NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα ,αν δουν συνναλλαγη απο ιαπωνια και εγω μενω ελλαδα και μεχρι τωρα (καμποσα χρονια) ολες οι συναλλαγες γινονται απο ελλαδα και κανω dispute τη συγκεκριμενη, ε δεν ειναι φανερο οτι ΔΕΝ εχω κανει εγω την συνναλλαγη?? Ετσι συνεβηκε και με την τραπεζα, ειδαν οτι ολες οι συναλλαγες τοσα χρονια μεχρι σημερα εχουν γινει απο ελλαδα και μια μερα βλεπουν μια συναλαγη απο τον καναδα , ειναι φανερο οτι ηταν υποπτη και γιαυτο με ενημερωσαν αμεσως Δεν ειναι απολυτος δηλαδη ο κανονας υπηρεσιες=δεν παιρνεις φραγκο πισω και επισης οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα τα 5 ευρω Ειναι οτι πλεον δεν μπορω να εχω ουτε cent στην καρτα που εχω την paypal γιατι θα σκεφτομαι αν θα συνεχισει να υπαρχει και αυριο το πρωι ,οποτε ετσι ξεχναω την paypal Ο κάνονας ειναι κάνονας και άφορα τις συναλλαγές, τωρα αν κατι εχει συμβεί περαν του κανονικού δεν μπορώ να το ξέρω, αυτο θα το αποφασίσει το ππ Καλή τύχη
Silverage Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 και επισης οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα τα 5 ευρω Ειναι οτι πλεον δεν μπορω να εχω ουτε cent στην καρτα που εχω την paypal γιατι θα σκεφτομαι αν θα συνεχισει να υπαρχει και αυριο το πρωι ,οποτε ετσι ξεχναω την paypal Να προσέχεις που δίνεις τα στοιχεία σου. Επίσης να μην χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό με το paypal σε άλλα sites. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, εσύ φταίς. Σου έχουνε κλέψει 100 φορές τα στοιχεία, δεν φταίει το paypal αν είσαι απρόσεχτος.
l3ft3r1s Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν είχες κανει τον κοπο να διαβάσεις τους ορούς του παυπαλ με τους οποίους συμφώνησες θα μάθαινες οτι απο την προστασία αγοραστή εξαιρούνται τα κάτωθι: Real estate, motor vehicles, capital equipment, travel tickets, and events tickets Intangible items Services Items purchased using PayPal Payments Pro or Virtual Terminal You may not file a dispute for a Personal Payment Πηγή https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/popup/UAeBay-outside Αυτά που παραθέτεις είναι για αντικείμενα που αγοράζεις εσύ, με τη θέληση σου. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν εμπίπτει σε αυτή την κατήγορια, αλλά στις unauthorized transactions "Αν είχες κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τους όρους του paypal"... https://www.paypal.com/al/webapps/mpp/ua/useragreement-full?locale.x=en_AL#8
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αυτά που παραθέτεις είναι για αντικείμενα που αγοράζεις εσύ, με τη θέληση σου. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν εμπίπτει σε αυτή την κατήγορια, αλλά στις unauthorized transactions "Αν είχες κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τους όρους του paypal"... https://www.paypal.com/al/webapps/mpp/ua/useragreement-full?locale.x=en_AL#8 Εγω τα ξερω, αλλα μαλλον δεν παρακολουθεις τι γράφω γιατι διαβαζεις αποσπασματικά κάποια ποστ Αυτο που περιγραφεις απλα δεν γίνετε, ψάξου με τους υπολογιστές σου, που δίνεις και που γραφεις το passwords, αν τα αλλάζει κατα τακτά διαστήματα, αν διέπονται απο τους κανόνες ασφαλείας κλπ, τα γνωστά δηλαδη Τα λαμογια που εχουν υπηρεσίες δεν μπορούν να σε βάλουν να πληρώνεις με το ζόρι, αν ηταν ετσι τοτε δεν θα υπήρχαν αγορές μεσω ιντερνετ. Τώρα αν εχεις πέσει θύμα υποκλοπής ή ψαρέματος, στείλε ενα εμαιλ στο παυπαλ και πες τους το πρόβλημα, αυτοι θα δουν απο που έχουν γινει οι συναλλαγές και τα λογγιν και αν εισαι τυχερός τοτε μπορεί να δικαιωθείς Edit Αφου συνδεθείς με το παυπαλ πατα το λινκ να δεις μήπως εκει εχεις κάποια εγγραφή https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_manage-paylist
l3ft3r1s Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγω τα ξερω, αλλα μαλλον δεν παρακολουθεις τι γράφω γιατι διαβαζεις αποσπασματικά κάποια ποστ Αγαπητέ, Έχω διαβάσει όλα τα post αναλυτικά, συμπεριλαμβανομένου και του παραπάνω. Αν και πάλι διαφώνω με τη φράση "αν είσαι τυχερός", είπα να μη σταθώ εκεί (τι ρόλο παίζει η τύχη σε μια τέτοια περίπτωση?). Η επισήμανση μου ήταν στην επαναλαμβανόμενη λανθασμένη / άστοχη αναφορά / παραπομπή σου περί μη κάλυψης των αγορών για υπηρεσίες, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για μη εξουσιοδοτημένη συναλλαγή.
