Keravnoulhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι σε φάση που ψάχνομαι για γυμναστήριο και είπα να μαζέψω μερικές γνώμες.. έχω ακούσει για τα joe weider όχι τόσο καλά λόγια και για τα planet fitness ότι είναι λίγο καλύτερα. Εσείς ποιο προτείνετε; Μήπως να κάνω πολεμικό άθλημα που είναι και της μόδας;
Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ μετά από χρόνια εγγραφών σε γυμναστήριο επέλεξα το τρέξιμο και την αερόβια άσκηση (pull ups, etc). Από το Joe Weider που πήγαινα μου έκαναν πρόταση ξεφτιλίκι, αλλά την απέρριψα. Ήδη κλείνω ένα μήνα με σταθερό πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα, κάτι που δεν είχα καταφέρει ποτέ στο JW, οπότε δεν το μετανιώνω. Και εγώ έχω ακούσει ότι τα Planet Fitness είναι λίγο καλύτερα. To JW που πήγαινα δεν ήταν άσχημο, ούτε όμορφο, αλλά την έκανες τη δουλειά σου. Ποτέ δεν είχε τόσο κόσμο ώστε να μην μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός και αν είσαι από αυτούς που ακολουθούν το πρόγραμμα σχολαστικά. Για τις τιμές του ήταν εξαιρετικό. (79 το χρόνο, με ομαδικά προγράμματα )
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το τρεξιμο προς το σουβλατζιδικο πιανεται για Gym? 12
Keravnoulhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το τρεξιμο προς το σουβλατζιδικο πιανεται για Gym? Σαφέστατα.. όπως και το τρέξιμο για λεωφόρειο και το τρέξιμο επειδή σε κυνηγάνε να σε σκοτώσουν hahaha 2
Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το τρεξιμο προς το σουβλατζιδικο πιανεται για Gym? Εγώ πάντως στο γυρισμό συνήθως χτυπάω γύρο και μπύρα (αν το επιτρέπει η οικονομία). Αυτό που θέλω είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου πρώτα απ' όλα, όχι να γίνω ντούκι. 3
gvarth Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Όταν οργώνεις τα βουνά , καις 500,600 ή παραπάνω θερμίδες και μετά κάθεσαι στην ταβέρνα και κάνεις στον "πάγκο" 2 κιλά παϊδάκια , σαλάτες , τηγανητά κολοκυθάκια κλπ , μετράει για γυμναστική ;
Mau-Maus Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως στο γυρισμό συνήθως χτυπάω γύρο και μπύρα (αν το επιτρέπει η οικονομία). Αυτό που θέλω είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου πρώτα απ' όλα, όχι να γίνω ντούκι. Παντως αν ηθελες , με τις μπυριτσες και τους γυρους , θα γινοσουν για πλακα ντουκι στην κοιλια ! 2
someone- Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 αναλόγως την περιοχή. άλλο το weider Στο Παγκράτι αλλο στην Ερυθραία αλλο το πλανετ στο Παγκράτι αλλο στο ψυχικο. σε ποια περιοχή μένεις;
Hyphen Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Παω στο planet στο Φαληρο . Μετανιωσα ασχημα και ας γραφτηκα με πολυ υπερβολικα καλη προσφορα λογο 6 ατομων μαζι. Για να πεις οτι θα κανω το 1.5ωρο προγραμμα μου πρεπει να πας 11 το βραδυ και μετα. Εχει υπερβολικο κοσμο θα επρεπε καποια στιγμη να σταματανε τις εγγραφες δεν ειναι κατασταση αυτη! πραγματικα . την επομενη φορα θα παω σε γειτονικο οποιο και να ειναι αυτο με λιγο κοσμο να μπορεις να κανεις δουλεια σου.
*nenya* Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Γράφτηκε κανείς στα καινούργια Planet στην Γαλατσίου; τί λέει από κόσμο;
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Γράφτηκε κανείς στα καινούργια Planet στην Γαλατσίου; τί λέει από κόσμο; Τωρα δεν ξερω , αν γραφτεις εσυ ομως θα γινεται χαμος
Expertr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Για αυτο δεν παω ΠΟΤΕ σε "επωνυμα" γυμναστηρια αλλα σε γειτονικα..Γιατι μαζευονται ολοι εκει σαν τις μυγες και γινεται πανικος
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 κι αμα το eπώνυμο ειναι σε καμιά γειτονιά τότε τι κάνουμε πᾶμε ἡ δεν παμε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα