποιος αν χασει πελατες..εκτος κια ειναι δημοσια υπηρεσια ...

.γιατι υποτιθεται οτι εχω την υπηρεσια τους για να μας προστατεουν ,αλλιως ποιος ο λογος υπαρξης της paypal ????

Επισης δεν υπαρχουν τροποι να δουν ποτε και πως εγινε η ενεργοποιηση της "υπηρεσιας"   ???

δεν υπαρχουν ηλεκτρονικα ιχνη πως και ποτε εγινε???

Ο κασθενας δηλ μπορει να χρεωνει οτι θελει αν εχει υπηρεσιες  κα να εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις στην paypal???

Δημοσ.

δεν ξερω ,απο ποτε δεν ενδιαφερεται καποιος αν χασει πελατες..εκτος κια ειναι δημοσια υπηρεσια ...

Είναι ολιγοπώλιο (μονοπώλιο θα ήταν "υπερβολή") οπότε χειρότερο από δημόσια υπηρεσία. Δεν τους νοιάζει.

Δημοσ.

βγαλε την καρτα απο τον λογαριασμο σου στο paypal για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα βρει καρτα να χρεωσει

εγω μετα απο καθε συναλλαγη την βγαζω απο το προφιλ μου και την επαναφερω οταν ειναι να κανω κατι

μη χρησιμοποιεις τη χρεωστικη κατ εμε  και χρησιμοποιησε μια προπληρωμενη  πιστωτικη αν εχεις

Δημοσ.

και γιατι να παιδευομαι βαλε -βγαλε αν δεν μπορει να κανει τα αυτονοητα η paypal ?

πληρωνω με visa (προπληρωμενη ) και τελος !

σε αγορες με visa μονο μια φορα ετυχε να εχει γινει  υποκλοπη και με ειδοποιησε μονη της η τραπεζα (κυπρου) οτι κατι συνεβαινε με υποπτες συναλλαγες (300 ευρω περιπου) και απλα πηγα στην τραπεζα και συπληρωσα εντυπο οτι αρνηθηκα τις συναλαγες αυτες κ μπηκαν μεσα σε κανενα μηνα τα λεφτα πισω

Δημοσ.

.γιατι υποτιθεται οτι εχω την υπηρεσια τους για να μας προστατεουν ,αλλιως ποιος ο λογος υπαρξης της paypal ????

Επισης δεν υπαρχουν τροποι να δουν ποτε και πως εγινε η ενεργοποιηση της "υπηρεσιας"   ???

δεν υπαρχουν ηλεκτρονικα ιχνη πως και ποτε εγινε???

Ο κασθενας δηλ μπορει να χρεωνει οτι θελει αν εχει υπηρεσιες  κα να εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις στην paypal???

Αν είχες κανει τον κοπο να διαβάσεις τους ορούς του παυπαλ με τους οποίους συμφώνησες θα μάθαινες οτι απο την προστασία αγοραστή εξαιρούνται τα κάτωθι:

• Real estate, motor vehicles, capital equipment, travel tickets, and events tickets
  • Intangible items
  • Services
  • Items purchased using PayPal Payments Pro or Virtual Terminal
  • You may not file a dispute for a Personal Payment

Πηγή

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/popup/UAeBay-outside

Δημοσ.

για να καταλαβω αν εγω εχω "υπηρεσιες" κοπανιστο αερα ή οτιδηποτε και χρεωνω σε ανυποψιαστους στον paypal λογαριασμο τους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ολα ειναι οκ?

παμε ρε παιδια τοτε ,τι καθομαστε βουρ να κονομησουμε !

Και εσενα ρε φιλε ,αν αυριο το πρωι σου ερθει το μπιλιετο στην paypal πληρωσε 500 ευρω για μαθηματα σουαχιλι που "εκανες και καλα" μεσω διαδικτυου απο την εταιρεια "κλεφτονια ΑΕ" τι θα κανεις ? 

Προφανως θα εννοουν για υπηρεσιες που σου εχουν προσφερει και οχι αυτες που σου εχωσαν στον λογαριασμο σου λαθραια

Και κατα τα αλλα για να καταλαβω φταιω εγω γιαυτο που εγινε ετσι???

και δαρμενος και κερατας που λενε!!!!