pc_admin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Να προσέχεις που δίνεις τα στοιχεία σου. Επίσης να μην χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό με το paypal σε άλλα sites. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, εσύ φταίς. Σου έχουνε κλέψει 100 φορές τα στοιχεία, δεν φταίει το paypal αν είσαι απρόσεχτος. δεν μου εχουν κλεψει 100 φορες τα στοιχεια και για την καρτα visa που αναφερω εγινε υποκλοπη στην ΤΡΑΠΕΖΑ ,ηταν καρτα που εμπαινε η μισθοδοσια και δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε στο ιντερνετ και εκανα μονο αναληψη απο ATM επισης στην τραπεζα μου ειπαν οτι ειχαν υποκλεψει και αλλους λογαριασμους ενταξει ? Αγαπητέ, Έχω διαβάσει όλα τα post αναλυτικά, συμπεριλαμβανομένου και του παραπάνω. Αν και πάλι διαφώνω με τη φράση "αν είσαι τυχερός", είπα να μη σταθώ εκεί (τι ρόλο παίζει η τύχη σε μια τέτοια περίπτωση?). Η επισήμανση μου ήταν στην επαναλαμβανόμενη λανθασμένη / άστοχη αναφορά / παραπομπή σου περί μη κάλυψης των αγορών για υπηρεσίες, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για μη εξουσιοδοτημένη συναλλαγή. πες τα ρε φιλε , δεν χρειαζεται να εχεις σπουδασει στο χαρβαντ ,απλη λογικη τι θα πει δεν ηξερες δεν ρωταγες για τους ορους? ετσι ολοι θα εμεναν ακαλυπτοι ,και ο λογος που πας στην paypal εναι για αυτο ακριβως την ασφαλεια Εδω περα δεν ειναι βαζεις ποστ για βοηθεια ,πεταει καθενας την αμπαλοσυνη του κι οποιον παρει ο χαρος
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω που βλέπετε οτι ειναι "ξεκάθαρο ότι μιλάμε για μη εξουσιοδοτημένη συναλλαγή" αυτό αφήστε να το πει το παυπαλ. Παρ' όλα αυτά ας μας ενημέρωση ο φίλος για την απόφαση του παυπαλ, πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον
jmirko15 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μην το παιδεύεται τζάμπα, είναι θέμα τύχης με αυτή την εταιρεία.. "Πελάτης" από τότε που ξεκίνησε σχεδόν (10 χρόνια ήμουν), με συναλλαγές xxx,xxx και σε ένα πρόβλημα (υπήρξε μία συναλλαγή x,xxx που δεν έκανα) μου κλείσανε τον λογαριασμό και κρατήσανε τα χρήματα που είχε μέσα. PS: Άμα περιμένεις την "κρίση" του PayPal, περαστικά.
johnkal Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σιγά την προστασία που παρέχει, τσάμπα προμήθειες παίρνουν παπατζήδες στυλ PayPal & Skrill. Μεγαλύτερη προστασία από την ίδια σου την τράπεζα δεν στην δίνει κανείς. Μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα, απλά κινδυνεύεις με ban του PayPal account. Αν θες τη γνώμη μου κάντο και μην ασχοληθείς ξανά. Προσωπικά το αποφεύγω όσο γίνεται. Προτιμώ να παίρνει ολόκληρο το ποσό ο κάθε έμπορος παρά να έχουμε νταβατζήδες.
pc_admin Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μπερδευτικα με ολες αυτες τις συναλλαγες , οπως βλεπω τα επεστρεψαν ετσι ?
l3ft3r1s Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μπερδευτικα με ολες αυτες τις συναλλαγες , οπως βλεπω τα επεστρεψαν ετσι ? 1.jpg ναι. θα φανούν στην κάρτα σου σε λίγες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα