Προς το περιεχόμενο

Web Hosting & Domain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας.

Ενδιαφέρομαι για την δημιουργία ενός domain name με host.Πειραματιζόμουν μόνο στο XAMPP και αποφάσισα να ανεβάσω το website μου στο ίντερνετ.

Μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει ήδη να μου προτείνει ένα αξιόπιστο site για domain name & host για να αγοράσω και εγώ ?

Ενδιαφέρομαι για .gr αλλά γενικά θα ήθελα να δω γνώμες και για άλλα , τόσο από Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες.

Ακόμα η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με Paypal ή γενικά με πιστωτική κάρτα ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πρέπει πρώτα να αποφασίσεις ποιο όνομα θέλεις για το site σου μετά εφόσον είναι διαθέσιμο μπορείς να το νοικιάσεις για δυο χρονιά με 20 ευρώ τώρα για το host εξαρτάται από το τι θέλεις να ανεβάσεις υπάρχουν εταιρίες που δίνουν δωρεάν χώρο με το domain αλλά για αξιόπιστο host αξιόπιστη εταιρία είναι αυτή και φθηνή σε σχέση με τις ελληνικές που δεν είναι καθόλου καλές και ακριβές .  

Δημοσ.

Εγω είμαι χρόνια ευχαριστημένος με το papaki.gr όσον αφορά το domain! Έχει πολύ εύχρηστο και εύκολο control panel.

Ένα ατού του είναι ότι έχει ακόμα και free dns (θα καταλάβεις τι ακριβώς είναι όταν θα προσπαθήσεις να το σετάρεις) και όσον αφορά το Host υπάρχουν άπειρα! Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι μικρό και λογικό, προσωπικά έχω ένα VPS και ίσως να μπορώ να σου δώσω και εγω ανάλογα τις ανάγκες σου...για περισσότερα pm me :)

Δημοσ.

dns hosting  και το web hosting έχει κάποιες εφαρμογές που σε βοηθούν να διαχειριστεις τούς πόρους του host (database,enail,site)το ίδιο είναι και το plesk αλλά λιγάκι πιο δύσκολο εσύ web hosting θες αλλά το τονίζω όχι από τις απαράδεκτες ελληνικές εταιρίες παίρνεις απλά το όνομα από εδώ και το host από αλλού και απλά αλλάζεις τους nameservers  

Δημοσ.

Θέλω πρόσβαση σε Mysql.Αν επιλεξω webhost και όχι Dns host..θα μπορεσω να δημιουργήσω database ?

εννοείται ότι μπορείς να κάνεις database αλλά με το cpanel είναι πιο εύκολο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...