Γιατι οπως ειπα η visa μεσω της τραπεζας με καλυψε οταν τα λαμογια απο τον Καναδα αν θυμαμαι καλα πηγαν να μου φανε 300 ευρω . Αν η paypal σε αφηνει ξεκρεμαστο στα μισα και λες καθε πρωι τωρα θα βρω λεφτα στον λογαριασμο μου ή κανενα λαμογιο τα εκανε υπηρεσιες και δεν ξερω και εγω τι να λειπει .1000 φορες καλυτερα η visa και αν ειναι προπληρωμενη  ακομα καλυτερα

Δημοσ.

για να καταλαβω αν εγω εχω "υπηρεσιες" κοπανιστο αερα ή οτιδηποτε και χρεωνω σε ανυποψιαστους στον paypal λογαριασμο τους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ολα ειναι οκ?

παμε ρε παιδια τοτε ,τι καθομαστε βουρ να κονομησουμε !

Και εσενα ρε φιλε ,αν αυριο το πρωι σου ερθει το μπιλιετο στην paypal πληρωσε 500 ευρω για μαθηματα σουαχιλι που "εκανες και καλα" μεσω διαδικτυου απο την εταιρεια "κλεφτονια ΑΕ" τι θα κανεις ? 

Προφανως θα εννοουν για υπηρεσιες που σου εχουν προσφερει και οχι αυτες που σου εχωσαν στον λογαριασμο σου λαθραια

Και κατα τα αλλα για να καταλαβω φταιω εγω γιαυτο που εγινε ετσι???

και δαρμενος και κερατας που λενε!!!!

Γιατι οπως ειπα η visa μεσω της τραπεζας με καλυψε οταν τα λαμογια απο τον Καναδα αν θυμαμαι καλα πηγαν να μου φανε 300 ευρω . Αν η paypal σε αφηνει ξεκρεμαστο στα μισα και λες καθε πρωι τωρα θα βρω λεφτα στον λογαριασμο μου ή κανενα λαμογιο τα εκανε υπηρεσιες και δεν ξερω και εγω τι να λειπει .1000 φορες καλυτερα η visa και αν ειναι προπληρωμενη  ακομα καλυτερα

Αυτο που περιγραφεις απλα δεν γίνετε, ψάξου με τους υπολογιστές σου, που δίνεις και που γραφεις το passwords, αν τα αλλάζει κατα τακτά διαστήματα, αν διέπονται απο τους κανόνες ασφαλείας κλπ, τα γνωστά δηλαδη

Τα λαμογια που εχουν υπηρεσίες δεν μπορούν να σε βάλουν να πληρώνεις με το ζόρι, αν ηταν ετσι τοτε δεν θα υπήρχαν αγορές μεσω ιντερνετ.

Τώρα αν εχεις πέσει θύμα υποκλοπής ή ψαρέματος, στείλε ενα εμαιλ στο παυπαλ και πες τους το πρόβλημα, αυτοι θα δουν απο που έχουν γινει οι συναλλαγές και τα λογγιν και αν εισαι τυχερός τοτε μπορεί να δικαιωθείς

Edit

Αφου συνδεθείς με το παυπαλ πατα το λινκ να δεις μήπως εκει εχεις κάποια εγγραφή

https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_manage-paylist

Δημοσ.

αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα ,αν δουν συνναλλαγη απο ιαπωνια και εγω μενω ελλαδα και μεχρι τωρα (καμποσα χρονια) ολες οι συναλλαγες γινονται απο ελλαδα και κανω dispute τη συγκεκριμενη, ε δεν ειναι φανερο οτι ΔΕΝ εχω κανει εγω την συνναλλαγη??

Ετσι συνεβηκε και με την τραπεζα, ειδαν οτι ολες οι συναλλαγες τοσα χρονια μεχρι σημερα εχουν γινει απο ελλαδα και μια μερα βλεπουν μια συναλαγη απο τον καναδα , ειναι φανερο οτι ηταν υποπτη και γιαυτο με  ενημερωσαν αμεσως

Δεν ειναι απολυτος δηλαδη ο κανονας υπηρεσιες=δεν παιρνεις φραγκο πισω

και επισης οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα τα 5 ευρω

Ειναι οτι πλεον δεν μπορω να εχω ουτε cent στην καρτα που εχω την paypal γιατι θα σκεφτομαι αν θα συνεχισει να υπαρχει και αυριο το πρωι ,οποτε ετσι ξεχναω την paypal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...