Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες,
αγόρασα πρόσφατα κάτι κοκάλινα γυαλιά και απο τότε μου γλυστράνε συνέχει , πραγμα το οποίο είναι απιστευτα εκνευριστικό.
Πήγα σε ένα 2 καταστήματα με γυαλια και μου είπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κάτι γιατί ειναι κοκάλινα .
Απο το ιντερνετ μετά απο λίγο ψάξιμο βρηκα κατι τέτοια http://www.xojane.com/beauty/how-to-keep-glasses-from-sliding-off-wedgees
 και
http://lifehacker.com/5899908/add-some-heat-shrink-to-your-glasses-to-stop-them-from-slipping-down-your-face .

Ξέρετε που μπορώ να προμηθευτώ κάτι παρόμοιο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οχι αλλά θα το κοιτάξω.

Αν και θα προτιμούσα να μην περιμένω κανα μήνα..γιατί μπορει να τα έχω σπάσει μέχρι τότε, :P

Δημοσ.

Heatshrinks ή αλλιώς θερμοσυστελλώμενα θα βρεις σε καταστήματα ηλεκτρολογικών/ηλεκτρονικών με φωτιστικά και τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι δεν βαζεις ενα κορδονακι ?

Θα έλεγα καλύτερα όχι, μιας και δεν θα μου άρεσε εμφανισιακά.

με ενα πολυ ψιλό γυαλοχαρτο δοκίμασες να τα φας λίγο;

Δεν το δοκίμασα αλλά είναι αρκετά αραιά στα πλάγια(δεν το παρατηρησα οταν τα δοκιμαζα) οποτε δεν ξέρω ποσο θα βοηθήσει.

Heatshrinks ή αλλιώς θερμοσυστελλώμενα θα βρεις σε καταστήματα ηλεκτρολογικών/ηλεκτρονικών με φωτιστικά και τέτοια.

Thanks!

Θα ψάξω.

Δημοσ.

υπαρχουν και ελαστικα που ειναι πολυ trendy  :-D

Δημοσ.

Και αγόρασες κοκκάλινα αντί για frameless ή σκελετό από τιτάνιο που είναι ελαφρύς; Ή τουλάχιστον ατσάλι;

Δημοσ.

Απο τιτάνιο είχα τόσα χρόνια και απλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να αλλάξω λιγο στύλ. Δεν περίμενα οτι θα είχα τέτοιο θέμα..

Αν και τώρα που έχω και τους 2 σκελετούς η διαφορά στο βάρος είναι απειροελάχιστη απλά τα άλλα εφάρμοζαν τέλεια.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φίλος με τα θερμοσυστελλόμενα ακούγεται καλή λύση, υπάρχουν και σε διάφορα χρώματα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...